دانلود پروژه گزارش کارآموزی کارورزی

دانلود پروژه گزارش کارآموزی گزارش کارورزی

دانلود پروژه گزارش کارآموزی کارورزی

دانلود پروژه گزارش کارآموزی گزارش کارورزی

گزارش کارآموزی در شرکت تابلو سازی برق



موضوع : گزارش کارآموزی در شرکت تابلو سازی برق

تابلو می تواند از یک یا چند صفحه از جنس عایق که جاذب رطوبت و خود سوز نباشد فیبر الکتریکی  تشکیل شده یا تمام فلزی باشد چنانچه تابلو در محلی که افراد غیر متخصص در آن رفت و آمد می کنند نصب شده باشد نباید هیچ یک از قسمتهای برق دار آ‎ن در دسترس یا قابل لمس باشد  به عبارت دیگر  تابلو باید با صفحات یا درب های عایق یا فلزی محصور شده باشد  برای دسترسی به قسمتهای برق دار تابلو باید بتوان صفحات محافظ یا درهای سرویس آن را با استفاده از نوعی ابزار پیاده کرد 
علاوه بر این  در چنین محلهایی تابلو باید مجهز به در قفل شو باشد به نحوی که کلیه کلیدها و لوازم و تجهیزات کنترل تابلو در پشت آن قرار گرفته باشد 
چنانچه تابلو مجهز به کلیدهای کنترل روشنایی و نظایر آن باشد  این کلیدها می توانند موقع قفل بودن در تابلو در دسترس باقی بمانند از محل نصب کلیدها نباید امکان دسترسی به ترمینالهای آنها یا داخل تابلو وجود داشته باشد 
برای کمک به خنک شدن لوازم داخلی تابلو می توان آن را به منافذ عبور هوای خنک کننده مجهز کرد مشروط بر اینکه آب ترشح شده نتواند به قسمتهای برق دار آن سرایت کند 
تابلو باید ساخت کارخانه و مطابق استاندارد های ملی یا بین المللی معتبر باشد 
اگر در یک پست برق چند ترانسفورماتور به طور پارالل وجود داشته باشد  شرایط کار اقتصادی ایجاد می نماید که بر حسب مقدار بار مصرفی  تعداد مشخصی از ترانسفورماتورها در مدار قرار گیرند  
این تعداد بر این اساس انتخاب می شوند که تلفات انرژی به حداقل ممکن برسد و البته مناسب ترین وضعیت حالتی است که در این انتخاب علاوه بر تلفات در خود ترانسفورماتورها تلفات بار اکتیو و راکتیو در شبکه نیز مد نظر قرار گیرد 
ارقام 0 تا 11 مبین گروه اتصال بوده و مشخص می کند که بردار ولتاژ یک فاز در اتصال ستاره در فشار قوی چند برابر 30 درجه نسبت به ولتاژ همان فاز دراتصال ستاره در طرف فشار ضعیف و در جهت مثبت متلتاتی اختلاف فاز دارد  
اتصال ترانسفورماتورها با گروه های اتصال غیر مشابه به همدیگر به هیچ وجه امکان پذیر نمی باشد  برای درک حادثه های که ممکن است در اثر اتصال چنین ترانسفورماتورهایی پیش آید کافی است متذکر شود که اگر بردارهای ثانویه دو ترانس فقط 30 درجه اختلاف فاز داشته باشند  جریان متعادل کننده از 3 تا 5 برابر جریان نامی تجاوز خواهد نمود
همچنین اختلاف کوچکی در نسبت تبدیل دو ترانس پارالل شونده  منجر به جریان متعادل کننده نسبتا زیادی شده و ترانسفورماتوری که دارای ولتاژ ثانویه بیشتر است بار زیادتری به خود جذب می نماید اگر چند ترانس با امپدانس اتصال کوتاه هایی مختلف به صورت پارالل بسته شوند توزیع بار بین آن ها به طور مستقیم با ظرفیت نامی و به طور معکوس متناسب با امپدانس اتصال کوتاه خواهد بود
