دانلود پروژه گزارش کارآموزی کارورزی

دانلود پروژه گزارش کارآموزی گزارش کارورزی

دانلود پروژه گزارش کارآموزی کارورزی

دانلود پروژه گزارش کارآموزی گزارش کارورزی

گزارش کارآموزی در شرکت تعاونی تولید کشاورزی


این گزارش کارآموزی با فرمت Word بوده و قابل ویرایش است و همچنین آماده پرینت می باشد.

موضوع : گزارش کارآموزی در شرکت تعاونی تولید کشاورزی


فهرست مطالب

تاریخچه سازمان: 1
نمودار سازمانی و تشکیلات: 1
نوع محصولات تولیدی یا خدمات: 2
امور جاری در دست اقدام توسط کار آموز: 2
برنامه های آینده کار آموز: 3
گندم: triticum spp 3
عملیات تهیه زمین: 3
خاک: 5
ویژگیهای بذر: 5
خلوص بذر: 5
قوه نامیه بذر: 6
تراکم بوته: 8
میزان مصرف بذر: 8
فواصل میان ردیفها: 10
عمق کاشت: 10
زمان کاشت گندم: 10
بیماریهای بذر 12
تغذیه گندم: 13
ازت: 14
کود فسفر: 15
کود پتاسه: 17
زمان مصرف کودهای شیمیایی 18
جو: Hordeum Vulgar 18
خاک: 18
ویژگیهای بذر جو: 19
میزان بذر: 19
زمان کاشت: 19
روش کاشت جو: 20
عمق کاشت: 20
بیماریهای بذر: 20
سیاهک سخت جو: Ustilago hordei 21
تغذیه جو: 21
کلزا: 22
آماده سازی زمین و کاشت: 22
ارقام مناسب کلزا: 22
خاکهای مناسب کلزا: 23
خصوصیات بذر کلزا: 23
میزان بذر: 23
عمق کاشت: 24
زمان کاشت: 24
تغذیه کلزا: 24
آبیاری کلزا: 25
کنترل علف هرز: 26
دلایل ارجحیت تولید کلزا و توجه کشاورزان به آن: 27

دانلود گزارش کارآموزی کشاورزی در شرکت تعاونی تولید کشاورزی
کارآموزی کشاورزی شرکت تعاونی تولید کشاورزی


مختصری از کارآموزی :

بهترین خاک برای تولید عملکرد بالا، اراضی لومی، لومی رسی و لومی شنی که زهکشی در آنها بخوبی صورت می گیرد می باشد.
ُگندم در زمینهای دارای حالت قلیایی و اسیدی زیاد رشد ضعیفی دارد و عملکرد آن پائین است. مناسبترین ph برای گندم 5/7 – 6 می باشد.

ویژگیهای بذر:
بذرهای گندم پائیزه جهت کاشت باید سازگار به شرایط نا مساعد محیطی، مقاوم به بیماریها، عاری از بذور علفها هرز باشد. از طرف دیگر یکسان و سالم بوده و وزن هزار دانه، درجه خلوص و قدرت جوانه زنی (ارزش مصرف بذر) بالایی داشته باشد. 

