دانلود پروژه گزارش کارآموزی کارورزی

دانلود پروژه گزارش کارآموزی گزارش کارورزی

دانلود پروژه گزارش کارآموزی کارورزی

دانلود پروژه گزارش کارآموزی گزارش کارورزی

گزارش کارآموزی نظارت بر پروژه ها عمران

این گزارش کارآموزی با فرمت Word بوده و قابل ویرایش است و همچنین آماده پرینت می باشد.

موضوع : گزارش کارآموزی نظارت بر پروژه ها عمران

فهرست مطالب

کارشناسی عمران
کارآموزی عمران اداره کل نوسازی مدارس استان گلستان
مقدمه
توضیحات
توجه به شرایط بهره برداری در طرح و محاسبه
پیش خیز در تیرها
انبساط و انقباض حرارتی
افتادگی ، ارتعاش و انتقال جانبی
فساد و خوردگی در فلز
ساخت ، نصب و کنترل نوع کار
نقشه های کارگاهی
ساخت
تعبیه پیش خیر – خم کردن و راست کردن قطعات
برشکاری
برش گرمایی (برش با شعله هوا گاز )
آماده کردن لبه ها
ساختمانهای با اتصال جوشی
ساختمانهای با پیچهای پر مقاومت
درزهای فشاری
رواداری ابعادی
تنظیم پای ستونها
شرایط کلی
سطوح غیر قابل دسترسی
سطوح تماس
سطوح صاف و آماده شده
سطوح مجاور جوش کارگاهی
برپایی و نصب
میزان کردن پای ستونها
مهار
تنظیم کردن کار
جفت کردن درزهای فشاری در ستونها
جوش کارگاهی
رنگ کارگاهی
اتصالات کارگاهی
کنترل نوع کار
مردود کردن کار
بررسی جوشها
بررسی اتصالات اصطکاکی در پیچهای پر مقاومت
تعیین نوع فولاد
خواص بتن
ویژگیهای مطلوب بتن سخت شده
سنگدانه ها
آب
پروژه مدرسه ابن سینا
مشخصات سازه
تصاویر
پروژه دبیرستان نمونه استرآبادی
پروژه هنرستان شهید چمران
پروژه دبستان فیضیه
کارگاه شرکت طرح وساخت سوله نیماد
پروژه دبیرستان استرابادی

نظارت بر پروژه ها
اداره کل نوسازی مدارس

گزارش کارآموزی پروژه ساختمانی 110 واحدی

این گزارش کارآموزی با فرمت Word بوده و قابل ویرایش است و همچنین آماده پرینت می باشد.

موضوع : گزارش کارآموزی پروژه ساختمانی 110 واحدی

فهرست مطالب
عنوان صفحه

کارآموزی عمران پروژه ساختمانی 110 واحدی
مقدمه 2
معرفی پروژه 3
مطالعات ژئوتکنیک 3
فونداسیون پروژه 4
آب پاشی روی بتن مگر 6
طرح اختلاط و بتن ریزی 6
ویبره 8
عمل آوری و نگه داری بتن 10
ستون 10
تیرها 13
ژوئن 16
میلگردهای تقویتی 16
اجرای کنسول(Slab ) 16
بتن ریزی 17
اجرای پله 18
آجر چینی 19
دیوار دو جداره 20
نعل درگاه 20
سقف کاذب 21
تاسیسات 22
مطالعات ژئوتکنیک 23
اهداف و کاربردمطالعات ژئوتکنیک 24
هدف از تست های آزمایشگاهی 24
شناسایی ساده خاک 24
نمونه گیری 26
آزمایش نفوذ  استاندارد (SPT ) 27
آزمایشهای خاک 29
حدود اتربرگ 29
الف) تعیین حد روانی خاک(Liquid-limit ) 29
ب) تعیین حدخمیری خاک 30
آزمایش دانه بندی خاک 31
الف ) دانه بندی توسط الک 32
ب) هیدرومتری( رسوب سنجی ،ته نشینی مواد) 33
آزمایش چگالی خاک(gs ) 34
آزمایش تک محوری 34
آزمایش برش مستقیم 37

دانلود گزارش کارآموزی پروژه ساختمانی 110 واحدی



دانلود فایل

گزارش کارآموزی کارخانه کاشی

این گزارش کارآموزی با فرمت Word بوده و قابل ویرایش است و همچنین آماده پرینت می باشد.

