این گزارش کارآموزی با فرمت Word بوده و قابل ویرایش است و همچنین آماده پرینت می باشد.موضوع : گزارش کارآموزی در شرکت تعاونی تولید کشاورزیفهرست مطالبتاریخچه سازمان: 1نمودار سازمانی و تشکیلات: 1نوع محصولات تولیدی یا خدمات: 2امور جاری در دست اقدام توسط کار آموز: 2برنامه های آینده کار آموز: 3گندم: triticum spp 3عملیات تهیه زمین: 3خاک: 5ویژگیهای بذر: 5خلوص بذر: 5قوه نامیه بذر: 6تراکم بوته: 8میزان مصرف بذر: 8فواصل میان ردیفها: 10عمق کاشت: 10زمان کاشت گندم: 10بیماریهای بذر 12تغذیه گندم: 13ازت: 14کود فسفر: 15کود پتاسه: 17زمان مصرف کودهای شیمیایی 18جو: Hordeum Vulgar 18خاک: 18ویژگیهای بذر جو: 19میزان بذر: 19زمان کاشت: 19روش کاشت جو: 20عمق کاشت: 20بیماریهای بذر: 20سیاهک سخت جو: Ustilago hordei 21تغذیه جو: 21کلزا: 22آماده سازی زمین و کاشت: 22ارقام مناسب کلزا: 22خاکهای مناسب کلزا: 23خصوصیات بذر کلزا: 23میزان بذر: 23عمق کاشت: 24زمان کاشت: 24تغذیه کلزا: 24آبیاری کلزا: 25کنترل علف هرز: 26دلایل ارجحیت تولید کلزا و توجه کشاورزان به آن: 27دانلود گزارش کارآموزی کشاورزی در شرکت تعاونی تولید کشاورزیکارآموزی کشاورزی شرکت تعاونی تولید کشاورزیمختصری از کارآموزی :بهترین خاک برای تولید عملکرد بالا، اراضی لومی، لومی رسی و لومی شنی که زهکشی در آنها بخوبی صورت می گیرد می باشد.ُگندم در زمینهای دارای حالت قلیایی و اسیدی زیاد رشد ضعیفی دارد و عملکرد آن پائین است. مناسبترین ph برای گندم 5/7 – 6 می باشد.ویژگیهای بذر:بذرهای گندم پائیزه جهت کاشت باید سازگار به شرایط نا مساعد محیطی، مقاوم به بیماریها، عاری از بذور علفها هرز باشد. از طرف دیگر یکسان و سالم بوده و وزن هزار دانه، درجه خلوص و قدرت جوانه زنی (ارزش مصرف بذر) بالایی داشته باشد.خلوص بذر:منظور از خلوص بذر همان خالص بودن بذر است. بذری که برای کاشت استفاده می شود باید عاری از هر گونه آلودگی های فیزیکی و ژنتیکی باشد.1- خلوص فیزیکی بذر: آلودگیهای فیزیکی در بذر به دو دسته تقسیم می شود.الف) مواد بی آزار: که شامل چوب، بقایای گیاهی، سنگ، کلوخ و دانه های شکسته است این مواد در صورت کشت شدن نیز به بذر اصلی صدمه نمی زنند ولی وضع ظاهری بذر، بذر نا مرغوب و حجم آنرا زیاد می سازد.ب) مواد مضرر: مواد فیزیکی مضرر شامل تخم علفهای هرز، تخم یا شفیره حشرات و آفات بذر گیاهان دیگر می باشد که حتما باید از داخل بذر جدا شود.بهترین راه برای جدا کردن مواد فیزیکی بذر استفاده از دستگاه بوجاری است ناخالصی ژنتیکی:از خطرناکترین و مضرترین آلودگیهاست که در اثر اختلاط چند ژنو تیپ یا واریته با یکدیگر حاصل می شود. بعنوان مثال اگر چند رقم گندم با یکدیگر مخلوط شوند در صورت کاشته شدن مزرعه به فرم ناجوری در خواهد آمد. ممکن است یکی زودرس و دیگری دیررس، یکی پا بلند و دیگریی پا کوتاه، یکی آبی و دیگری دیم که در مجموع باعث کاهش عملکرد می شوند.قوه نامیه بذر:منظور از قوه نامیه بذر همان خاصیت زنده بودن بذر است که از طریق شمارش جوانه های زده شده در صد بذر بدست می آید.عوامل و دلایل زیادی هستند که بر میزان جوانه زنیبذر موثرند ولی مهمترین دلایلی که بر قوه نامیه بذر اثر می گذارند