خلوص بذر:
منظور از خلوص بذر همان خالص بودن بذر است. بذری که برای کاشت استفاده می شود باید عاری از هر گونه آلودگی های فیزیکی و ژنتیکی باشد.
1- خلوص فیزیکی بذر: آلودگیهای فیزیکی در بذر به دو دسته تقسیم می شود. 
الف) مواد بی آزار: که شامل چوب، بقایای گیاهی، سنگ، کلوخ و دانه های شکسته است این مواد در صورت کشت شدن نیز به بذر اصلی صدمه نمی زنند ولی وضع ظاهری بذر، بذر نا مرغوب و حجم آنرا زیاد می سازد.
ب) مواد مضرر: مواد فیزیکی مضرر شامل تخم علفهای هرز، تخم یا شفیره حشرات و آفات بذر گیاهان دیگر می باشد که حتما باید از داخل بذر جدا شود.
بهترین راه برای جدا کردن مواد فیزیکی بذر استفاده از دستگاه بوجاری است ناخالصی ژنتیکی:از خطرناکترین و مضرترین آلودگیهاست که در اثر اختلاط چند ژنو تیپ یا واریته با یکدیگر حاصل می شود. بعنوان مثال اگر چند رقم گندم با یکدیگر مخلوط شوند در صورت کاشته شدن مزرعه به فرم ناجوری در خواهد آمد. ممکن است یکی زودرس و دیگری دیررس، یکی پا بلند و دیگریی پا کوتاه، یکی آبی و دیگری دیم که در مجموع باعث کاهش عملکرد می شوند.

قوه نامیه بذر:
منظور از قوه نامیه بذر همان خاصیت زنده بودن بذر است که از طریق شمارش جوانه های زده شده در صد بذر بدست می آید.
عوامل و دلایل زیادی هستند که بر میزان جوانه زنیبذر موثرند ولی مهمترین دلایلی که بر قوه نامیه بذر اثر می گذارند



دانلود فایل

گزارش کارآموزی در کله پزی


این گزارش کارآموزی با فرمت Word بوده و قابل ویرایش است و همچنین آماده پرینت می باشد.

موضوع : گزارش کارآموزی در کله پزی


فهرست مطالب

کله‌پزی دوستان ۱
توصیف ظاهری مغازه ۲
« ترتیب افراد در کله‌پزی دوستان» ۸
« مشخصات فردی صاحب مغازه» ۸
« طرز تهیه مواد خام در کله‌پزی دوستان» ۹
(طرز آماده‌کردن کله‌و پاچه در کله‌پزی دوستان) ۹
«ترتیب افراد در کله‌پزی ببعی» ۱۴
سیدمحمد میرعارفی( سرپرست کله‌پزی)، علی کیا( آشپز)، محمد یوسفی( سرکارگر)، علی‌کیایی ۱۴
« تیپ مشتریها » ۱۴
کله‌پزیهای امروزه: ۱۷
مغازه و بساط کله‌پزی ۱۹
«چلچراغ‌های امروزی کله‌پزی» ۲۰
« سوخت کله‌پزی» ۲۰
«منظره مغازه» ۲۰
« خواص کله‌پاچه» ۲۴
« مضرات کله‌پاچه» ۲۶
« کله‌پاچه در آئینه تاریخ» ۲۷
یک نمونة قدیمی از کله‌پاچه سنتی: ۲۸
« دو نمونه از غذاهایی که مکمل کله‌پاچه هستند»( از قول یکی از مشتریان) ۲۹
دیدگاه مردم مازندران در مورد کله‌پاچه( از قول یکی از مشتریان) ۲۹
جمعه صبح: ساعت ۱۰:۱۵ ۳۰/۱۱/۸۳ ۳۲
شنبه ساعت ۷ شب ۸/۱۲/۸۳ ۳۴
چهارشنبه صبح ساعت ۹         ۱۹/۱۲/ ۸۳ ۳۴
دوشنبه ساعت ۷:۳۰ صبح ۵/۱/۸۴ ۳۵
چهارشنبه ساعت ۸ شب ۷/۱/۸۴ ۳۶
مشاهدات خانم مریم کیخا: ۳۶
‌مصاحبه با رئیس دفتر صنف کله‌پز ( طباخان تهران) ۳۸
آشپز ۶۰
مصاحبه‌ها: ۶۲
مصاحبه‌کننده‌: مریم کیخا ۶۲
رابطه شاگرد با صاحب مغازه: ۶۸
یک مصاحبه کوچک با شاگرد مغازه