موضوع : گزارش کارآموزی کارخانه کاشی

- کاشی های کف و دیواری تک پخت متخلخل
خرد کردن تر برای مخلوط های طبیعی آرژیلیتی که اندازه مواد سخت به اندازه ای است که امکان گرانول سازی مناسب از طریق سیستم های خرد کردن خشک وجود ندارد، به کار برده می شود.
همچنین زمانی آماده سازی بدنه به روش تر انجام می شود که ترکیبات سرامیک از چند ماده مختلف با خواص فیزیکی متفاوت (سختی، وزن مخصوص، اندازه ذرات) تشکیل شده باشند.
این موضوع در مورد بسیاری از کارخانه های سرامیک که مواد خام مناسب در اختیار ندارند صادق است تا بتوانند کاشی های ماژولیکا و کاتافورت و نیز محصولات شیشه ای شده یا ویتریفه (Vitrified) و تک پخت متخلخل با استفاده از خاک رس قرمز، ماسه، سنگ آهک و دولومیت تولید کنند.
شاید SACMI اولین کارخانه ای باشد که این تکنولوژی را در قسمت های مختلف جهان از جمله مجارستان، برزیل، کشورهای حوزه مدیترانه و شمال آفریقا و.. به کار برده است.
همچنین به منظور خارج کردن ناخالصیهایی که قابل انحلال در آب هستند، آنها را به روش تر آسیا می کنند. در این مورد، ماده ابتدا حل شده و سپس از طریق غربال مناسب الک می شود.
بالاخره، زمانی که محصولات شیشه ای شده (ویتریفه) تولید می شوند یا سیکل پخت بسیار سریع است، تکنولوژی ترسایی ترجیح داده می شود. در واقع، سایش تر امکان تصحیح آسان ترکیب و دستیابی به پودرهای اسپری درایر شده مناسب برای پرس را امکان پذیر می سازد.
از مطالب فوق به این نتیجه می رسیم که از نقطه نظر تکنولوژیکی هیچگونه رقابت و دوگانگی بین تکنولوژی سایش خشک و تر وجود ندارد. اگر آنالیز مواد خام به دقت انجام شود و خصوصیات تکنیکی فراورده چنانکه باید و شاید به حساب آورده شوند، تنها یک انتخاب امکان پذیر است.

4-1-دستگاه ها و ماشین آلت متداول خرد کردن 
1-4-1- دستگاه ها و ماشین آلات خرد کردن خشک 
a) خرد کردن و آسیا کردن خاک رهای رس 
خاکهای رسی که معمولاً برای تولید کاشی به کار می روند، دارای رطوبت ماکزیمم 4 تا 5% هستندو خرد کردن اولیه، اندازه ذرات را از حدود 20cm به ماکزیمم اندازه نهایی 6cm می رساند. 
این عمل معمولاً بوسیله ریل ( قرقره) یا غلتک هاب استیل دوار دندانه دار (kibbler Rolls) انجام می شود. خرد کردن بعدی خاک رس ( خرد کردن ثانویه) بوسیله خرد کننده های ضربه ای با صفحع آهنی متحرک ( آسیای ضربه ای) صورت می گیرد. اندازه ذرات ماده به دانه بندی Tout Venant با ماکزیمم اندازه 5mm می رسد. 
با توجه به میزان ریزبودن مورد نیاز، خرد کردن توسط Peg Mills، آسیاهای چکشی ثابت یا متحرک و یا Biwl Mills صورت می گیرد. 
b) خرد کردن و آسیا کردن شاموت ( رس نسوز کلسینه شده) یا دیگر مواد سخت 
مواد مورد استفاده دارای رطوبت ماکزیمم 0/1 تا 0/1% می باشند خرد کردن اولیه توسط خردکننده های فکی انجام می شودکه مواد از ماکزیمم اندازهcm20-10 به دانه بندی Tout Venant با ماکزیمم اندازه ذرات حدود cm6-4 می رسند. دانه بندی بعدی بوسیله خردکننده های ضربه ای تا رسدن به ماکزیمم اندازه cm1-5/0 صورت می گیرزد. خرد کردن نهایی معمولاً بوسیله آسیای چرخ Rinng Mille برای بدست آوردن توزیع اندازه ذرات متوسط یا بوسیله Bowl Mille برای بدست آوردن ذرات ریزتر انجام می شود. 
2-4-1. دستگاه ها و ماشین آلات خرد کردن تر 
مواد خامی که ماکزیمم رطوبت 12 تا 16% دارند، خرد و آسیا می شوند تا به ابعاد زیر برسند:
خاک های رس: ماکزیمم اندازه 6 تا 8 سانتیمتر 
مواد سخت: ماکزیمم اندازه 4/0 تا 6/0 سانتیمتر. 
این خاک های رس بوسیله همزن های مخصوص و نیز آسیاهای غلتکی (Drum Mill) پیوسته و غیر پیوسته به صورت سوسپانسیون در آورده می شوند. در عوض مواد خام سخت معمولاً توسط آسیاهای غلتکی پیوسته و غیر پیوسته خرد می شوند. میزان ریز بودن پودر به طور قابل توجهی، با نوع محصول مورد نظر تغییر می کند. 


