دانلود پروژه گزارش کارآموزی کارورزی

دانلود پروژه گزارش کارآموزی گزارش کارورزی

دانلود پروژه گزارش کارآموزی کارورزی

دانلود پروژه گزارش کارآموزی گزارش کارورزی

گزارش کارآموزی بررسی مدار برق سیستم مکش دستگاه اکسترودر کارخانه کیسه بافی خورجین گستر

این گزارش کارآموزی با فرمت Word بوده و قابل ویرایش است و همچنین آماده پرینت می باشد.

موضوع : گزارش کارآموزی بررسی مدار برق سیستم مکش دستگاه اکسترودر کارخانه کیسه بافی خورجین گستر

فهرست مطالب 
عنوان     
فصل اول :مقدمه 
فصل دوم: معرفی سازمان 
تاریخچه
موقعیت جغرافیایی
مأموریت
کارگاه
فرآیند تولید سفارشی یا کارگاهی
معرفی بخش‌های مختلف سازمان (بر مبنای ساختار)
تولیدات
تجهیزات و ماشین آلات
مواد اولیه مصرفی
مشتریان محصولات
علامت مشخصه
اصطلاحات فنی
فصل سوم :توصیف وضع موجود 
فصل چهارم: سیستم مکش دستگاه الکسترودر 
مشخصات کلی دستگاه اکسترودر
طریقه‌ی ذوب شدن مواد
تغذیه دستگاه
مشخصات مدار قدرت
عملکردها موتورهای مکش
منبع تغذیهDC مدار سیستم مکش
اتوماسیون
نحوه‌ی تنظیم چشمی‌های خازنی نرمال open
شیر برقی هوا جهت مکش
سیستم حفاظتی مدار
علامت اختصاری سیستم مکش
فصل پنجم: نمونه‌هایی از نقشه برق دستگاه مکش 
فصل ششم: نتایج و پیشنهادات
معرفی سیستم پیشنهادی
بحث حفاظت صنعتی
بحث انبارداری
بازاریابی صنعتی و اهمیت آن در تولید
خلاصه نتایج  و یافته‌ها
فصل هفتم : پیوست و ضمائم 

بررسی مدار برق سیستم مکش دستگاه اکسترودر 
کارخانه کیسه بافی خورجین گسترسهامی خاص

گزارش کارآموزی رنگ و ترکیب در گرافیک

این گزارش کارآموزی با فرمت Word بوده و قابل ویرایش است و همچنین آماده پرینت می باشد.

موضوع : گزارش کارآموزی رنگ و ترکیب در گرافیک

فهرست مطالب
عنوان  
مقدمه
چند رنگ پرکاربرد
بازتاب های رنگ
رنگ‌بندی
قرمز
زرد
سبز
آبی
بنفش
قهوه‌ای
سفید
سیاه
رنگ‌های گرم
رنگهای سرد
رنگ‌های زنده
رنگ‌های مرده یا کدر و یا کلی
رنگ‌های روشن
رنگ‌های تیره
فهرست مطالب
عنوان صفحه
ترکیب ‌های تهاجمی
ترکیب‌های آرام
ترکیب‌های خون گرم و مهیج
ترکیب‌های خون سرد وطیبعی
ترکیب‌های منطقی گرم
ترکیب‌های منطقی سرد
ترکیب‌های جوان
ترکیب های زنانه
ترکیب‌های شگفت انگیز
فهرست منابع
رنگ و ترکیب‌ها در گرافیک
رنگ و ترکیبها پروژه کارورزی

گزارش کارآموزی قزل آلای رنگین کمان

این گزارش کارآموزی با فرمت Word بوده و قابل ویرایش است و همچنین آماده پرینت می باشد.