نسبت بین ظرفیت نامی ترانس هایی که قرار است به طور پارالل کار کنند نباید از 3:1 تجاوز نماید  زیرا اگر چه امپدانس اتصال کوتاه دو ترانس تیز مساوی باشند  مولفه های اکتیو و راکتیو آندو معمولا با هم اختلاف داشته و این اختلاف در ترانسفورماتورهای با ظرفیت پایین بارزتر می باشد
حال چنانچه امپدانس های اتصال کوتاه نیز بیش از 10 درصد تفاوت داشته باشد  اختلاف بین مولفه های فوق شدید تر بوده و نتیجتا کار پارالل کردن آن ها به خاطر وجود جریان متعادل کننده با اشکال مواجه خواهد شد پس از اتمام عملیات نصب و یا تعمیرات اساسی معمولا ترانسفورماتورها مورد تست های مخصوص قرار داده و بعد از اطمینان از حصول شرایط کار پارالل تحت سرویس قرارمی دهند
 تنظیم ولتاژ
تنظیم ولتاژ در شبکه برق به کمک تپ چنجر و یا با کم یا زیاد کردن تعداد دورهای سیم پیچ  ترانسفورماتور صورت می گیرد  اغلب ترانسفورماتورهای اصلی شبکه برق مجهز به تپ چنجر چنجر هایی هستند که زیر بار کار کرده و در طرف فشار قوی ترانس نصب می شوند  این تپ چنجرها در واقع وقتی که ولتاژ فشار قوی از حد مجاز انحراف پیدا کند  با تغییر دادن نسبت ولتاژ طرف فشار ضعیف را در مقدار نامی تثبیت می نمایند  از نطر نوع تپ چنجرها را به دو دسته می توان تقسیم نمود  در نوع اول نسبت تبدیل ترانسفورماتور در حالت قطع کامل از شبکه و به کمک چند حلقه سیم پیچ اضافی تغییر داده شده ودر نوع دوم تغییر نسبت تبدیل در حالت اتصال کامل به شبکه و زیر بار انجام می گیرد
مثلا در ترانسفورماتورهای کاهنده توزیع برق  چهار تپ وجود دارد که به کمک آن ها می توان نسبت تبدیل ترانسفورماتور را در حالت بی باری و به میزان 5+  5/2 +  5/2 و 5درصد مقدار نامی تغییر داد
تپ چنجر ها معمولا در مخزن جداگانه ای در مجاورت تانک ترانس به طوری که از بیرون به صورت یکپارچه دیده می شوند نصب شده و محور عمل کننده آن ها در بالای ترانس قرار دارد  طبیعی است که در لحظات تغییر یک تپ به تپ دیگر مدار ترانسفورماتور قطع خواهد شد  برای تثبیت ولتاژ وقتی که ولتاژ در ترمینال های طرف فشار ضعیف افزایش می یابد  باید تعداد دور سیم پیچ فشار قوی را به میزان مناسب کاهش داده و برعکس اگر ولتاژ در طرف فشار ضعیف کاهش یابد باید تعداد دور در طرف فشار قوی را به میزان مناسب افزایش داد
بیشترین حوادثی که برای یک ترانس پیش می آید ناشی از عیوبی است که در سیتم تپ چنجر آن بروز می نماید  این عیوب عمدتا عبارتند از
گرم کردن و سوختن کنتاکت ها جام کردن محور تپ چنجر شل و لق شدن اتصالات مکانیکی و ضعیف شدن کنتاکت های الکتریکی
به همین جهت مکانیزم تپ چنجر باید به طور مرتب و دوره ای تحت مراقبت و بازرسی قرار گیرد  در تپ چنجرهای زیر بار معمولا با استفاده از یک زیر بار معمولا با استفاده از یک تپ کمکی مانع قطع مدار جریان در پریود تعویض تپ می شوند که این عمل که به کمک سوئیچ مخصوصی در داخل مخزن مخصوص تپ چنجر صورت می گیرد
کارآموزی در شرکت تابلوسازی