گزارش کارآموزی کنترل کیفیت در کارخانه کاشی مریم
کارخانه ی کاشی

فهرست مطالب

مقدمه

آسیا کردن و سایش

1-1-تعریف و هدف از سایش ( آسیا کردن ) موادجامد

2-1-اثرات ایجاد شده حین آسیا و انتخاب ماشین آلات

3-1- خرد کردن خشک و مرطوب (تر)

4-1-دستگاه ها و ماشین آلت متداول خرد کردن

1-4-1- دستگاه ها و ماشین آلات خرد کردن خشک

2-4-1. دستگاه ها و ماشین آلات خرد کردن تر

مهم ترین پارامترهای فیزیکی

تشکیل دهندگان مینرالی برخی از بدنه های سرامیکی

5-1.شارژ محصول یا فراورده

2. اسپری درایر

1-2. کلیات

3-2. آماده سازی دو غاب

b)روش انتخاب روان ساز

e)تعیین اقتصادی ترین هزینه

تبخیر در اسپری درایر

4-2.بررسی های عملی در فرآبند خشک کردن پاشیدنی (Spray-Dryong)

تجهیزات لازم برای اسپری درایر دو غاب ها

سیستم عملکرد افشانک اسپری درایر

نتیجه گیری

3. پرس

1-3. مفهوم و اصول پرس

2-3-مزایای پرس

3-3. انواع پرس

4-3 سیکل یا چرخه پرس

5-3- عیوب پرس

1-5-3. عیوب مربوط به همگن بودن

2-5-3. عیوب مربوط به شکل صاف و چهار گوش داشتن

3-5-3. اثرات پرس بر روی خصوصیات کاشی های پخته شده و خام

1-مشخصات کاشی های خام

A- انبساط بعد از پرس

خشک کردن فرآورده های سرامیکی

1-4. مقایسه خشک کن های تونلی با خشک کن های سریع افقی و عمودی

4.2. پیش خشک کن ها (Predriers)

5-4. خشک کن های عمودی/ افقی سریع(Rapid Driers)

4.5.1. شرح دستگاه

4.5.2. عملکرد مکانیکی خشک کن

4.5.3 سیستم های جریان هوای خشک کننده

پخت

5.1. اصول کلی پخت

5.2. آنالیز حرارتی و مطالعه روی رفتار پخت مواد

5.2.1. آنالیز ترموگراویمتری(TG)

5.2.2. آنالیز انبساط حرارتی (Thermal- Expansion)

5.2.3. آنالیز حرارتی (Thermo-Differential Analysis)DTA

5.3. تعریف منحنی پخت

5.3.1. کاشی های تک پخت با بدنه سفید و تخلخل کوچکتر یا مساوی %3 پخت شده توسط کوره رولر

5.3.2. کاشی های کف قرمز تک پخت با تخلخل 5 تا %5 پخته شده توسط کوره رولر

5.3.3. کاشی های تک پخت متخلخل برای استفاده خاص با تخلخل 10 تا %18 پخت شده توسط کوره رولر

5.5 کوره رولر

شرح کوره

ساختار

سیستم محرک و گرداننده رولر

سیستم احتراق

ساختار کوره

بخش اول

بخش دوم

بخش سوم

منطقه چهارم

منطقه پنجم

منطقه ششم

5.6.1 عیوب ناشی از مرحله پیش گرم کن

5.6.2. عیوب مربوط به مسطح بودن

لعاب

6.1 آماده سازی لعاب

خرد کردن و سایش

6.2 الک کردن و تنظیم خواص لعاب

6.3 اصول کلی فرایند لعاب زدن

مشخصات

6.3.1 الگوهای موجود

6.4. روش های لعاب زدن

6.4.1. در شرکت کاشی مریم از روش بل استفاده می شود لذا به توضیح این روش می پردازیم

روش بل (The Bell)

عیوب

لعاب بسیار غلیظ

6.5. عیوب

6.5.1 جدا شدن لعاب

A.خشک شدن و انقباض (Shrinkage) لعاب

A.1 استفاده نامناسب در نوع و مقدار مواد پلاستیک

A.2 وجود ترکیبات بسیار حجیم

A.3 مقدار زیاد لعاب

A.4 خرد کردن و سایش بیش از حد

A.5 وجود نمک های محلول

B- روی هم قرار دادن لعاب ها

6.5.2 بر هم کنش نامناسب بین لعاب و بدنه

6.5.2 عیوب سطح لعاب

6.6 کنترل هایی که باید در خطوط لعاب صورت گیرد

6.6.1 دانسیته

6.6.2 ویسکوزیته

6.6.3 وزن لعاب بکار برده شده

7. درجه بندی (Sorting)

مقدمه

7.1 مشخصات کلی کاشی ها

7.2 –عوامل موثر بر درجه بندی

7.3 دسته بندی

فعالیتهای انجام شده

اسپری درایر

اسپری درایر

استحکام خشک

پنترومتری

استحکام کوره

مشخصات حوضچه ی مصرفی

خط لعاب

خط لعاب

بسته بندی



دانلود فایل

گزارش کارآموزی مدیریت کارخانه صنعتی رشته مدیریت صنعتی

این گزارش کارآموزی با فرمت Word بوده و قابل ویرایش است و همچنین آماده پرینت می باشد.

