این گزارش کارآموزی با فرمت Word بوده و قابل ویرایش است و همچنین آماده پرینت می باشد.موضوع : گزارش کارآموزی ترویج و زراعت و اصلاح نباتاتفهرست مطالبفصل اولتاریخچه سازمان 4نمودار سازمانی و تشکیلات 4محصولات تولیدی یا خدمات: 5محصولات زراعی 5فصل دوم 7بازدید 1) 8دانلود گزارش کارآموزی ترویج و زراعت و اصلاح نباتاتترویج و زراعتجهاد کشاورزی شهرستان تربت حیدریهمهندسی کشاورزی زراعت و اصلاح نباتاتمختصری از گزارش کارآموزی :سطح زیر کشت محصولات زراعی در 40 نوع محصول زراعی آبی و دیم بالغ بر 108613 هکتار و میزان 610912 تن محصول در سال برآورد میگردد. در محصولات، گندم، کلزا، نخود آبی، یونجه آبی، خربزه دیم، هندوانه بذری آبی، زیره دیم و شبدر، مقام اول سطح زیر کشت و میزان تولید استان را به خود اختصاص داده است.زعفران: این شهرستان را میتوان سرزمین طلای سرخ نامید. اولین تولید کننده زعفران ایران با بیش از 02/51 تن در سال و بیشترین سطح زیر کشت آن 13452 هکتار که میزان درآمد بالغ بر 132 میلیادرد ریال در سال را به خود اختصاص داده است. سطح زیر کشت گندم آبی 34560 هکتار با تولید 111244 تن گندم آبی و متوسط عملکرد 3219 کیلوگرم در هکتار با مقام دوم سطح زیر کشت در استان ارقام مختلف گندم همچون گاسکوژن، گاسپارد، سایونز، الوند، الموت، امید، قدس، روشن و فلات در این منطقه کشت میشود.
موضوع : گزارش کارآموزی راهنمایی و رانندگیتوضیح: این فایل به صورت ورد و آماده ی پرینت می باشد.
فهرست
عنوان صفحه
اولین قانون راهنمایی و رانندگی در تهران 1
بیشترین تخلفات در رانندگی 3
ضوابط احراز سلامت جسمانی و روانی 4
بینایی 7
شنوایی 8
اندامهای حرکتی فوقانی و تحتانی 8
سایر موارد برای انواع گواهینامه رانندگی 10
مقررات و ضوابط حمل بار در جاده های کشور 13
ضوابط حمل بار 14
مقررات حمل و نقل بار در راهها 15
توصیه پیشگیرانه در رانندگی 24
توصیه پیشگیرانه در تردد شهری 30
توصیه پیشگیرانه در مسافرکشی 34
توصیه پیشگیرانه در سفر 36
توصیه پیشگیرانه در موتورسواری 40
چگونه ترمز کنیم ؟ 41
چگونه فرمان بگیریم ؟ 42
دور زدن 43
دور یک فرمانه 43
دور دو فرمانه 44
اولین قانون راهنمایی و رانندگی در تهران
مردم آن روز در دی ماه سال 1309 که دست های راننده ها را مدام در حرکت دیدند، به خنده افتادند، اما خیلی زود یاد گرفتند از دست چپ و راست شان چه زمانی کمک بگیرند و چطور در هوا تکانشان بدهند تا شوفرهای دیگر بفهمند که حالا قرار است صاحب دست ها چه کند؛ دور بزند، بایستد، پارک کند و دقیقاً از همان روزها شروع شد.
آن روزها نوای بوق تا فاصله 100 متری شنیده می شد. همان دوره با همان قوانین 32 بندی، ماشین ها صاحب 5 پلاک شدند؛ نام کارخانه، آدرس مالک، نمره عقب، نمره جلو و پلاک مالیات. تصویب قوانین به همین جا ختم نشد؛ حود 1308 وقتی تعداد اتول سوارهای شخصی شهر به 1522 نفر رسید، قوانین مربوط به عابران پیاده وضع شد.