فهرست مطالب

مقدمه  1
برخی از استانداردهای تابلوها   2
تعاریف تابلو ها    4
شرایط کار عادی   6
اطلاعات و لوح ویژگیها  9
اینترلاکها   10
طبقه بندی درجه حفاظتی تابلوها12
علائم به کار رفته   13
کات اوت فیوز برقگیر   19
سکسیونر قابل قطع زیر بار   20
تابلوی ان اف    21
باردهی ترانسفورماتور    22
تنظیم ولتاژ     26
مراقبت و نگهداری از ترانسهای قدرت



دانلود فایل

گزارش کارورزی در کشت و صنعت



موضوع : گزارش کارورزی در کشت و صنعت

در طرح اولیه شرکت ایجاد کارخانجات قند و پروسس به منظور تبدیل محصولات تولیدی به فراورده های با ارزش افزوده و کارخانه خوراک دام پیش بینی نموده و تعدادی از این کارخانجات در طول زمان تاسیس و مورد بهره برداری قرار گرفت و تعدادی نیز در دست احداث بوده و برخی نیز در برنامه های سالهای آتی احداث خواهند شد   به علاوه برخی از کارخانجاتی که در طرح اولیه منظور نشده بود مانند کارخانه پنیر و کارخانه پروسس بذر به دلیل ضرورت امر بر مجموعه فعالیتها اضافه شد
مجتمع گاوداری شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان با ظرفیت 10 هزار راس گاو شیری طراحی شده است   به منظور تبدیل شیر استحصالی از این واحدها تبدیل به شیر خشک در برنامه های صنایع لبنی منظور شده است   به همین منظور متناسب با شیر به دست آمده از واحدهای گاوداری   احداث کارخانه ای با ظرفیت 180 تن شیر تازه پیش بینی شده است   این کارخانه قادر خواهد بود که تمامی شیر تازه به دست آمده از واحدهای گاوداری را به شیر خشک بدون چربی و کره تبدیل کند و بدین ترتیب روزانه 16 تن شیر خشک و 6 تن کره تولید خواهد نمود   ساختمان این کارخانه در مساحتی حدود 3200 متر مربع احداث شده است   ماشین آلات و تجهیزات کارخانه نیز خریداری و به محل کارخانه حمل شده است ولی تا سال 1368 اقدامی نسبت به نصب ماشین آلات و تجهیزات و راه اندازی کارخانه صورت نگرفته بود   طبق بررسیهای به عمل آمده معلوم شد که ارزان بودن قیمت شیر خشک وارداتی و عدم تناسب آن با قیمت تمام شده تولیدد اخلی عامل اصلی و مهمی در جهت تکمیل نشدن کارخانه بوده است از سال 1369 اقداماتی در زمینه نصب برخی از تانکها و ادوات آغاز شده است
گزارش کارآموزی در کشت و صنعت

فهرست مطالب

شرکت سهامی کشت و صنعت و دامپروری مغان ۴
اهداف این شرکت ۵
فعالیتهای صنعتی ۷
اهم فعالیتهای صنعتی ۸
کارخانه قند ۸
کارخانه لبنیات ۹
کارخانه پنیر سازی ۱۱
کارخانه پروسس میوه ۱۱
لوله کشی مسی ۱۲
لوله های مسی تبرید ۱۲
کورکن لوله مسی ۱۳
اجرا و ساختمان کمپرسور های تناوبی ۱۵
کارتر ۱۵
سیلندر ۱۵
پیستون ۱۵
میل لنگ ۱۶
شاتون ۱۶
سوپاپ های مکش و رانش ۱۶
صدا خفه کن ۱۶
استاتور ۱۷
آزمایش سالم بودن سیم پیچ کمپرسور بسته ۱۸
تایمر دیفراست