موضوع : گزارش کارآموزی مدیریت کارخانه صنعتی رشته مدیریت صنعتی

در دنیای امروز مسأله تولیدات و خدمات مسأله عمده‌ای است که هیچ جامعه‌ای خود را بر کنار از آن نمی‌بیند. جوامع مختلف هر کدام با مسأله‌ی ارایه‌ی خدمات و تولیدات برای بقای خود در گیرند و تلاش آن‌ها بر آن است که با توجه به شرایط و امکانات موجود، خدمات و تولیدات را در حد مطلوب فراهم آورند. خدمات اداری و بانکی، خدمات رفاهی و درمانی، خدمات آموزشی و فرهنگی، تولید مواد غذایی، تولید محصولات کشاورزی.... جزیی از سیاهه‌ی بی‌انتهای خدمات و تولیدات در جوامع امروزی است. بدین ترتیب به سادگی می‌توان دریافت که مدیریت برای ارایه‌ی این خدمات و تولیدات از ضرورت‌های هر جامعه‌ای به شمار می‌آید.
«مدیریت عملیات»‌ مدیریت ارایه خدمات و تولیدات است و هدف آن هماهنگ کردن کوشش‌ها و تلاش‌ها و به کارگیری منابع و امکانات برای ارایه و حصول خدمات و تولیدات به بهترین وجه ممکن می‌باشد. کوشش در این است که از منابع موجود نهایت استفاده‌ی مطلوب به عمل آید و از اتلاف و اسراف منابع و امکانات پرهیز شود. 
«مدیریت عملیات» عنوان کلی است که هم مدیر تولید  در یک مؤسسه تولید و هم مدیر خدماتی در یک سازمان خدماتی را در بر می‌گیرد، چه هر دوی این مدیران «عملیاتی» را برای وصول به هدف سازمان‌هایشان که ارایه‌ی تولیدات و خدمات است، انجام می‌دهند و هر دو صرف نظر از نوع خدمات یا محصولشان «مدیر عملیاتی» می‌باشند. «کوستاس اِن در ویتسیوتیس» تفاوت بین ارایه خدمات و محصول را براساس چندین نکته بیان کرده است. از جمله اینکه، ارایه‌ی خدمات می‌تواند برای برآورد نیازهای بشر و به منظور دستیابی به مقاصد بخصوصی مثل بهداشت، محافظت و... صورت گیرد؛ لذا ارایه‌ی آن‌ها یا برای حفظ شرایط مناسب زندگی (تعمیرات، نگهداری، بهداشت و...) است و یا برای فراهم کردن سایر نیازهای جامعه‌ی بشری مثل تفریحات، مساجد، حمل و نقل شهری و مانند آن می‌تواند باشد.
اگرچه رشته‌ای به نام مدیریت در میان سایر رشته‌های علمی، رشته‌های جدید به شمار می‌آید اما با نگاهی به تاریخ و زندگی ملل و اقوام مختلف می‌توان دریافت که مدیریت پدیده‌ی جدیدی نیست و از دوران کهن وجود داشته است. ابنیه و آثار باستانی در هر گوشه‌ی این جهان پهناور نشانگر کوشش‌ها و تلاش‌های هماهنگی است که بدون وجود مدیران و سرپرستان قابل و کارآزموده، احداث آن‌ها میسر نبوده است. قشون‌های منظم، سازمان دولت‌های بزرگ باستانی، لشگرکشی‌ها و کشورگشایی‌ها و کشورداری‌ها همه و همه مظاهر و نمودهای مدیریت در سطح گسترده‌ای در گذشته می‌باشند.
مدیریت علمی:
زمینه‌ی پیدایش مدیریت به عنوان رشته‌ای در میان سایر رشته‌های علمی از اواخر قرن 18 می‌باشد. با نظریه‌ی تقسیم کار آدام اسمیت (Adam Smith) که بر تخصصی شدن مشاغل تأکید داشت، کار نظریه‌پردازی در مدیریت آغاز شد و در اوایل قرن 20 فردریک تیلور (Fredrick Taylor) با استفاده از نظریه اسمیت و ادعای یافتن روش‌های علمی برای انجام کار، مکتب مدیریت علمی را که اولین مکتب مدیریت می‌باشد پایه‌گذاری کرد، در مدیریت علمی تأکید بر آن بود که با استفاده از روش‌های علمی در مدیریت می‌توان بازدهی اقتصادی منابع سازمان را به حداکثر ممکن افزایش داد. در این مکتب سازمان به صورت سیستم بسته‌ای در نظر گرفته شده بود و انسان‌ها با انگیزه‌های مادی به کار تشویق می‌شدند. بازدهی اقتصادی، توجه به شرایط فیزیکی محیط کار، تجزیه و تحلیل وظایف، به کارگیری روش‌های انجام کار و ایجاد استاندارد برای انجام وظایف از خصوصیات این مکتب مدیریت است. در مدیریت علمی کارآیی (Efficiency) مسأله اساسی هر سازمانی است و آن را از تقسیم ستاده‌ها به داده‌ها می‌توان به دست آورد. در اغلب سازمان‌ها ستاده‌ها به صورت خدمت یا کالای خاصی می‌باشند و داده‌ها غالباً عبارت از زمین، سرمایه، نیروی انسانی و مواد هستند.
روابط انسانی ـ مکتب رفتاری سازمان:
مکتب رفتاری سازمان که بیشتر به روابط انسانی شهرت دارد با تحقیقاتی آغاز شد که پژوهشگران ضمن آن متوجه شدند کارکنان تحت آزمایش برخلاف نظرات ابراز شده در مکتب مدیریت علمی تنها به شرایط فیزیکی محیط کار حساس نبوده بلکه نسبت به شرایط روانی و روحی کار نیز واکنش نشان می‌دهند. کارگری که احساس می‌کند در محیط کار دارای ارزش و احترام است، نسبت به وی صمیمیت و محبت ابراز می‌شود و برای او ارزش قائل هستند، با علاقه بیشتری کار می‌کند و بازدهی بالاتری دارد. بدین ترتیب مکتب روابط انسانی نظریه انسان ماشینی سازمان را که در مدیریت علمی مطرح شده بود مورد تردید قرار داد و نیازهای غیر مادی انسان را مؤثر در کارآیی دانست.
گاهی این شبهه پیش می‌آید که در مدیریت عملیات، موازین مدیریت علمی اساس کار است و اصول مکتب روابط انسانی در این رشته از مدیریت جایی ندارد، در حالی که مدیریت عملیات از مسایل انسانی جدا نیست و بدون توجه به چگونگی رفتارهای آدمی در سازمان، نمی‌تواند نتایج سازنده‌ای را عاید سازمان کند. گرچه مدیریت عملیات با توجه به ابعاد فنی و تکنیکی مطرح شده است اما باید در نظر داشت که ابعاد روانی و انسانی در مدیریت نقش عمده‌ای داشته و همواره باید در مد نظر قرار داشته باشند.