دانلود گزارش کارآموزی در کله پزی
کارآموزی کله پزی


مختصری از کارآموزی :
« خواص کله‌پاچه»
1- خوردن مغز.مغز و فکر و دماغ را قوت می‌بخشد.
2- خوردن کله تولید منی نموده میل جماع را زیاد می‌کند.
3- خوردن کله‌پاچه باعث فربهی بدن است و بهترین او کله گوسفند جوان می‌باشد.
4- امالة آب کله‌پاچه اعصاب و عضلات یاغی خشک‌شده را رطوبت رسانیده، نرم می‌کند.
5- امالة آب کله‌پاچه معده و روده و کلیه و مثانه را لینت داده، دستگاه گوارش و ورمهای باطنی را نرم می‌سازد.
6- چکاندن آب کله‌پاچه در بینی نافع جنون و دردسر بیخوابی و مالیدن آن بردست و پا باعث نرمی پوست آنها می‌شود.
7- غذایی مفیدحال نیرومندان است.
8- خوردن زبان باعث قوت ناطقه و رفع سستی و لکنت زبان می‌کند.
9- پاچة گوسفند با خاصیت ژلاتینی لزج و دیرهضم اما پس از هضم تولید خون پاک رقیق کرده و جهت بیماران و مبتلایان به بواسیر بهترین می‌باشد.
10- پاچة سوای سوخته یعنی خشکی زیاده از حد را مفید و سرفه و خشکی حلق و سینه و ترک لب و زبان و مقعد و گرفتگی صدا و سرفه خشک و سل و رق و خونریزی و لاغری زیاد و زخم و شکستگی استخوان را درمان می‌باشد.
11- خوردن پاچه با صمغ عربی دل‌پیچه و اسهال درددار را مفید و لیزابة معده و مواد گرم را دفع و دفع مضرات دواهای حاد تند و مشروبات الکلی می‌کند.
12- آب پاچه درد روده و اسهال هیضه‌ای( اجابت کم‌کم، زودزود) گیردار را رفع و مجرب و چکاندن اب پاچه در بینی جهت خشکی و ضعف دماغ مؤثر و خوردن و مالیدن آب پاچه ورمهای سفت را معالج و مالیدن روغن مغز قلم پاچه با زعفران و فریفون و روغن گل سرخ دردسر و ضربان مفاصل را دفع می‌کند.
13- سوزاندن استخوان پاچه که سائیده مانند غبار کرده بر سینی بدمند خون دماغ را قطع و پاشیدن آن بر زخم و جراحت بهم آمدن و بهبود جراحت می‌شود.
14- نرم‌کرده استخوان پاچه که با صبر زرد و آب پاچه مرهم ساخته بمالند برای دانه بواسیر مفید و درد آنرا مسکن می‌باشد.
15-  از استخوانهای ته ماندة در مرغداری‌ها استفاده می‌شود و آن را پودر می‌کنند و جلوی مرغها می‌گذارند تا بخورند.
  16- از استخوان آن صابون تهیه می‌شود.
17- از کله نوعی روغن برای کارواش که سریعاً سیاهی‌های روی دست را از بین می‌برد ساخته می‌شود.
18- کلسیم سرشاری دارد که مخصوصاً برای خانمها مفید است چرا که تأثیر مثبت آن در عدم پوکی استخوان است. 

« مضرات کله‌پاچه»
1- مضر و ناراحت‌کننده معده و هاضمه ناتوان است.
2- باعث سردی می‌‌شود که دافع آن دارچین است و رفع ضرر کلی‌اش را ترشیجات و آب لیموترش می‌کند.
3- کلسترول خون را بالا می‌برد و چربی زیادی دارد.
4-زیادخوردن پاچه موجب درد شکم و قولنج است و چاره‌اش خوردن آن با دارچین و  با دارچین پختن و خوردن عسل و چیزهای گرم با آن و پختن آن با کرفس و زیره است که دفع مضرت آن می‌کند.