دانلود فایل

گزارش کارآموزی در شرکت فرآورده های گوشتی



موضوع : گزارش کارآموزی در شرکت فرآورده های گوشتی

از نظر تکنولوژیک، فرآورده‌های گوشتی را اصولاً به چهار دسته تقسیم‌بندی می‌نمایند
1- کالباس حرارت دیده
2- کالباس خام
3- کالباسهای پخته
4- گوشهای عمل آمده
تقریباً کلیه کالباس و سوسیس‌های تهیه شده در کارخانه های فرآورده‌های گوشتی کشور ما از نوع حرارت دیده می‌باشد کالباس و سوسیس از نظر تکنولوژی تهیه، اختلاف شایانی با یکدیگر ندارند و مهمترین اختلاف آنها قطر پوشش است که در کالباس بیشتر بوده و نیز میزان آب افزودنی است که در سوسیس معمولاً بیشتر می‌باشد ماشین‌آلات و تجهیزات مورد استفاده در صنعت گوشت دستگاههای رخ گوشت چرخ گوشت یکی از دستگاههای اصلی در صنایع گوشت می‌باشد که در جهت تهیه گوشت چرخ شده مورد استفاده قرار می‌گیرد دستگاه برش گوشهای منجمد گوشتهای منجمد بزرگ را تبدیل به قطعات کوچکتر می کند به منظور مخلوط کردن گوشت با نمک، ادویه‌جات و سایر مواد افزودنی به کار گرفته می‌شوند
دستگاه کاستر 
دستگاه اصلی سوسیس و کالباس است که گوشت را با بقیه مواد مخلوط می‌کند و خمیر سوسیس و کالباس را تولید می‌کند 
شامل یک مخزن یا کاسه جهت ریختش مواد اولیه است که دارای حرکت و دورانی در حول محوری می‌باشد داخل این مخزن تیغه‌های خمیدة هلالی شکل عمود بر کف آن حول محور افقی دوران می‌بابند 
دستگاههای جدا کننده 
جهت جدا کردن زردپی و بافت پیوندی از گوشت و نیز جهت استخوان‌گیری بکار می‌روند انواع دستگاههای جدا کننده دستگاه جدا کنندة بافت پیوندی دستگاه استخوان‌گیری دستگاههای پر کن (فیلوم با کار مداوم و غیر مداوم به منظور پر کردن «فارش» آماده انواع سوسیس و کالباس به داخل پوشش مورد استفاده قرار می‌گیرند
دستگاه اتاق پخت
جهت پخت انواع سوسیس و کالباس و دیگر تولیدات به شرح زیر مورد استفاده قرار می‌گیرد
1- پخت نمودن انواع سوسیس و کالباس با بخار
2- پخت نمودن انواع سوسیس و کالباس با هوای داغ
3- دود دادن انواع محصولات
بدنه این دستگاه دو جداره و از جنس ورق استیل ضد اسید ساخته شده که  داخل جدا آن با عایق فشرده شده عایق کاری شده است و این دستگاه مجهز به سیستم هوا دهنده توربینی جهت مسیر کولاسیون هوای داخل اتاق بطوریکه حرارت و رطوبت در تمام نقاط داخل اتاق بطور یکسان در مسیر کوه سیون می‌باشد
در جه حرارت دستگاه بواسطه ترموستات بطور دقیق کنترل و همچنین دارای شیرهای بخار پنوماتیکی می‌باشد که توسط ترموستات بطور اتوماتیک و در حد مطلوب کنترل می نماید
ترکیبات تشکیل دهنده و نقش آنها
کلاً دو دسته ترکیبات داریم شامل
ترکیبات اصلی
گوشت روغن آب و یخ
ترکیبات فرعی
اتصال دهنده‌ها پر کننده‌ها ادویه‌جات نگهدارنده‌ها
گوشت
مهمترین عامل در فرآورده‌های گوشتی است بسته به مقدار پروتئینهای میو فیبریلی در تشکیل و ثبات خمیر نقش اساسی دارد طعم و بافت محصول مؤثر از نوع و کیفیت گوشت می‌باشد
روغن
بر ای ایجاد امولسیون چربی- پروتئین آب لازم است  از نظر ایجاد طعم و تردی در محصول مناسب است
آب و یخ
اضافه کردن پولکهای یخ به فرمول سبب تر و شدن محصول می شود و برای پایین آوردن درجه حرارت کاتریزاسیون لازم می‌باشد 
مواد تشکیل دهنده ترکیبات فرعی و نقش آنها
آرد گندم
یکی از پر کنده‌ها است که باعث سختی بافت و جذب آب  می شود
پروتئین سویا
جانشینی برای گوشت بود و قیمت تمام شده را پایین می آورد اما مصرف زیاد آن باعث طعم و بافت نامطلوب می‌گردد
شیر خشک
یک بر کننده است با جذب آب و روغن در بالا بردن کیفیت موثر است زیادی آن بر روی طعم و بافت اثر نامطلوبی خواهد داشت
نشاسته
یک برکننده است با امکان آبگیری در بهرت نمودن بافت و لطافت محصل موثر است 
کارائینات
نمک کارائینات ، پروتئین شیر می باشد علاوه بر خاصیت تغذیه‌ای در اتصال باندهای چربی و آب موجود در مخلوط بکار می رود در نتیجه بافت بهتر و منسجم‌تری را برای این فرآورده ها ایجاد می‌نماید 
فسفات 
در کنار کارائین اتصال باندهای چربی و آب را تسهیل می‌نماید با بالا بردن ph آبگیری گوشت را زیاد می کند علاوه بر این خاصیت آنتی اکسیدانی دارد که عمر نگهداری محصول را از این طریق بالا می‌برد
نمک
جهت تامین طعم و مزه در فرآورده‌ها مورد مصرف قرار می‌‌گیرد در ضمن همراه با یخ در سردتر نگهداشتن محیط موثر است و دارای خاصیت ضد میکروبی نیز می باشد یکی دیگر از خصوصیات نمک، استخراج پروتئیهای میو فیبریکی است که در آبگیری مونو است
کارآموزی در شرکت فرآورده های گوشتی آمل