مدیریت در قالب سیستم ـ مدل‌سازی:
 در سیر تحولات مدیریت، مکتب مدیریت در قالب سیستم، مکتبی است که می‌کوشد تا به کمک تئوری‌های سیستم‌ها با دیدی کلی‌نگر، سازمان را مورد بررسی قرار دهد. در این مکتب، سازمان،‌ به صورت سیستمی باز که مجموعه‌ای از اجزای مرتبط به هم می‌باشند در نظر گرفته شده است. مدیر در این مکتب مدیریت، باید در عملکردها و تصمیمات خود به تمامی اجزاء و عوامل مؤثر در سازمان عطف توجه نموده و از جزیی‌گرایی پرهیز کند. او باید آگاه باشد سازمان به عنوان یک سیستم باز تحت تأثیر عوامل بیرونی و درونی قرار دارد و هر تغییری در یک جز بر سایر اجزاء مرتبط بدان، اثر می‌گذارد. به عنوان مثال، تغییر در روش بازاریابی را نمی‌توان صرفاً یک تغییر داخلی در واحد بازاریابی تلقی کرد، بلکه این تغییر در سایر واحدها مثل امور مالی، تولید، کارگزینی و آموزش هم مؤثر است و تغییراتی را در آن‌ها ایجاب خواهد کرد.