این گزارش کارآموزی با فرمت Word بوده و قابل ویرایش است و همچنین آماده پرینت می باشد.موضوع : گزارش کارآموزی در کله پزیفهرست مطالبکلهپزی دوستان ۱توصیف ظاهری مغازه ۲« ترتیب افراد در کلهپزی دوستان» ۸« مشخصات فردی صاحب مغازه» ۸« طرز تهیه مواد خام در کلهپزی دوستان» ۹(طرز آمادهکردن کلهو پاچه در کلهپزی دوستان) ۹«ترتیب افراد در کلهپزی ببعی» ۱۴سیدمحمد میرعارفی( سرپرست کلهپزی)، علی کیا( آشپز)، محمد یوسفی( سرکارگر)، علیکیایی ۱۴« تیپ مشتریها » ۱۴کلهپزیهای امروزه: ۱۷مغازه و بساط کلهپزی ۱۹«چلچراغهای امروزی کلهپزی» ۲۰« سوخت کلهپزی» ۲۰«منظره مغازه» ۲۰« خواص کلهپاچه» ۲۴« مضرات کلهپاچه» ۲۶« کلهپاچه در آئینه تاریخ» ۲۷یک نمونة قدیمی از کلهپاچه سنتی: ۲۸« دو نمونه از غذاهایی که مکمل کلهپاچه هستند»( از قول یکی از مشتریان) ۲۹دیدگاه مردم مازندران در مورد کلهپاچه( از قول یکی از مشتریان) ۲۹جمعه صبح: ساعت ۱۰:۱۵ ۳۰/۱۱/۸۳ ۳۲شنبه ساعت ۷ شب ۸/۱۲/۸۳ ۳۴چهارشنبه صبح ساعت ۹ ۱۹/۱۲/ ۸۳ ۳۴دوشنبه ساعت ۷:۳۰ صبح ۵/۱/۸۴ ۳۵چهارشنبه ساعت ۸ شب ۷/۱/۸۴ ۳۶مشاهدات خانم مریم کیخا: ۳۶مصاحبه با رئیس دفتر صنف کلهپز ( طباخان تهران) ۳۸آشپز ۶۰مصاحبهها: ۶۲مصاحبهکننده: مریم کیخا ۶۲رابطه شاگرد با صاحب مغازه: ۶۸یک مصاحبه کوچک با شاگرد مغازهدانلود گزارش کارآموزی در کله پزیکارآموزی کله پزیمختصری از کارآموزی :« خواص کلهپاچه»1- خوردن مغز.مغز و فکر و دماغ را قوت میبخشد.2- خوردن کله تولید منی نموده میل جماع را زیاد میکند.3- خوردن کلهپاچه باعث فربهی بدن است و بهترین او کله گوسفند جوان میباشد.4- امالة آب کلهپاچه اعصاب و عضلات یاغی خشکشده را رطوبت رسانیده، نرم میکند.5- امالة آب کلهپاچه معده و روده و کلیه و مثانه را لینت داده، دستگاه گوارش و ورمهای باطنی را نرم میسازد.6- چکاندن آب کلهپاچه در بینی نافع جنون و دردسر بیخوابی و مالیدن آن بردست و پا باعث نرمی پوست آنها میشود.7- غذایی مفیدحال نیرومندان است.8- خوردن زبان باعث قوت ناطقه و رفع سستی و لکنت زبان میکند.9- پاچة گوسفند با خاصیت ژلاتینی لزج و دیرهضم اما پس از هضم تولید خون پاک رقیق کرده و جهت بیماران و مبتلایان به بواسیر بهترین میباشد.10- پاچة سوای سوخته یعنی خشکی زیاده از حد را مفید و سرفه و خشکی حلق و سینه و ترک لب و زبان و مقعد و گرفتگی صدا و سرفه خشک و سل و رق و خونریزی و لاغری زیاد و زخم و شکستگی استخوان را درمان میباشد.11- خوردن پاچه با صمغ عربی دلپیچه و اسهال درددار را مفید و لیزابة معده و مواد گرم را دفع و دفع مضرات دواهای حاد تند و مشروبات الکلی میکند.12- آب پاچه درد روده و اسهال هیضهای( اجابت کمکم، زودزود) گیردار را رفع و مجرب و چکاندن اب پاچه در بینی جهت خشکی و ضعف دماغ مؤثر و خوردن و مالیدن آب پاچه ورمهای سفت را معالج و مالیدن روغن مغز قلم پاچه با زعفران و فریفون و روغن گل سرخ دردسر و ضربان مفاصل را دفع میکند.13- سوزاندن استخوان پاچه که سائیده مانند غبار کرده بر سینی بدمند خون دماغ را قطع و پاشیدن آن بر زخم و جراحت بهم آمدن و بهبود جراحت میشود.14- نرمکرده استخوان پاچه که با صبر زرد و آب پاچه مرهم ساخته بمالند برای دانه بواسیر مفید و درد آنرا مسکن میباشد.15- از استخوانهای ته ماندة در مرغداریها استفاده میشود و آن را پودر میکنند و جلوی مرغها میگذارند تا بخورند.16- از استخوان آن صابون تهیه میشود.17- از کله نوعی روغن برای کارواش که سریعاً سیاهیهای روی دست را از بین میبرد ساخته میشود.18- کلسیم سرشاری دارد که مخصوصاً برای خانمها مفید است چرا که تأثیر مثبت آن در عدم پوکی استخوان است.« مضرات کلهپاچه»1- مضر و ناراحتکننده معده و هاضمه ناتوان است.2- باعث سردی میشود که دافع آن دارچین است و رفع ضرر کلیاش را ترشیجات و آب لیموترش میکند.3- کلسترول خون را بالا میبرد و چربی زیادی دارد.4-زیادخوردن پاچه موجب درد شکم و قولنج است و چارهاش خوردن آن با دارچین و با دارچین پختن و خوردن عسل و چیزهای گرم با آن و پختن آن با کرفس و زیره است که دفع مضرت آن میکند.