دانلود فایل

گزارش کارآموزی کامپیوتر در اداره آموزش و پرورش

این گزارش کارآموزی با فرمت Word بوده و قابل ویرایش است و همچنین آماده پرینت می باشد.

موضوع : گزارش کارآموزی کامپیوتر در اداره آموزش و پرورش

آموزش وپرورش نهادی است با مجموعه ای از روش ها و طراحی در مسیر اهداف  و مقاصدی مبتنی بر خاستگاه هایی که با رعایت اصول و قواعد بر اساس راهکارها و خط مشی خاص و با توجه به شرایط در حال انجام است.
تعهد اجتماعی و تفاوق جمعی بر روی برنامه های آموزش و تربیتی سبب گسترش یکپارچگی منابع انسانی و مادی و در نهایت محقق ساختن اهداف اساسی تعلیم و تربیت است و توسعه دانایی که اساس برنامه بیست ساله توسعه کشور محسوب می شود و به طور جدی نیازمند چنین تعهد و توافقی است که به نوبه خود اصلاحات مورد نیاز آموزش و پرورش را نیز اثربخش می نماید.
توفیقی در برنامه ریزی آموزشی به ویژه در سطوح میانی وسازمان های آموزش پرورش مستلزم نگاهی کارشناسانه و علمی به علوم تربیتی از جمله فلسفه و اصول آموزش و پرورش ، مهارت های آموزش وپرورش ،شناخت فراگیر برنامه ریزی درسی وراهنمایی آموزشی است به عبارتی اعتقاد به نوعی مدیریت کیفیت جامع و فرایند مداری می تواند بستر مناسبی برای تحقق یافتن اهداف همه جانبه باشد.
واحد فن آوری اطلاعات (ICT)
این واحد یکی از قسمت های کنترل کننده و قلب سازمان می باشد که مستقیما زیر نظر رییس سازمان اداره می شود ریاست سازمان با انتخاب کارشناس مسئول این قسمت ، مدیریتی به این قسمت داده تا همه ی کارکنان این قسمت زیر نظر یک مدیریت واحد فعالیت های خود را انجام دهند.
واحد فناوری اطلاعات سازمان در طبقه همکف این سازمان واقع شده و اتاق آن به قسمت های مختلف تقسیم شده که هر کارمند کارهای خود را با توجه به شرح وظایف انجام می دهد .
تمام سیستم های کامپیوتری سازمان به صورت یک شبکه از این اتاق پشتیبانی می شوند و مدیریت آن بر عهده مسئول این قسمت می باشد.
اتاق فناوری اطلاعات طبق نظر مسئول آن به قسمت های مختلف تقسیم شده تا باعث مزاحمت  برای قسمت های مختلف نشود . تمام کامپیوترهای این سازمان چه در ساختمان سازمان چه در شهرهای دیگر از طریق شبکه به هم متصل شده اند.سیستم تهویه اتاق فناوری به گونه ای می باشد که در مواقع مختلف هوای مطبوع در داخل اتاق بوده تا از هر جهتی کارکنان این قسمت چه از نظر روحی چه از نظر جسمی بهتر باشند و کار خود را بهتر انجام دهند.


دانلود گزارش کارآموزی کامپیوتر در اداره آموزش و پرورش
دانلود گزارش کارآموزی کامپیوتر در آموزش و پرورش
کارآموزی کامپیوتر آموزش و پرورش
رشته کامپیوتر
کارآموزی آموزش و پرورش گلستان 
فناوری اطلاعات

فهرست مطالب

فصل اول

آشنایی کلی با مکان کارآموزی

فصل دوم

ارزیابی بخش های مرتبط با رشته علمی کارآموز

رئیس گروه فناوری اطلاعات

اهم شرح وظایف

کارشناسی فناوری اطلاعات ( معاونت بخش )

 اهم شرح وظایف

کارشناس فناوری اطلاعات

اپراتور

فصل سوم

آزمون آموخته ها و نتایج و پیشنهادات

گزارش پیشرفت کارآموزی

فرم پایان دوره کارآموزی



دانلود فایل

گزارش کارآموزی کنترل کیفیت شرکت صنعتی


این گزارش کارآموزی با فرمت Word بوده و قابل ویرایش است و همچنین آماده پرینت می باشد.