سیستم مدیریت عملیاتی:
به منظور شناخت بهتر عملیات در سازمان و آگاهی از چگونگی ارتباط عوامل و اجزایی که در شکل دادن به عملیات مؤثرند، نگرش سیستمی، شیوه‌ی مؤثر و کارآمدی است. به مدد نگرش سیستمی مدیر عملیاتی قادر می‌شود تا اجزاء مؤثر در عملیات را بشناسد و با دیدی کلی و مجموعه‌نگر مسائل تولید و ارایه خدمات را حل کند. (در بخش بعدی سیستم و شکل آن را توضیح خواهیم داد.)
مدیر عملیاتی باید سیستم عملیات را شناخته و به طریقی آن را به کار گیرد که حداکثر نتیجه از منابع و امکانات سازمان حاصل شود، مدیریت عملیاتی مسئولیت عملیات تغییر و تبدیل داده‌ها و یا به عبارت ساده‌تر تولید کالا و تدارک خدمات را عهده‌دار است. او باید بکوشد تا وارده‌ها را به نحو مؤثری بکار گیرد و صادره‌های مطلوب سازمان را به دست آورد. او با برنامه‌ریزی، هدف‌های آینده را مشخص می‌کند و پیش‌بینی‌های لازم را برای نیل به آن هدف‌ها به عمل می‌آورد. او در این بخش از وظایف خود با برنامه‌ریزی تولید یا خدمات، طراحی تجهیزات و ماشین‌آلات و برنامه‌ریزی اجرایی عملیات سر و کار دارد.
وظیفه‌ی دیگر مدیر عملیاتی سازماندهی است که در کار ضمن آن، مدیر، مسئولیت‌هایی در زمینه‌ی طراحی شغل، تعیین استانداردهای عملیاتی و سنجش کار را عهده‌دار است.
کنترل و نظارت به منظور اطمینان یافتن از تحقق هدف‌ها وظیفه‌ی مهم دیگر مدیر عملیاتی است. او باید بازدهی سیستم عملیات را مورد سنجش و ارزیابی قرار دهد و میزان تطابق آن را با آنچه پیش‌بینی شده در یابد. اگر بازدهی در همان سطح کمیت و کیفیتی است که برنامه‌ریزی شده، عملیات پیش رفته و نیازی به اصلاح و تغییر نیست، اما اگر اطلاعات حاصل، نشاندهنده‌ی تفاوت‌هایی بین بازدهی برنامه‌ریزی شده و بازدهی واقعی بود می‌باید اصلاحاتی در سیستم عملیات صورت گیرد.
همچنین او باید نقش استراتژیکی عملیات را همواره مد نظر داشته باشد. در سازمان سیستم عملیات باید دارای نقشی استراتژیک باشد بدین معنی که فعالیت‌ها و امور عملیاتی نهایتاً تحقق هدف‌های اصلی سازمان را میسر می‌کند. بسیاری از اوقات مدیر عملیاتی آنچنان مستغرق در عملیات فنی و تکنیکی تولید و ارایه خدمات می‌شود که از هدف‌های کلی سازمان غافل می‌ماند. در چنین وضعیتی هدف سیستم عملیات از هدف‌های کلی سازمان جدا مانده و کمکی به حصول آن‌ها نمی‌کند. در حالی که مدیر عملیاتی باید هدف‌های واحد خود را در قالب هدف‌های کلی سازمان مورد توجه قرار دهد و آگاه باشد که سیستم عملیات باید نقشی استراتژیک در تحقق هدف‌های اصلی سازمان ایفا کند. جریان عملیات تولید یا ارایه خدمات همه به خاطر آن است که رسیدن به هدف‌های کلی سازمان عملی شود و هر گاه هدف‌های جزیی عملیاتی هدف کلی را تحت الشعاع قرار دهند عوارضی در سازمان بروز می‌کند که بقای آن را به مخاطره می‌افکند.
در این پروژه هدف آن است که کلیه مراحل تهیه و تولید در یک کارخانه (کارخانه صنعتی پیروزی) با کلیه جزئیات ارائه شود و امید است که بتوان با در نظر گرفتن محدودیت‌ها و امکانات این پروژه را به نحو احسن ارایه کنم؛ با توجه به این که می‌دانیم این کارخانه یک کارخانه‌ی تولیدی می‌باشد یعنی کالاهای مصرفی یا بادوام را با به کار گرفتن سرمایه و نیروی انسانی و با استفاده از ابزارها، ماشین‌آلات و تجهیزات می‌سازد و تولید می‌کند و این تولیدات خود را به مؤسسات بازرگانی یا مستقیماً به مصرف‌کنندگان می‌فروشد.


دانلود گزارش کارآموزی رشته مدیریت صنعتی در مورد مدیریت کارخانه‌ صنعتی پیروزی
رشته مدیریت صنعتی