آبان 1305 پایتخت نیز بوذرجمهری، بلدیه چی شهر یک کمپانی دانمارکی را مسئول اتوبوسرانی شهر کرد و قرار شد فرنگی جماعت 7 خط راه بیندازد که در هر کدام 2اتوبوس فعال باشد. کرایه این اتوبوس ها 8 شاهی برای یک مسیر بود. تهرانی که اتوبوس هایش از ابتدا تا انتهای مسیر 25 بار توقف می کردند و سرعت شان 20 کیلومتر بود. اواخر سال 1312، وقتی «سرتیپ قلی هوشمند» به جای بوذرجمهری بلدیه چی شهر شد، اعلام کرد محل عبور پیاده ها را از عرض خیابان به صورت مورب سنگ فرش کنند و عابران را موظف کرد تنها از همان مسیرها عبور کنند.
بعد به سراغ اتوبوسران ها رفت و اعلام کرد که آنها حین رانندگی نباید حرف بزنند و آیین نامه اتوبوسرانی به وسیله شهربانی تنظیم شد.
این گزارش کارآموزی با فرمت Word بوده و قابل ویرایش است و همچنین آماده پرینت می باشد.موضوع : گزارش کارآموزی سیستم سردخانه و تصفیه خانه شرکت کشت و صنعتفهرست مطالبمقدمه 3تاریخچه: 4مشخصات کلی شرکت کشت و صنعت گرگان: 5ساختار سازمانی شرکت کشت و صنعت گرگان: 5طرحهای توسعهای در دست اقدام 9آمار کارکنان شرکت در سالهای 77.78 به تفکیک 11نمودار تولید سالیانه شرکت از سال 1372 لغایت 1378 12خط تولید خلال نیمه سرخ و منجمد سیبزمینی (فرنجفرایز) 12توضیحی مختصر درمورد سردخانه: 12سیکل زیر صفر: 12سیکل تبرید: 121) کمپرسور: 122) سپراتور: 123) کندانسور: 124) رسیبل: 125) اواپراتور: 126) شیرهای فشارشکن: 12سیکل تونل انجماد: 12سیکل بالای صفر: 12اهداف کارآموزی 12فصل اول 12انواع محصولات و نحوه تولید آن در شرکت 12فصل دوم 12تعاریف و آشنایی با اصطلاحات 12فصل سوم 12سیستم تولید بخار (Steam Generation) 12اجزاء مربوط به سیستم (System Components) 12دیگ لوله آتشی (Fire tube): 12دیگ بخار (Boilers): 12بدنه اصلی دیگ: 12وسایل جانبی: 12محل و شرایط نصب دیگ: 12سیستم هدایت سوخت: 12آشنایی با آب و ناخالصیهای آن (Introduction to water and to impurities): 12مشکلات آب صنعتی (Industrial water problems): 12منبع آب تغذیه: 12شرایط آب تغذیه: 12توضیح مختصری در مورد سختیگیرها: 12خوردگی: 12کنترل خوردگی: 121. انتخاب سوخت: 12خوردگی ناشی از خاکستر سوخت مایع: 12علل ایجاد عیوب در دیگهای بخار 12تشکیل رسوب: 12لولهکشی عبور بخار: 12دستورالعمل راهاندازی دیگهای بخار: 12عملیاتی که باید در هر شیفت انجام گیرید (برنامه روزانه): 12برنامه هفتگی دیگهای بخار: 12برنامه ماهانه: 12برنامه فصلی: 12روشهای تمیزکاری: 12خاموش کردن دیگ برای مدتی کوتاه: 12خاموش کردن دیگ برای مدتی طولانی: 12عیوبی که ممکن است در سیتسم کار بوجود آید: 12جدول شماره 1 12دانلود گزارش کارآموزی سیستم سردخانه و تصفیه خانه شرکت کشت و صنعت یک و یکشرکت کشت و صنعتصنایع شیمیاییسیستم سردخانه و تصفیهخانهمختصری از گزارش کارآموزیکیفیت مطلوب برای آبهای صنعتی کاملاً به کاربرد آن بستگی دارد. برای تولید بخار در دیگهای بخار با فشار بالا با خلوص خیلی زیاد مورد نیاز است، در حالی که برجهای خنک کننده با سیستم مدار باز از آب جبرانی با ناخاصی زیاد هم میتوانند استفاده نمایند.