در زیر به مختصری ازعناوین و چکیده آنچه شما در این فایل دریافت می کنید اشاره شده است :
درشروع
کاریک ساختمان طراحی شده طرحی درمقابل قراردارد که باهمکاری مهندس ساختمان
تهیه می شود. برای اینکه طراحی واستراکچر درارتباط نزدیک بایکدیگر باید
باشند. برای طراح سیستم باربر ساختمان نیاز به تجربه است که آن موجب
انتخاب روش واقتصادی ماده ساختمانی ویک سیستم مناسب باربری می شود که
هدایت درست عملیات ساختمان ساده ترین روش تقریبی محاسبه بسیار مهم است .
طرح پس از اینکه به صورت قابل رویت ترسیم می شود محاسبات نهایی استاتیکی انجام می شود .
درآخر وارد جزییات کار می شود سپس طرح نهایی اجرایی ترسیم می گردد.
طراحی
خوب همراه استراکچرمطمئن واقتصادی برای یک ساختمان نیاز به شناخت درمورد
مصالح ساختمانی ، سیرنیرو ، اندازه ها ، اجراو نوع آن و همچنین نظارت وسیح
ودقیق ، تمرین واستعداد ذاتی می باشد.
بخاطر هماهنگی وتوضیحات واضح بین
کارفرما ، مهندس ، شرکت اجراکننده ومسئولین ساختمان مثل شهرداریها می
بایست برای ایجاد یک ساختمان مدارک زیر ارائه شوند.
طراحی معماری ،
محاسبات استراکچربانقشه های دارای پوزیسیول ، فهرست بهاء باتوضیحات مربوطه
خصوصا نوع مصالحی که باید درآن استفاده شوند پلان زمانبندی وبرای مصالح
ساخنمانی جدید و تازه عرضه شده ازتولیدهای مخصوص ، باید کنترل مخصوص درمورد
مرغوبیت وایمنی ، احنمالا برگه آزمایش موجود باشد.
این فایل شامل : صفحه نخست ، فهرست مطالب و متن اصلی می باشد که با فرمت ( word ) در اختیار شما قرار می گیرد.
(فایل قابل ویرایش است )
تعداد صفحات : 100
در زیر به مختصری ازعناوین و چکیده آنچه شما در این فایل دریافت می کنید اشاره شده است :
گزارش کارآموزی منطقة اکتشافی مواد رادیواکتیو ناریگان
فصل اول ـ کلیاتی در مورد اورانیوم
۱-۱- مقدمه – عناصر رادیواکتیو
۱-۲- زمین شناسی اورانیوم
۱-۳- کانیها و کانسارهای اورانیوم
۱-۴- روش اکتشاف کانسارهای اورانیوم
۱-۵- اورانیوم منبع انرژی
۱-۶- بزرگترین ذخائر اورانیوم
۱-۷- انواع ذخائر اورانیوم
۱-۸- فرآوری سوخت هسته ای
۱-۸-۱- چرخة سوخته هسته ای
۱-۸-۲- استخراج اورانیوم
۱-۸-۳ – حمل و نقل اورانیوم
۱-۹- فرآوری شیمیائی کیک زرد
۱-۱۰- غنی سازی اورانیوم
۱-۱۱- قیمت اورانیوم غنی شده
۱-۱۲- راکتور سازمان انرژی اتمی
۱-۱۲-۱- مواد موردنیاز راکتور
۱-۱۳- خطرات ناشی از تابش اشعه ها بر محیط زیست و جانداران
۱-۱۳-۱- فیزیک بهداشت
۱-۱۴- دور ریختن زباله های اورانیومی
۱-۱۴-۱- پسمانداری
۱-۱۵- اساسنامه سازمان انرژی اتمی
۱-۱۶- تحصیلات رسمی در سازمان
فصل ۱- کلیاتی در مورد اورانیوم
۱-۱- مقدمه عناصر رادیواکتیو
عناصری در طبیعت موجود می باشند که دارای هستة سنگین هسته و با صدور اشعههای a و b و گاما به عناصر سبکتر تبدیل می شوند، این عمل را فروپاشی میگویند. اشتعه a از جنس هلیم دو بار مثبت (He2+) میباشد. اشعه b، الکترون با بار منفی و دارای انرژی جنبشی میباشد و اشعه g که از هسته اتم تابش میشود.