موضوع : گزارش کارآموزی کنترل کیفیت شرکت صنعتی

فهرست مطالب
مقدمه 
معرفی محل کارآموزی 
چارت سازمانی مشاغل کارخانه 
جانمائی کارخانه 
تجزیه و تحلیل سیستمهای اندازه گیری (MSA) 
توانایی ابزار اندازه گیری (Cg, Cgk) 
تعیین ثبات (Stability) 
تعیین ارتباط خطی (Linearity) 
روش محاسبه ارتباط خطی 
آنالیز سیستمهای اندازه گیری داده‌های کمی 
o تکرار پذیری 
o تکثیر پذیری 
o ترسیم نمودار دامنه (R) و محاسبه تکرار پذیری 
o ترسیم نمودار میانگین   و محاسبه وتکثیر پذیری 
o تحلیل نمودار دامنه  (R)
o تحلیل نمودار میانگین   
o شاخص R & R%  
o مقادیر RF 
o نوسانات قطعه به قطعه (PV) 
o قدرت تفکیک 
آنالیز سیستمهای اندازه گیری داده‌های وصفی 
o نمونه برداری داده‌های وصفی 
کنترل فرآیند آماری (S.P.C) 
ابزارهای هفتگانه SPC 
اصول آماری نمودارهای کنترل    
اصول آماری نمودارهای کنترل R 
حالتهای خارج از کنترل    
چگونگی شروع برنامه SPC 
حالتهای خارج از کنترل R 
مواقع استفاده از نمودار    
تفسیر نمودار   
نمودارهای کنترلی داده‌های وصفی 
نمودار کنترلی NP 
نمودار کنترلی C 
مثالها 
o توانایی ابزار اندازه گیری (Cg, Cgk)
o تعیین ثبات (Stability)
o تعیین ارتباط خطی (Linearity) 
o آنالیز سیستمهای اندازه گیری داده‌های کمی 
o آنالیز سیستمهای اندازه گیری داده‌های وصفی 
o نمودارهای کنترل   
گزارش کارآموزی 
پایان 

دانلود گزارش کارآموزی کنترل کیفیت شرکت صنعتی
کارآموزی کنترل کیفیت (M.S.A, S.P.C)شرکت صنعتی مددرویان


مختصری از کارآموزی :

برای کنترل کیفیت فرایند تولید در طی زمان و اینکه آیا فرایند تحت کنترل است یا خیر؟ می‌توان از S.P.C و خصوصاً از ابزار نمودارهای کنترلی SPC استفاده کرد. 
همچنین برای اخذ تصمیمات مختلف در طول فرایند تولید از سیستمهای اندازه گیری که به عنوان ابزار دقیق (Gauge) معروف هستند استفاده می‌شود. اگر چه اغلب واحدهای تولیدی از انواع مختلف سیستمهای اندازه گیری استفاده می‌کنند ولی متأسفانه از تحت کنترل بدون و یا با صلاحیت بودن (کارایی) آنها اطلاع کمی دارند و بطور کلی از میزان نوسانات مربوط به علل خاص و علل عام در فرایند اندازه گیری هیچگونه اطلاعی در دست نبوده و مسئولان همچنان از وسایل اندازه گیری (ابزار دقیق) با این فرض که این وسایل کارشان را دقیق انجام می‌دهند، استفاده می‌کنند. 
در اینجا مبحثی به نام تجزیه و تحلیل سیستمهای اندازه گیری (M.S.A) مطرح می‌شود که هدف آن ارائه دستورالعملهایی است که به مهندسان و مسئولان سیستمهای اندازه گیری کمک کند تا با تدوین رویه‌هایی، کیفیت سیستم اندازه گیری را تعیین کند. 