فهرست مطالب

مقدمه1

فصل اول: سیستم14

1-1-سیستم14

1-2-ویژگی های سیستم14

1-3-محیط سیستم15

1-4-انواع سیستم15

1-5-شمای سیستم16

1-6-آرایش درونی سیستم20

1-7-سیستم کارخانه پیروزی21


فصل دوم: طرح ریزی و مدیریت کارخانه39

2-1- روش کلی برنامه ریزی وجایابی کارخانه40

2-2- استقرار کارخانه ها و ساختمان های صنعتی42

2-3- طراحی ساختمان و ساخت آن47

2-4- مسایل خدماتی کارکنان56

2-5- طرح ریزی شرایط کاری63

2-6- هزینه80

2-7- انرژی82

2-8- انواع فرآیندهای تولیدی83

2-9- تعیین ظرفیت تولیدی87

2-10- تجزیه و تحلیل رابطه ی فعالیت ها89

2-11- شمای کارخانه ی پیروزی90


فصل سوم: مواد و محصولات92

3-1- موجودی92

3-2-دوره (سیکل) محصول100

3-3- برگشت مجدد در طراحی فرآیند تولیدی106

3-4- مواد و فرآیندها  3-5- طبقه بندی کردن مواد111

3-5- طبقه بندی کردن مواد120


فصل چهارم: خرید126

4-1-خرید126

4-2- انواع قیمت و حمل کالای خریداری شده134

4-3- مز ایده و مناقصه135

4-4- مدیر تدارکات138


فصل پنجم: انبار140

5-1- انبار141

5-2- سازمان انبار142

5-3- روش های انبار کردن143

5-4- انبار کردن محصولات147

5-5- انبار تعمیرات و مواد اولیه154

5-6- وظایف انباردار156

5-7- منابع ورود کالا به انبار157

5-8- معرفی برخی فرم ها158


فصل ششم: ایمنی169

6-1- ایمنی169

6-2- حوادث172

6-3- ایمنی برق175

6-4- حریق180

7-4- انواع سم182


فصل هفتم: نظام های کاری185

7-1- سیستم های نوبت کاری185

7-2- جمعیت انسانی186

7-3- استراحت187

7-4- کار یکنواخت189


فصل هشتم: بسته بندی، بازرسی ، حمل و نقل193

8-1- بسته بندی193

8-2- بازرسی195

8-3- اساس آنالیز سیستماتیک حمل و نقل197

خلاصه207

فهرست منابع و مأخذ210



دانلود فایل

گزارش کارآموزی کارخانه الکترو استیل

این گزارش کارآموزی با فرمت Word بوده و قابل ویرایش است و همچنین آماده پرینت می باشد.