این گزارش کارآموزی با فرمت Word بوده و قابل ویرایش است و همچنین آماده پرینت می باشد.موضوع : گزارش کارآموزی کنترل کیفیت شرکت صنعتیفهرست مطالب• مقدمه• معرفی محل کارآموزی• چارت سازمانی مشاغل کارخانه• جانمائی کارخانه• تجزیه و تحلیل سیستمهای اندازه گیری (MSA)• توانایی ابزار اندازه گیری (Cg, Cgk)• تعیین ثبات (Stability)• تعیین ارتباط خطی (Linearity)• روش محاسبه ارتباط خطی• آنالیز سیستمهای اندازه گیری دادههای کمیo تکرار پذیریo تکثیر پذیریo ترسیم نمودار دامنه (R) و محاسبه تکرار پذیریo ترسیم نمودار میانگین و محاسبه وتکثیر پذیریo تحلیل نمودار دامنه (R)o تحلیل نمودار میانگینo شاخص R & R%o مقادیر RFo نوسانات قطعه به قطعه (PV)o قدرت تفکیک• آنالیز سیستمهای اندازه گیری دادههای وصفیo نمونه برداری دادههای وصفی• کنترل فرآیند آماری (S.P.C)• ابزارهای هفتگانه SPC• اصول آماری نمودارهای کنترل• اصول آماری نمودارهای کنترل R• حالتهای خارج از کنترل• چگونگی شروع برنامه SPC• حالتهای خارج از کنترل R• مواقع استفاده از نمودار• تفسیر نمودار• نمودارهای کنترلی دادههای وصفی• نمودار کنترلی NP• نمودار کنترلی C• مثالهاo توانایی ابزار اندازه گیری (Cg, Cgk)o تعیین ثبات (Stability)o تعیین ارتباط خطی (Linearity)o آنالیز سیستمهای اندازه گیری دادههای کمیo آنالیز سیستمهای اندازه گیری دادههای وصفیo نمودارهای کنترل• گزارش کارآموزی• پایاندانلود گزارش کارآموزی کنترل کیفیت شرکت صنعتیکارآموزی کنترل کیفیت (M.S.A, S.P.C)شرکت صنعتی مددرویانمختصری از کارآموزی :برای کنترل کیفیت فرایند تولید در طی زمان و اینکه آیا فرایند تحت کنترل است یا خیر؟ میتوان از S.P.C و خصوصاً از ابزار نمودارهای کنترلی SPC استفاده کرد.همچنین برای اخذ تصمیمات مختلف در طول فرایند تولید از سیستمهای اندازه گیری که به عنوان ابزار دقیق (Gauge) معروف هستند استفاده میشود. اگر چه اغلب واحدهای تولیدی از انواع مختلف سیستمهای اندازه گیری استفاده میکنند ولی متأسفانه از تحت کنترل بدون و یا با صلاحیت بودن (کارایی) آنها اطلاع کمی دارند و بطور کلی از میزان نوسانات مربوط به علل خاص و علل عام در فرایند اندازه گیری هیچگونه اطلاعی در دست نبوده و مسئولان همچنان از وسایل اندازه گیری (ابزار دقیق) با این فرض که این وسایل کارشان را دقیق انجام میدهند، استفاده میکنند.در اینجا مبحثی به نام تجزیه و تحلیل سیستمهای اندازه گیری (M.S.A) مطرح میشود که هدف آن ارائه دستورالعملهایی است که به مهندسان و مسئولان سیستمهای اندازه گیری کمک کند تا با تدوین رویههایی، کیفیت سیستم اندازه گیری را تعیین کند.