موضوع : گزارش کارآموزی قزل آلای رنگین کمان

فهرست مطالب

قزل آلای رنگین کمان
رشته تکنولوژی شیلات
عنوان  
فصل اول 1
مقدمه 2
1- تعریف ماهیان سرد آبی 3
2- معرفی ماهی قزل آلای رنگین کمان 4
2-1- جایگاه ماهی قزل آلای رنگین کمال در رده بندی جانوری 4
2-2- مورفولوژی و اکولوژی ماهی قزل آلای رنگین کمان 4
2-3- آناتومی و فیزیولوژی دستگاه گوارش 6
2-3-1- دهان 6
2-3-2- حلق 7
2-3-3- مری 7
2-3-4- معده 7
2-3-5- روده 8
3- شرایط محیطی 8
4- تعریف علم تغذیه 9
5- مزرعه پرورش ماهی قزل آلای رنگین کمان 10
6- انواع غذاهای مورد استفاده درمزرعه پرورش 11
6-1- غذای تر 11
6-1-1- ترکیب غذای تر 11
6-2- غذای مرطوب 12
6-3- غذای خشک 13
7- تغذیه بچه ماهیان 14
8- مقدار غذادهی 14
9- زمان و دفعات غذادهی 18
10- کیفیت غذا 19
11- روش های تغذیه 20
12- فرموله نمودن ترکیبات غذایی 22
13- زیست سنجی وتکمیل فرمهای مربوطه 24
13-1- فرم بیومتری 24
فصل دوم
14- احتیاجات مواد غذایی آزاد ماهیان 27
14-1- انرژی لازم در ماهیان و راه های تأمین آن 27
14-1-1 احتیاجات انرژی قزل آلای رنگین کمان 28
14-2- پروتئینها 29
14-2-1- کیفیت پروتئین 30
14-2-2- مواد اولیه پروتئین حیوانی و تغذیه ماهی ها 31
14-2-2-1- پودر ماهی fish meal 31
14-2-2-2- پودر گوشت و خون blood and meat meat 32
14-2-2-3- پودر خون blood meat 33
14-2-3- مواد اولیه پروتئینی با منشاء گیاهی در تغذیه ماهی 34
14-2-3-1 کنجاله تخم پنبه 34
14-2-3-2- کنجاله سویا 35
14-2-3-3- کنجاله آفتابگردان 35
14-2-3-4- کنجاله بادام زمینی: 35
14-2-3-5- پروتئین تک سلولی Single cell protein 36
15-1- احتیاجات چربی قزل آلا 36
16-1- کربوهیدرات ها یا قندها 37
17-1- ویتامینها 38
18-1- بیماریهای بچه ماهیان 41
18-1-1 گرسنگی 41
18-1-2- هگزامیتیاز (اکتومیتوس) 42
18-1-3- مشکلات آبششی 42
18-2- خراشیدن 43
18-3- آفتاب سوختگی 44
فصل سوم
جدول های غذادهی 47
نتیجه گیری 50
فهرست منابع 52


قزل آلا کارآموزی

گزارش کارآموزی آشنایی با سیستم هیدروپنوماتیک زانتیا و XM


این گزارش کارآموزی با فرمت Word بوده و قابل ویرایش است و همچنین آماده پرینت می باشد.

موضوع : گزارش کارآموزی آشنایی با سیستم هیدروپنوماتیک زانتیا و XM


فهرست مطالب

آشنایی با سیستم هیدروپنوماتیک زانتیا و XM
گزارش کار 1
مقدمه 12
اساس کار سیستم 12
سیستم فرمان هیدرولیک 27
لوله‌های هیدرولیک Hydraulic Pipes 41
شیر اطمینان Safety Valve 50
سیستم تعلیق 52
تصحیح کننده های ارتفاع Height Correctors 54
شیر ضد نشست Auto-Sinking Valves 58
سیستم ترمز Braking System 61
سیستم فرمان هیدرولیک Power Assisted Steering 70
منابع 77
نقشه‌های مدارات هیدرولیکی و الکتریکی زانتیا 78

کار آموزی آشنایی با سیستم هیدروپنوماتیک زانتیا و XM 

گزارش کارآموزی کارخانه نوشابه سازی زمزم

این گزارش کارآموزی با فرمت Word بوده و قابل ویرایش است و همچنین آماده پرینت می باشد.