فهرست مطالب

تاریخچه سوسیس و کالباس در ایران
تاریخچه شرکت فرآورده‌های گوشتی آمل
تکنولوژی تولید فرآورده‌های گوشتی
دستگاههای رخ گوشت
دستگاه برش گوشهای منجمد
دستگاه کاستر
دستگاههای جدا کننده
ترکیبات تشکیل دهنده و نقش آنها
آزمایش کردن گوشت
آزمایش اندازه‌گیری رطوبت بکمک خشک کن برقی
اندازه‌گیری خاکستر به روش حرارت و دهی خشک
اندازه‌گیری چربی به روش سوکسله
اندازه‌گیری چربی به روش ژربر
اندازه‌گیری pro به روش ماکروکلوال یا ماکروک جدال
آزمایش تعیین نشاسته
شمارش کلی میکروبها lotal count
شناسائی شمارش کلیفرم colicount (cc)
شناسائی اشرشیاکلی (EColi)
علائم مسمومیت غذائی اشرشیاکلی
علائم مسمومیت کلسترویدیوم ولشای
شناسائی و شمارش استنامیکوکوکوس اورئوس
علائم مسمومیت غذائی استافیلوکوکوس اورئوس
کشت استافیلوکوکوس اوروس
کشت استافیلوکوکها روی محیط غنی کننده
آزمایش گوآکولاز
شناسائی و شمارش قارچها
فینگرتست finger test