عناصر رادیواکتیو در طبیعت گوناگونند ولی عناصری که مورد توجه است اورانیوم، توریم و پتاسیم است که به شرحشان می پردازیم:
اورانیوم ۲۳۸: این ایزوتوپ اورانیوم با داشتن عدد اتمی n 92 یکی از ایزوتوپهای فلز اورانیوم (۲۳۸، ۲۳۵ و ۲۳۴) میباشد که تقریباً ۹۹% اورانیوم موجود در طبیعت را تشکیل میدهد. این ایزوتوپ اورانیوم نیمه عمری در حدود ۵/۴ میلیارد سال دارد که مقدار آن در پوستة جامد زمین ppm 4-2 میباشد.
توریم ۲۳۲: توریم ۲۳۲، عدد اتمی ۹۰ دارد و یکی از سه ایزوتوپ عنصر توریم (۲۳۲، ۲۳۰ و ۲۲۸) میباشد که نیمه عمری حدود ۱۱میلیارد سال دارد و مقدار آن ppm 12-10 در لایة جامد زمین است.
این فایل شامل : صفحه نخست ، فهرست مطالب و متن اصلی می باشد که با فرمت ( word ) در اختیار شما قرار می گیرد.
(فایل قابل ویرایش است )
تعداد صفحات : 72
در زیر به مختصری ازعناوین و چکیده آنچه شما در این فایل دریافت می کنید اشاره شده است :
صفحه
مذاب چدن
کوره ها و وسایل تهیه مذاب
چدن
آزمایشهای آزمایشگاهی چدن
چدن خاکستری
چدن نشکن
فرم دادن بوسیله پرسی
ابزارهای فرمکاری
قسمت قالبگیری
تغذیه گیری
نحوه درآوردن قالب
مرحله مونتاژ و یا ماهیچه گذاری
نحوه قالبگیری چرخ
قسمت تخلیه درجه ها
قسمت عملیات حرارتی و تمیزکاری
قسمت کنترل کیفی
بسمه تعالی
مذاب
چدن : بر روی این مذاب بعد از خارج کردن از بوته پودر سیلاکس که قرمز رنگ و
دانه درشت تر از کاوارل می باشد می ریزند تا شیره و تفاله و سرباره را
جذوب خود بکند و باعث می شوند که این مواد غیره ضروری بر روی مذاب جمع شده و
به راحتی جمع آوری شوند در ضمن پودر بوراکس که سفید رنگ و نرم می باشد و
همچنین حالت دانه ریزتری دارد برای مذاب آلیاژهای مس، برنج، برنز و غیره
استفاده می شود.
قطعه نورد در 600 درجه سانتیگراد، دارای ساختار کاربیدی که کاربیدها سخت می باشند که با زمینه مارتنریت یا پرلیت.
کاربیده ها اگر دارای ترک شوند و این ترکها رشد بکنند انفجار شبکه را در پی خواهد داشت.
انحلال
کاربید دردمای بالا و همچنین در زمان بالا صورت می گیرند. آستینت
باقیمانده مشکل ساز است به همین خاطر تمپر می کنیم که آستینت را از بین
برده و ما در این قسمت نیاز به سختی داریم.
کوره ها و وسایل تهیه مذاب :
در کارگاه ریخته گری دو کوره وجود دارد : کوره زمینی یا بوته ای و کوره شعله ای یا دوار.
کوره
زمینی بیشتر برای ذوب آلیاژهای آهنی مثل چدن و آلیاژهای غیر آهنی مثل
آلومینیوم، مس، برنج، و …… بکار می رود. بدین ترتیب که بوته را مثلاً از
آلومینیوم پر کرده و داخل کوره قرار می دهیم و پس از ذوب شدن بوته را به
وسیله طوقچه یا انبر بیرون می آوریم و داخل کمچه قرار داده و دو نفر این
طرف و آن طرف کمچه را گرفته و آماده مذاب ریزی داخل قالب می شوند. سوخت این
کوره از گازوئیل است که به وسیله هوای که از دم و یا بازدم برقی به همراه
سخت داخل کوره می شود، گازوئیل را پودر کرده و باعث می شود که راندمان
حرارتی کوره بالا رود.
کوره شعله ای یا دوار تشکیل شده است از بدنه،
شاسی، موتور جهت گرداندن کوره و شعله گیر. این کوره بیشتر برای ذوب چدن
بکار می رود. بدین ترتیب که چدنها داخل محفظه کوره دوار قرار داده و طی
تماس شعله با چدنها، آنها را ذوب می کند. درهمین حین کوره به وسیله موتور و
چدنهایی که در زیر کوره قرار دارد می چرخد و شعله گیر هم جلوی اتلاف حرارت
شعله را گرفته و هوای گرم را به طرف بادزن برقی هدایت می کند تا به وسیله
هوای گرم راندمان حرارتی کوره بالا رود. بوسیله چرخاندن کوره و قرار دادن
بوته در زیر کوره مذاب چدن را از داخل کوره به قالبها انتقال می دهیم.