موضوع : گزارش کارآموزی کارخانه نوشابه سازی زمزم صنایع شیمیایی

آشامیدنی‌ها به طور کلی مواد غذایی هستند که برطرف کننده نیازهای غذایی نیستند، بلکه از آنها برای رفع عطش و مقداری هم محرک هستند، مثل چای و قهوه در یک دسته‌بندی کلی نوشابه‌ها به سه دسته تقسیم می‌شوند:
1. آشامیدنی‌های غیرگازدار محرک
2. نوشابه‌های غیرالکلی
3. نوشابه‌های الکلی
دسته اول شامل: قهوه، چای، آشامیدنی‌های کاکائویی و شکلاتی
دسته دوم: آب‌های معدنی و چشمه، آب میوه، شربت و لیمونادها
دسته سوم: آب جو و شراب
آشامیدنی‌ها از اهمیت زیادی در صنعت برخوردار هستند، چون حاوی بسیاری از مواد مغذی مثل ویتامین‌ها هستند که  تابع قوانین مربوط به مواد غذایی هستند و از سوی دیگر این فرآیندها در حجم زیادی به مصرف می‌رسند. یک نوشتابه سبک عمدتاً شامل آب، شکر، ترکیبات طعم دهنده یا آب میوه و سایرا فزودنی‌هاست. طعم و مزه محصول نهایی یکی از فاکتورهای بسیار مهم در تولید اینگونه نوشابه‌هاسا که توسط تعادل بین اسیدیته، شیرینی، شفافیت، وجود طعم دهنده، عطر کوورت Tarbidity‌ و تازگی محصول مشخص می‌شود.

کیفیت محصول نهایی به عوامل زیر بستگی دارد:
1. آب مصرفی: که حضو املاح  در طعم نوشابه اثر می‌گذارد. به همین دلیل آب مورد نیاز در صنعت نوشابه‌سازی می‌بایست تصفیه شده و املاح مضر و غیرضروری آن حذف شود.
2. کیفیت قند: یک نوشابه معمولی شامل 11-9درصد قند است که به صورت ساکاروز و قند اینورست Inversugar، گلوکز، فروکتوزات به نوشابه‌های رژیمی قند مصنوعی می‌زنند.
3. افزودن اسیدهای خوراکی: ‌اسید سیتریک و تارتاریک، اسانس‌ها و عطرها.
4. مقدار CO2: اکثر لیمونات‌ها حاوی 8-4 گرم CO2 در لیتر هستند. وجود CO2  در محصول نهایی باعث تازگی نوشابه می‌شود و به علت خاصیت Buctriocide باعث افزایش مدت زمان نگهداری نوشابه می‌شود. 
5. استفاده از سایر افزودنی‌ها: مثل افزودن عوامل ایجاد کوورت. 

تاریخچه و معرفی شرکت:
شرکت زمزم گرگان در سال 1352 با سرمایه بخش خصوصی در داخل شهر گرگان تاسیس شد. در ابتدا محصولاتش را با نام پپسی به بازار عرضه کرد. با شروع انقلاب، مدیریت مجموعه تغییر یافته و در حال حاضر وابسته به بنیاد جانبازان می‌باشد.
قرار گرفتن شرکت در داخل شهر گرگان و عدم وجود سیستم تصفیه فاضلاب مناسب، باعث شد که  سازمان حفاظت از محیط زیست پساب خروجی شرکت را به عنوان یکی از آلوده ‌کننده‌های آب دریای خزر به حساب آورد تا اینکه  در سال 1377 مطالعات مقدماتی برای انتقال کارخانه از داخل شهر به مکان فعلی، یعنی در کیلومتر 8 جاده گرگان ـ گنبد، ابتدای روستای اصفهانکلاته آغاز گردید و به تدریج با انتقال دستگاه‌ها از سال 1378 به بعد و نهایتاً در اردیبهشت 1379، عملیات انتقال به اتمام رسید و کارخانه در مکان ذکر شده شروع بکار نمود.
محصولات این شرکت عبارتند از:
انواع نوشابه‌های گازدارد با طعم پرتقالی، کولا، لمون لایم، آب آشامیدنی، انواع نوشابه‌های رژیمی (با طعم پرتقالی و کولا)، دوغ گازدار و بدون گاز.

دانلود گزارش کارآموزی کارخانه نوشابه سازی زمزم صنایع شیمیایی
کار آموزی صنایع شیمیایی کارخانه نوشابه‌سازی زمزم


فهرست  مطالب

مقدمه:1

تاریخچه و معرفی شرکت:2

آب:5

تصفیه‌خانه آب:6

تانک گچ‌گیرخانه:10

خط تولید:13

طرز تهیه نوشابه در ظروف PET 5/1 لیتری:17

طرز تهیه نوشابه در ظروف PET 300 سی‌سی:18

عصاره:20

آزمایشات شیمیایی:22

آزمایشات مربوطه به تصفیه‌خانه آب:29

تصفیه فاضلاب:31

ویژگی نوشابه‌های گازدار33


فایل ورد 37 صفحه و فایل پاورپوینت 43 صفحه می باشد

این گزارش کارآموزی شامل فایل ورد و پاورپوینت می باشد