دانلود فایل

گزارش کارآموزی کامپیوتر در دانشگاه آزاد

این گزارش کارآموزی با فرمت Word بوده و قابل ویرایش است و همچنین آماده پرینت می باشد.

موضوع : گزارش کارآموزی کامپیوتر در دانشگاه آزاد

فهرست مطالب

معرفی محل کاراموزی:
عمده فعالیت های این مرکزکامپیوتر 
بعضی موارد گزارش کارآموزی
1. تعمیر Case و نصب وراه اندازی کامپیوتر
2. تشکیل کلاسهای عملی درکارگاه کامپیوتر
3. تحویل پروژه و........
تعریف کامپیوتر:
 اجزای کامپیوتر:
اجزای تشکیل دهنده سخت افزار:
حافظه RAM(حافظه اصلی):
حافظه ROM(حافظه جانبی):
تقسیم بندی واحد حافظه :
واحد ورودی:
صفحه کلید:
موس
قلم نوری:
اسکنر: 
دیجیتایزر:
واحد خروجی:
نرم افزارها:
نرم افزار کاربردی:
نرم افزار های سیستمی:
نصب ویندوز xp:
آموزش پارتیشن بندی از طریق Boot ویندوز XP:
روش های پیدا کردن شماره سریال ویندوز
ترفند:
نصب کارت شبکه:


گزارش کارآموزی کامپیوتر در دانشگاه آزاد
دانلود گزارش کارآموزی در دانشگاه آزاد واحد کامپیوتر یا رایانه
کارآموزی مرکز کامپیوتر دانشگاه آزاد شیروان


مختصری از کارآموزی :

گزارش کارآموزی به شرح ذیل می باشد:
چهار شنبه
آشنایی با محیط کار و شروع کارآموزی
نصب نرم افزار turbo C++
 پنج شنبه
مرتب کردن سیستم
آموزش یا توضیح نصب کردن قطعات سخت افزاری موجود در کارگاه توسط سرپرست کارگاه
راه اندازی سیستم وتعویض CDWriter نصب ویندوز XP 
 شنبه
نصب ویندوز Server 2003,XP
تعمیر Case کارافتاده
 یک شنبه
نصب کارت گرافیک وصدا
گردگیری داخل کیس
بستن سیستم
  سه شنبه
جدا سازی سیستم سالم از سیستم های ازکارافتاده
مشخص کردن سیستم های کارافتاده برای تعمیر
مرتب کردن کامپیوترها
چهارشنبه
نصب آنتی ویروس و ویروس یابی
نصب  نرم افزار Word
نصب نرم افزار فتوشاپ
پنج شنبه
تعویض کابل آسیب دیده کامپیوتر
تعویض مادربورد کامپیوتر
نصب ویندوز XP
شنبه
نصب ویندوز Server2003
تعمیر کابل های شبکه
نصب کارت شبکه
یک شنبه
تعویض هارد وپارتیشن بندی هارد جدید
تعویض فن  کامپیوتر
تست قطعات کامپیوتر

و ..............

Data:مجموعه اعداد،حروف و علائم که پردازش بر روی آنها صورت خواهد گرفت.
:Informationمجموعه اعداد،حروف و علائم که پردازش بر روی آنها صورت گرفته است.
Processor:مجموعه عملیات منطقی و محاسباتی و عملگر سیستم.

 اجزای کامپیوتر:
1. سخت افزار(hard ware):مجموعه قطعات فیزیکی، قابل لمس و دیدن مانند صفحه کلید،موس و ICها.
2. نرم افزار(soft ware):مجموعه برنامه ها که توسط انسان نوشته شده و وظیفه ارتباط دادن بین انسان و سخت افزار و دنیای بیرون را بر عهده دارد.(مثل(Dos,WINDOWS


دانلود فایل