چدن (CAST IRON)
خانوادهای
از آلیاژهای آهنی هستند که درصد کربن موجود در انها بیش از 2% و سیلیم
(SI) بیش از 1 درصد میباشد.درواقع چدن یک نوع آلیاژ سه تایی FE – C – SI می
باشد.
چه خواصی موجب برتری چدن نسبت به فلزات دیگر شده است ؟
1- ارزانی قیمت
2- خواص مکانیکی ویژه (از جمله قابلیت جذب ارتفاعش، مقاومت در برابر سایش و فشار، عدم حساسیت در برابر شیارهای سطحی)
3- سادگی تهیه قطعات چدنی از طریق ریخته گری به دلیل :
الف) پائین بودن نقطه ذوب و سیاسیت بالا
ب) پائین بودن ضریب انقباض در هنگام استحاله مذاب جامد
عوامل موثر در تعیین خواص مکانیکی چدنها نسبت به گرافیت :
گرافیت نوعی کربن کریستالیز شده است که به علت تغییر فرم پلاستیکی راحتی که در گرافیت وجود دارد سختی بسیار کمی دارد
1) مقدار گرافیت : هر چه درصد ذرات گرافیت در زمینه زیادتر باشد استحکام چدن کمتر می باشد
2) شکل گرافیت : اشکال مختلفی از ذرات گرافیت در ریز ساختار دیده می شود که مهمترین انها عبارتند از :
الف) گرافیت لایه ای در چدن خاکستری
ب) گرافیت تمبر شده در چدن ماسیبل
ج) گرافیت کروی در چدنهای داکتیل
د) گرافیت کرمی شکل در چدن با گرافیت فشرده
3) نحوه توزیع ذرات گرافیت : تاثیر زیادی بر روی خواص مکانیکی دارد مانند ساختار گل رزی
4) اندازه ذرات گرافیت
کربن به دو صورت در ساختار دیده می شود : به صورت آزاد گافیت و به صورت ترکیبی FE3C (سمانتیت)
برخی از مشخصه های سمانتیت :
1) وزن مخصوص نزدیک به آهن
2) فازی بسیار سخت و شکننده است
3) دارای هیچگونه تغییر آلوتروپی نیست و نقطه ذوب حدود C 1250 دارد.
این فایل شامل : صفحه نخست ، فهرست مطالب و متن اصلی می باشد که با فرمت ( word ) در اختیار شما قرار می گیرد.
(فایل قابل ویرایش است )
تعداد صفحات : 43
در زیر به مختصری ازعناوین و چکیده آنچه شما در این فایل دریافت می کنید اشاره شده است :
طرح تحقیق:
بررسی فرایند تولید رب گوجه فرنگی
اهداف تحقیق:
چگونگی و چرائی تولید رب گوجه فرنگی
این
هدف بیانگر ساختار فنی و تکنولوژیکی کارخانه خواهد بود که به خواننده در
متن کمک خواهد کرد اولا با انواع دستگاههای تولید رب و چگونگی کارکرد
دستگاهها فضای لازم جهت استقرار کارخانه نحوه مکان یابی، تأمین پرسنل
موردنیاز و غیره کمک کند.
دوماً : یک اطلاعات کلی از فرایند تهیه رب از
اولین مرحله دریافت گوجه تا آخرین مرحله رب گوجه فرنگی به صورت تئوری در
متن توضیح داده خواهد شد.
ب : فواید استفاده از رب گوجه فرنگی
امروزه
نیاز انسان به مواد غذائی سالم بخصوص مواد غذایی که به صورت صنایع بسته
بندی شده در بازار عرضه می شود برای مصرف کننده بسیار حائز اهمیت است چرا
که نوع محصول – درجه کیفیت و خدمات فروش و چگونگی دستیابی به محصول نهائی
از طریق فروشگاههای زنجیره ای و تعاونی های پخش مواد غذایی از جمله موارد
است که استفاده از یک نوع محصل را برای مشتری در بحث خرید و فروش کارخانه
پیش روی فروشندگان قرار می دهد.
اما بحث فواید استفاده از رب گوجه فرنگی
در این مقوله است که چون این محصول در درجه اول باعث ایجاد رنگ و طعم در
غذا می باشد یک نوع چاشنی کیفیت پخت غذا محسوب می شود و در درجه دوم با
داشتن ویتامین A و C که برای انسان مفید می باشد استفاده از این نوع محصول
را در دستور کار غذایی خانواده قرار داده است.
فرضیه ها:
الف : ساختار و استقرار کلی کارخانه در تهیه رب گوجه فرنگی
ب: بررسی و بیان ترکیبات تولیدی رب
ج: تأثیر محصول سالم بر کیفیت رب گوجه فرنگی
د: رب گوجه فرنگی و نحوه تأثیر آن بر طعم غذا
روش های گردآوری اطلاعات:
الف: طی دوره کارآموزی و با استفاده از معلومات کارشناس تغذیه کارخانه
ب : استفاده از نمودارهای صنعتی موجود در کارخانه
5- نمودار تجهیزات و دستگاههای شرکت 2- نمودار تحویل کالا 3- نمودار درجه کیفیت محصول 4- نمودار استقرار سمت اداری کارخانه
5- مراجعه به کتابهای صنایع غذایی موجود در دفتر شرکت
6- استفاده از راهنمائی های استاد راهنما جهت تنظیم و مرتب سازی مطالب در طرح تحقیقی
واژه های اختصاصی پروژه تحقیقی:
کنسرو:
صنایع محافظت کردن از محصول بسته بندی شده را گویند که امروزه با پیشرفت
تکنولوژی نوع کنسرو با وجود تاریخ تولدی و انقضاء و در نزد مشتری و کارخانه
سازنده قابل شناسایی است.
پری هیتر: دستگاه تبادل حرارت است که با نصب این نوع تکنولوژی در جهت حرارت دادن جهت خروج تفاله آن استفاده می شود.
سورتینگ یا نوار نقاله : گوجه های شستشو داده شده به وسیله این دستگاه به داخل خط تولید انتقال داده می شود.
بچ
: مخزن تلغیظ گوجه : گوجه حرارت داده شده به وسیله پمپ به این مخزن انتقال
داده می شود وقتی آب گوجه به بریکس 37-35 درجه رسید رب از مخزن تخلیه می
شود.
خردکن یا منوپمپ : دستگاه خردکن یا پمپ گوجه خرد شده را به مخزن آب گوجه انتقال می دهد.
پاستوریزاستور:
همان طور که از اسمش مشخص است پاستوریزه کردن آب گوجه را با مقدار نمک
افزودنی در درجه حرارت 90-85 درجه انجام می دهد.
کانتی نیوس: دستگاه
حالت دهنده به رب این دستگاه باعبور دادن آب گوجه از بین بخار آب باعث حالت
دادن به آب گوجه و رساندن بخاز آب گوجه به نوعی فرموله سفت می باشد.
زمان اجرا:
در
پروژه تحقیقی فوق مهمترین زمان در تمامی مراحل تولید فصل برداشت گوجه می
باشد زیرا این زمان این امکان را فراهم می کند که با مواد اولیه در زمان
برداشت و نحوه شستشوی گوجه خریداری شده و حمل مواد اولیه برخورد مستقیم
داشته باشیم.
بنابراین زمان اجرای مناسب از ماه اردیبهشت تا آخر فصل
مرداد می باشد که به طور مداوم گوجه مورد نیاز کارخانه خریداری می شود چرا
که در غیر اینصورت کارآموز قادر به مشاهده چگونگی کیفیت مواد اولیه کارخانه
و چگونگی حمل و سایر مشخصات محصول نخواهد بود.
مشکلات اجرا:
1- به علت استقرار کارخانه در منطقه کشاورزی از آب چاه باید استفاده شود.
2- استقرار کارخانه در منطقه کشاورزی رفت و آمد مناسب را با مشکل روبرو می سازد.
3- نبود مواد اولیه بسته بندی قوطی و کارتن در منطقه کشاورزی نحوه تهیه این اقلام را مشکل ساخته است.
4- هزینه حمل فروشنده و خریدار کالا باعث بالارفتن بهای تمام شده محصول میباشد.
این فایل شامل : صفحه نخست ، فهرست مطالب و متن اصلی می باشد که با فرمت ( word ) در اختیار شما قرار می گیرد.
(فایل قابل ویرایش است )
فایل دارای نمودار است
تعداد صفحات : 53