دانلود فایل

گزارش کارآموزی شرکت خدمات حمایتی کشاورزی


موضوع : گزارش کارآموزی شرکت خدمات حمایتی کشاورزی

توضیح: این فایل به صورت ورد و آماده ی چاپ می باشد

مقدمه
شرکت خدمات حمایتی کشاورزی عملیات مربوط به خرید و فروش سم ، کود وبذر را انجام می دهد . خرید سم به صورت نقدی وخرید بذر و کود بصورت غیر نقدی انجام
می شود که در این صورت چک صادر می گردد .
شرکت این محصولات را از منابع مختلف خریداری می کند . بذر از کشاورزان پیش خرید می شود .
نهاده های خریداری شده به انبار تحویل داده می شود و انبار در قبال دریافت انها قبض رسید صادر می کند که حاوی اطلاعات مقداری و نوع نهاده ( سم ، کود و بذر) می باشد .
و در صورت تایید مقدار قابل فروش توسط قسمت بازرگانی و تحویل برگ درخواست به انبار،انبار حواله صادر می‌کند عملیات ثبت حواله ها و رسیدهای حسابداری انبار به عهده قسمت بازرگانی فروش می‌باشد.
حسابداری
حسابداری فرایندی است که اطلاعات مالی را ایجاد می کند و در کلیه واحدهای اقتصادی تصمیم گیری ها بر اساس همین اطلاعات اخذ می شود
در حال حاضر دانش حسابداری به عنوان یک دانش فراگیر در آمده که بسیاری خود را نیازمند دانستن ان احساس می کنند .
حسابداری عبارت است از :
شناسایی ، انداازه گیری ، ثبت وگزارش اطلاعات اقتصادی به استفاده کنندگان  به گونه ای که امکان قضاوت وتصمیم گیری آگاهانه برای انها فراهم شود .
واستفاده کنندگان اطلاعات حسابداری کسانی هستند که برای تصمیم گیری وقضاوت اگاهانه علاقه مندند گزارشهای حسابداری را دریافت ومورد استفاده قرار دهند.
نوع اطلاعات حسابداری که هر استفاده کننده به آن نیاز دارد ، بستگی به نوع تصمیماتی دارد که می خواهد اتخاذ نماید .
شخصیت حسابداری واحد اقتصادی مشخص وجداگانه ای است که اطلاعات وگزارشهای حسابداری فقط در مورد آن تهیه می شود .
ثبت اسناد هزینه
شرکت برای انجام عملیات خرید وفروش متحمل هزینه های بسیاری می‌شود. این هزینه ها از محل اعتباراتی که برای هر اداره باتوجه به عملکرد ان اداره در نظر گرفته می شود تامین می شود . شرکت این اعتبار تخصیصی را جمع بندی کرده وبا توجه به عملیات هزینه
می‌نماید .
دوره مالی یکسال می باشد . در ابتدای سال شرکت مبلغی را به عنوان تنخواه برای انجام هزینه ها در نظر می گیرد که این مبلغ در ابتدای سال به حساب تنخواه گردان اضافه واز حساب بانک کسر می گردد .
هزینه ها در این شرکت به چند دسته از جمله تبعی (عملکرد) و جاری عمرانی سرمایه ای
و ..  تقسیم می شوند .
هزینه های تبعی شامل نهاده ها (سم ، کود ، بذر ) می باشد برای مثال  هزینه کیسه و
کیسه گیری  حمل ونقل جابجایی و دستمزد کارکنان.
هزینه های جاری  مرتبط با هزینه های جاری شعبه می باشد از جمله هزینه های تعمیرات ، پذ یرایی ، ملزومات، حقوق ودستمزد .
مبلغ تنخواه در اختیار فردی که مسئولیت  پرداخت هزینه ها به عهده او می باشد قرار می‌گیرد که اصطلاحا تنخواه گردان  (کارپرداز) اطلاق می گردد . کارپرداز شعبه خریدهایی انجام می دهد وفاکتورها را با تاریخ معین به قسمت مالی تحویل می دهد .
عملکرد تنخواه گردان بدین نحو می باشد که پس از استعلام قیمت کالای مورد نظر از چند فروشگاه و مقایسه قیمتها کالای مربوط  را با به صرفه  ترین  قیمت خریداری می کند.  اگر کالای خریداری شده از اقلام  با قیمت بالا باشد در کمیسیون اداره باصرفه ترین قیمت در نظر گرفته می شود .
بعداز خریداری کالا توسط کارپرداز ابتدا به انبار تحویل داده می شود و انبار برچسب حاوی شماره سریال را روی تمامی کالاهای خریداری شده نصب می کند. این شماره سریال روی قبض انبار نیز قید گردیده . این برچسب شامل اقلام مصرفی وکم قیمت
نمی باشد. (کالاهای قابل استهلاک نیز در ستاد مستهلک می شود )
حسابدار به صورت روزانه فاکتور هزینه ها را تنظیم نموده سپس طی سند هزینه ها را وارد سیستم می کند.  فاکتورها بر حسب نوع هزینه گروه بندی و مرتب می شوند. برای مثال هزینه خرید ابزار الات از هر نوع که باشد در حساب اثاثیه ولوازم اداری ثبت
می شود
برای ثبت اسناد هزینه ابتدا وارد سیستم مالی شده وسپس قسمت ورود اطلاعات و در  قسمت ثبت و روئیت اسناد پس از مشاهده دفتر روزنامه  ابتدا کد حساب را به ترتیب کد معین ، کد تفصیلی اول وکد تفصیلی دوم وارد می کنیم . کدهای تفصیلی توسط خود شرکت تعریف می شود به عنوان نمونه به هر کارمند یا قسمت عملیاتی کد مخصوص داده می شود .

فهرست مطالب
شرکت خدمات حمایتی  کشاورزی

ثبت اسناد هزینه    1

ثبت حواله ورسید    4

تاریخچه :    6

اهداف :    6

صورت مغایرت بانکی    8

حسابداری مالی    10

مقدمه    13

حسابداری    14



دانلود فایل

گزارش کارآموزی دبیرستان جنت


موضوع : گزارش کارآموزی دبیرستان جنت

توضیح: این فایل به صورت ورد و آماده ی چاپ می باشد

مکان مورد نظر دبیرستان شاهد جنت می باشد که در سال 80-79 تأسیس شده است . و دارای 8 کلاس است  در مقطع اول دبیرستان 3 کلاس . تجربی 2 کلاس، چهارم انسانی یک کلاس . دوم انسانی 2 کلاس و دارای 26 معلم و یک مشاور می باشد و دارای سیستم گرمایشی ( بخاری) و سیستم سرمایشی (کولر)     می باشد.
و این دبیرستان دارای امتیازات آب و برق و گاز و تلفن می باشد و مشاور اتاق مجزا دارد و این دبیرستان دارای صنودق مشاوره و اینترنت می باشد. و اتاق مشاوره در قسمت شرق ساختمان ابتدای ورودی به ساختمان قرار دارد.

فهرست مطالب
فصل اول آشنایی با مکان کارآموزی

فصل دوم ارزشیابی بخشهای مرتبط با رشته کار علمی کارآموزی

فصل سوم: آزمون، آموخته ها و نتایج و پیشنهادات


دانلود فایل