موضوع : گزارش کارآموزی کارخانه الکترو استیل

فهرست مطالب
گزارش دوره کار آموزی رشته طراحی صنعتی

تاریخچه شرکت الکترواستیل                     1

حوزه فعالیت های سازمان اعم از کالا و خدمات 3

محل کار 3

دستورالعمل ایجاد / تغییر در طرح محصول 4

نحوه تعامل 7

بررسی نقش و جایگاه طراحی صنعتی و تحلیل فرآیند های طراحی و تولید 8

فرایند طراحی و تولید 9

مشکلات فرآیند طراحی تولید 9

نحوه تامین مواد اولیه 10

تاریخچه یخچال 11

ذوب برفک در یخچال 13

اجزای مکانیکی یخچال 14

طرزکار موتور الکتریکی 16

برفک گیر خودکار یخچال 19

فرآیند قالبگیری 27

آیین نامه و نحوه همکاری نمایندگی های فروش و خدمات پس از فروش شرکت 31

    -آئین نامه نصب وراه اندازی 32

    -آئین نامه انجام تعمیرات 35

    -آئین نامه چگونگی استفاده از قطعات یدکی 38

    -آیین نامه تعویض دستگاه های معیوب 41

  اتودها

فهرست منابع و مآخذ


دانلود گزارش کارآموزی کارخانه الکترو استیل
کارخانه الکترو استیل

تاریخچه شرکت الکترواستیل
شرکت الکترواستیل  قریب 30 سال قبل با مشارکت چند نفر فارغ التحصیل دانشگا ههای ایران و اروپا و امریکا فعالیت خود را در زمینه تولید انواع یخچال و فریزرهای تجاری برای مصارف سوپر مارکتها ، قنادیها ، مواد پروتئینی ف رستورانها ، هتلها و امثالهم در تهران آغاز نمود سپس برای انجام عملیات توسعه واحد مزبور به مشهد کیلومتر 4 بزرگراه آسیایی انتقال یافت در آغاز تعداد پرسنل شرکت قریب 30 نفر بود و زمین آن 12000 متر مربع و زیر بنای آن 4000 متر مربع بوده است و میزان تولید سالیانه 1500 دستگاه بوده است مراحل توسعه شرکت در تنوع تولید و نیز مقدار آن در چندین مرحله مختلف طی سالهای مزبور به شرح زیر صورت پذیرفته است .
- تولید انواع سرد خانه ثابت و متحرک برای نگهداری مواد غذایی به صورت بالای صفر و زیر صفر به تولیدات اضافه گردید .
- تولید انواع شیر سرد کن های مخزن دار در ظرفیت های 500 تا 6000 هزار لیتری به تولیدات اضافه گردید .
- تولید انواع سرد خانه های نگهداری جسد به تولیدات اضافه گردید .
- تولید انواع شیر سرد کن های سریع بدون مخزن (پلیتی) به تولیدات اضافه گردید .
- تولید انواع آبسرد کن در ظرفیتهای مختلف به تولیدات اضافه شد . 
- تولید انواع ساندویچ پانل با عایق پلی اوریتال در ضخامت های مختلف به تولیدات اضافه شد.
- تولید انواع کندانسور و اواپراتور به تولیدات اضافه شد.
- تولید انواع یخچال و فریزر های فانتزی به انواع سنتی آن اضافه شد.
- تولید انواع یخچال و فریزر های اوپن به تولیدات اضافه شد.
- تولید سردخانه های زیر صفر و بالای صفر روی کامیونت، کامیون و تریلر به تولیدات اضافه شد. 
- تولید قطعات پلاستیکی مصرفی در صنایع برودتی به تولیدات اضافه شد.
- تولید قطعات لاستیکی مصرفی در صنایع برودتی به تولیدات اضافه شد.
پس از طی مراحل فوق و تکمیل سبد محصولات خود در بخش یخچال و فریزر های تجاری این شرکت از قریب 10 سال قبل پس از تکمیل مطالعات و برسی های خود در این بخش را آغاز و انجام مراحل اولیه این طرح تقریبا" سه سال به طول انجامید و برای اولین بار در کشور ایران این شرکت توانست بدون دریافت هیچ گونه کمک فنی و مالی از داخل و یا خارخ کشور و به پشتوانه نیروهای متخصص و تلاشگر و علاقه مند خود موفق به تولید یخچال و فریزرهای بدون برفک گردد که تولیدات مزبور مراحل مراحل تکمیل و توسعه خود را به شرح زیر گذراندند .
- در ابتدا یخچال و فریزر 26 فوت تولید گردید.
- سپس یخچال فریزر 22 فوت به تولیدات مزبور اضافه گردید .
- پس از آن تولید یخچال و نیز فریزر 22 فوت به صورت دو قلو به تولیدات اضافه گردید .
- بعد از آن تولید یخچال و فریزر 30 فوت به تولیدات مزبور اضافه گردید .
- پس از آن تولید یخچال و فریزر 41 فوت (ساید بای ساید) به تولیدات اضافه گردید .
- پس از آن تولید یخچال و همچنین فریزر 23 فوت به صورت به صورت دو قلو به تولیدات اضافه گردید .
- بزودی تولید یخچال و فریزر 23 فوت به تولیدات اضافه خواهد شد .
- بزودی تولید یخچال و فریزر 28 فوت به تولیدات اضافه خواهد شد .
هم اکنون شرکت الکترو استیل دارای قسمت های مختلف اداری - تولیدی - فنی مهندسی - تحقیقاتی - آموزشی - دماتی و غیره ... بوده است با حدودا" 1000 نفر نیروهای همکار و تلاشگر خود در زمینی به مساحت 150000 متر مربع ودر زیر بنای به وسعت 75000 متر مربع به فعالیت خود ادامه می دهد و ظرفیت آن از انواع یخچال و فریزرهای صنعتی سالانه 15000 دستگاه و انواع خانگی روزانه 1000 دستگاه که ظرف چند ماه آینده به روزانه 1500 دستگاه افزایش خواهد یافت .
شرکت الکترو استیل طی سالهای فعالیت خود بارها به عنوان واحد نمونه کیفیت و واحد صنعتی نمونه کشور و نیز واحد رعایت حقوق مصرف کننده توسط وزارتخانه های ذیربط انتخاب گردیده است .

حوزه فعالیت های سازمان  اعم از کالا و خدمات :

کالای تولید شده   به طور اخص وسایل سرمایشی را شامل می شود. یخچال های خانگی و یخچال های صنعتی و همینطور آبسردکن ها  البته  یخچال فریزر های دو در نیز یخچال فریزر های ساید نیز شامل یخچال های خانگی می شود. یخچالهای صنعتی نیز شامل یخچالهای 26 ft  ونیز 30 ft میشود. 
نحوه ی تولید کارخانه شامل 2 خط تولید کاملا مجزا است . که در مساحتی حدود 4 هکتار و به  صورت دو طبقه تولید می شود البته خط رنگ و نیز بخش قالبریزی  در سوله ای مجزا قرار دارد  که بخش رنگ شامل مکانیزه و دستی می باشد که قطعه اول به صورت مکانیزه   وارد چرخه رنگ شده و بعد به صورت دستی ایراد گیری و بتونه میخورد و با پیستوله دستی دوباره رنگ می شود. 
در قسمت قالبگیری نیز چند نوع دستگاه وجود دارد: 
قالب گیری وکیوم (برای وان ها)    قالب گیری فوم  (برای بدنه)  و قالب گیری پلاستیک (برای قطعات)   که در تمام قسمتها که فعالیت انجام شده زیر نظر مهندسین ناظر انجام می شود که تخصص آنها در زمینه های متالوژی و مواد ،مکانیک و برق می باشد که کمتر در محل حضور دارند و پس از آنها تکنسین های برق و مکانیک وهمین طور کارگران آموزش دیده و نیز کارگران ساده هستند .
بیشتر مواد و متریالهای موجود در کارخانه از قبیل انواع فوم ،پلاستیک مرغوب و نیز رنگها ی به کار برده شده که شامل رنگهای کریستالی وگرانول می باشد، ایرانی هستند البته غیر از نوعی پلاستیک که از آلمان تهیه می شود. در مورد قیمت  این کالاها کارخانه اطلاعاتی را در اختیار کار آموز قرار نمی دهد و جزو اطلاعات سری کارخانه می باشد


دانلود فایل