این گزارش کارآموزی با فرمت Word بوده و قابل ویرایش است و همچنین آماده پرینت می باشد.موضوع : گزارش کارآموزی دامپزشکی در روستافهرست مطالبعنوانمقدمه 7بخش اول : واحد نظارت و بازرسی بر محصولات خام دامی 8بخش دوم : واکسیناسیون و پست حومه 16بخش سوم : واحد سل و بروسلوز 21بخش چهارم : کشتارگاه صنعتی 24بخش پنجم : داروخانه دامپزشکی 29بخش ششم : آزمایشگاه اداره کل دامپزشکی 53بخش هفتم : آزمایشگاه ایران 58بخش هشتم : کلینیک تخصصی دام 61بخش نهم : کلینیک تخصصی طیور 73دانلود گزارش کارآموزی دامپزشکی در روستادانشجوی دامپزشکیکار آموزی دامپزشکی در روستامختصری از کارآموزی:بخش نظارت و بازرسی بر محصولات خام دامیاین بخش یکی از بخش های بسیار مهم و حیاتی در سیستم دامپزشکی می باشد که در ارتباط مستقیم با بهداشت و سلامت غذایی مردم می باشد که چه بسا اگر این بخش نمی بود مردم در جامعه با مشکلات زیادی از نظر سلامت مواد غذایی مواجه می بودند و هیچ گونه امنیت غذایی وجود نمی داشت به خصوص در مورد مواد غذایی خام دامی که بیشترین خطر را می توانند برای سلامتی جامعه در بر داشته باشند چون این مواد محلی مناسب و مغذی برای رشد ویروس و میکروب ها و کلاً عوامل بیماری زای خطرناک می باشند و قدرت فساد پذیری این مواد بالا می باشد.واحدهای تحت پوشش این بخش :این بخش از شبکة دامپزشکی مسئول نظارت بر مواد خام دامی است و مواد فرآوری شده از مواد دامی به این بخش مربوط نمی باشد و فقط مسئولیت مواد خام دامی فرآوری نشده مانند : گوشت قرمز، گوشت چرخ کرده ، ماهی، مرغ، تخم مرغ ، آلایش (دل، جگر، سنگدان و ...) ، کله و پاچه ، برعهده این بخش است، علاوه بر آن مراکزی که در ارتباط مستقیم با این نوع مواد می باشند و به طور کلی مراکزی که در زمینه تهیه و کشتار و نگهداری و یا فروش و یا طبخ این مواد و یا حمل و نقل این مواد دخیل هستند تحت پوشش و نظارت این بخش قرار دارند و در مورد هر مرکز بررسی های مخصوص به آن انجام می شود و در ضمن در زمینه قرنطینه بخشی یا استانی و نظارت بر خروج و ورود دام یا محصولات خام دامی که این بخش نظارت دقیق را برعهده دارد.