منبع آب تغذیه:منبع آب تغذیه باید هرچه که ممکن است به پمپ نزدیکتر و اتصالات لولهای تا حد امکان مستقیم باشد. مخزن آب بایستی بالاتر از پمپ قرار گرفته و محل خروج آب از مخهزن بالاتر از ته مخزن باشد. از تزریق مواد شیمیایی برای تصفیه آب تنها از طریق شیر کنترل بالاتر از ته مخزن باشد. اگر تزریق مواد شیمیایی برای تصفیه آب تنها از طریق شیر کنترل تغذیه ممکن باشد، باید یک پمپ کوچک جداگانه برای کار نصب و تزریق مواد شیمیایی در فواصل زمانی منظم انجام شود. شیر نمونهبرداری روی مخزن نصب و آب مخزن روزانه مورد آزمایش قرار گیرد. حجم آب مورد استفاده بایستی بین 100-80 درجه سانتیگراد تنظیم گردد. روز مخزن آب ترمومتر و شیشه آبنما نصب شده تا اواپراتور بتواند حجم آب و دمای موجود در مخزن را کنترل نماید.شرایط آب تغذیه:آب طبیعی برای تغذیه دیگ مناسب نیست، مگر آنکه بطور صحیح تصفیه و سختی آن گرفته و با افزودن مواد شیمیایی احیا کننده از خاصیت اکسید کنندگی آن جلوگیری شده باشد. اکسیژن محلول در آب موجب زنگزدگی سطوح فلزات داخلی بخصوص لولههای دود میشود. تشکیل رسوبات حاصل از املاح موجود خرابی کوره و لولههای دود و ناصافی تیوپ پلیت و همچنین کاهش میزان انتقال حرارت شده و بدین ترتیب حرارت فلز را بالا برده و راندمان دستگاه را پایین میآورد.تصفیه داخلی با افزودن دائمی مواد شیمیایی به مقدار کافی برای تهنشین کردن املاح آب دیگ و واکنش در برابر اکسیژن غیرمحلول انجام میگیرد، آب بایستی دارای حداقل pH باشد. آزمایش 5/8 روزانه بایستی از صحیح بودن آب صورت گیرد، زیرا سنگینی آب دلیل بر تشکیل رسوبات املاح است. بنابراین باید مواد شیمیایی به مقدار کافی باشد تا این حالت از بین برود. مقدار کل مواد قلیایی مثل کربنات کلسیم (CaCO3) باید 20-15 درصد غلظت اجسام جامد غیرمحلول باشد. مقدار کل اجسام غیرمحلول در آب دیگ که در نتیجه غلظت اجسام غیرمحلول آب منبع بوجود میآید، به اضافه آن مقدار مواد شیمیایی که اضافه میگردد، نباید بیش از 3000ppm ذره در میلیون باشد.توضیح مختصری در مورد سختیگیرها:عمل نرم نمودن آب تغذیه معمولاً در سختیگیرها انجام میگیر که به دستگاههای «تعویض یونی»نیز معروفند. در این دستگاهها کاتیون (یون مثبت) نمکی که در آب ایجاد مزاحمت میکند (مثلاً یون Ca++ or Mg++) با کاتیون نمک موجود در سختیگیرها (مثلاً Na+) که مزاحمتی ندارد، تعویض میشود. پس از مدتی که تمام یونهای مفید موجود در نمک سختیگیر به مصرف رسید، میبایستی با عمل شستشو یونهای جذب شده مضر را با یونهای مفید Na+ تعویض نمود. ذیلاً مثالی از واکنشهای یونی که در یک سختیگیر صورت میگیرد، ملاحظه میشود: