دانلود پروژه گزارش کارآموزی کارورزی

دانلود پروژه گزارش کارآموزی گزارش کارورزی

دانلود پروژه گزارش کارآموزی کارورزی

دانلود پروژه گزارش کارآموزی گزارش کارورزی

گزارش کارآموزی ایران خودرو


این گزارش کارآموزی با فرمت Word بوده و قابل ویرایش است

موضوع : گزارش کارآموزی ایران خودرو

شرکت ایران‌خودرو سهامی عام در 27 مرداد 1341 و با سرمایه اولیه یکصد میلیون ریال و با یک هزار سهم هزار‌ریالی تاسیس شد و در شهریور همان سال تحت شماره 8352 در اداره ثبت شرکت‌های تهران به ثبت رسید و از مهرماه سال 1342 فعالیت خود را با تولید اتوبوس آغاز کرد و پس از استقرار تجهیزات مربوطه به تولید آخرین مدل اتومبیل هیلمن با عنوان پیکان با ضرفیت اولیه سالانه 6 هزار دستگاه اولین اتومبیل سواری به تولید رسید 
شرکت ایران خودرو که فعالیت خود را با تولید سواری پیکان اتوبوس و مینی‌بوس آغاز کرد و به مرور زمان به تنوع حجم تولیدات خود افزود به طوری که در سال 1379 به تولید 176000 دستگاه خودرو با شکستن رکورد و به میزان قابل توجهی کمیت و کیفیت محصولات خود افزایش دهد 
شرکت ایران خودرو با داشتن 70% از سهام تولید بازار بزرگترین تولید کننده خودرو در کشور است 
فعالیت‌های شرکت را می‌توان از بدون تاسیس به سه قسمت تقسیم کرد: 
الف: 1342 تا 1357 
در این سالها سیاست افزایش از طریق مونتاژ به صنعت خودرو در ایران خودرو بوده که روند افزایش داشته و انواع خودرو در این شرکت مونتاژ و به بازار عرضه شد 
ب: از سال 1358 تا 1368 
در این سالها با محاصره اقتصادی که ناشی از جنگ تحمیلی باعث شد که در بازار با فراز و نشیب‌هائی برخوردار گردد
پ: از سال 1369 به بعد 
در این سالها شرکت با تحولات جدیدی وارد بازار شد که قانون خودرو به تصویب رسید 
سال نگاری از تولید سواری و وانت:
1348: وانت پیکان با حجم موتور 1600 سی‌سی 
1369: سواری پیکان با نیروی محرکه پژو 504 با حجم موتور 1800 سی‌سی 
1369: سواری پژو 405 در مدل های GLX , GL با حجم موتور 1600 سی‌سی 
1374: سواری پژو 405 در دو مدل دنده‌ای و اتوماتیک با حجم موتور 2000 سی‌سی 
1375: آغاز طراحی سمند خودروی ملی
1376: سواری پژو 405 با قوای محرکه پیکان پژو-آردی با حجم موتور 1600 سی‌سی 
1376: سواری تشریفاتی پژو 405 لیموزین با حجم موتور 2000 سی‌سی 
1377: سواری استیشن پژو 405 با حجم موتوری 2000 سی‌سی 
1378: پژو پارسی با حجم موتور 1800 سی‌سی انژکتوری
1370: پژو 206 با حجم موتور 1360 سی‌سی 
1380: سمند خودروی ملی با حجم موتور 1800 سی‌سی انژکتوری
ایران خودرو و سازندگی: 
ایران خودرو در سال 1373 وارد مرحله نوینی شد که با فعالیت‌های سازمانی و شرایط بازار و رضایت مشتری محیط اقتصادی توقع مردم و رسالت ملی مورد نظر گرفته شد دستیابی به دانش فنی و طراحی و ساخت خودروهای جدید خودکفائی و قطعات یدکی و ورود به بازار جهانی از اهداف این شرکت است که با اهداف و برنامه‌ریزی صدها طرح و پروژه‌های کوچک و بزرگ و اصلاح خطوط تولید و بازسازی و نوسازی ماشین‌آلات و تجهیزات و بالابردن تولید تنوع بخشیدن به محصولات بوده است که در سال‌های اخیر این طرح‌ها به بهره‌برداری رسید 
عواملی که باعث رشد و شکوفائی شرکت شد عبارتند از: 
1. یفیت در مدیریت و اشاعه فرهنگ رقابتی 
2- کیفیت در محصولات و خدمات 
3- بهبود مستمر در محصول و خدمات 
4- بهبود مستمر در فرآیند با تاکید بر خودروساز شدن 
5- کسب حداکثر کیفیت با حداقل هزینه 
در ایران خودرو چندین مدیریت سازمان وجود دارد که با آنها آشنا می‌شویم: 
مدیریت برش و پرس: این مدیریت که زیر نظر معاونت اجرائی سواری سازی مسئولیت تامین قطعات پرسی را بر عهده دارد که تمام قطعات سواری سازی را تامین می‌کند قطعات در این مجموعه تولید پرس و قالب و ماشین‌آلات بر اساس مدارک فنی و استاداردهای تعریف شده باعث شده که این مدیریت با دریافت گواهینامه ایزو 9002 شود
ایران‌خودرو سهامی عام

فهرست مطالب

مقدمه 
ایران خودرو در یک نگاه 
ایران خودرو و سازندگی
مدیریت رنگ
مدیریت ریخته‌گری
مدیریت نیرو محرکه
مدیریت لوازم تکمیلی و تزئینی
مرکز تحقیقات ایران خودرو
مرکز آموزش ایران خودرو
مدیریت انرژی
مدیریت آب‌رسانی
مدیریت کنترل کیفیت
ایستگاه آداپتور رزنی
ایستگاه نصب قلاب
ایستگاه واتر جت
ایستگاه متاکس
ایستگاه ring hot water 
مکانیکی و شیمیائی 
فرمولاسیون مواد چربیگیر قوی 
انواع فسفاته فلزی 
واکنش‌های فسفاته 
پوشش‌های فسفاته 
پوشش زینگ فسفات 
پوشش‌های فسفات آهن 
ترکیب پوشش فسفاته 
تهویه
کنترل شیمیائی فرآیندهای فسفاته 
روش‌های فسفاته کاری 
کنترل وزن پوشش 
کنترل اندازه کریستال 
روش‌های بازرسی 
خلاصه
تاریخچه‌

گزارش کارآموزی بیسکویت و آدامس

این گزارش کارآموزی با فرمت Word بوده و قابل ویرایش است و همچنین آماده پرینت می باشد.

موضوع : گزارش کارورزی بیسکویت و آدامس شرکت پارس مینو

غلات
غلات در واقع گونه ای از خانواده گندمیان (گرامینه ها) هستند که گیاهان علفی تک لپه ای بوده و دانه های ریز آنها، مصرف خوراکی دارد. غلات گیاهانی یک ساله هستند، یعنی چرخه ی زندگی خود را در یک فصل زراعی به پایان می رسانند. 
گونه های سردسیری غلات (گندم، جو و چاودار) در فصل پاییز و اوایل بهار کشت شده و در اواسط تا اواخر تابستان هم برداشت می شوند. گونه های گرمسیری غلات (برنج، ذرت، ذرت خوشه ای و ارزن) نیز با توجه به شرایط آب و هوایی در اواخر بهار یا اوایل تابستان کشت شده و اواخر تابستان یا اوایل پاییز هم برداشت می شوند. 
انواع غلات 
گندم: به آب و هوای خنک در فصل رشد، آب و هوای گرم و خشک در فصل برداشت نیاز دارد. 
برنج: آبیاری و بارندگی در کشت این گیاه ضروری است. میانگین دما در 4 تا 6 ماه از فصل زراعی باید 21 درجه سانتی گراد یا بالاتر باشد. 
ذرت: به آب و هوای گرم با رطوبت کافی نیازمند است. این گیاه معمولاً در آمریکای شمالی و جنوبی و همچنین آفریقا کشت می شود. 
جو: به آب و هوای خنک در فصل رشد نیاز دارد. جو مطمئن ترین غلات در شرایط شوری خاک، خشکی یا سرمای زمستان است. جو در زمین هایی که گندم قادر به رشد در آنها نیست هم پرورش می یابد. 
ارزن: از پر محصول ترین غلات در شرایط خشک است و در خاک های غیر حاصلخیز هم رشد می کند. این ماده در آسیا و آفریقا، ماده غذایی مهمی برای انسان و دام می باشد. 
جو دوسر: سابقاً خوراک اصلی مردم اسکاتلند محسوب می شد. در سراسر دنیا از این ماده غذایی به عنوان خوراک دام هم استفاده می نمودند. 
چاودار یا گندم سیاه: از سازگارترین غلات نسبت به شرایط سخت آب و هوایی است. در آب و هوای سرد کشت می شود. 

اهمیت امروزی غلات 
در بسیاری از کشورهای آسیایی و آفریقایی، بیش از 80 درصد غذای مردم از غلات تأمین می گردد. سهم غلات در غذای مردمان اروپایی 45 تا 55 درصد بوده و در ایالات متحده آمریکا تقریباً 20 تا 30 درصد می باشد. 
امروزه نزدیک به 70 درصد سطح زیر کشت یک میلیارد هکتاری جهان را غلات اشغال نموده اند. تقریباً نیمی از کل نیازهای غذایی انسان به ویژه در آسیا به طور مستقیم از غلات تأمین می گردد. 
همچنین تولید غلات در مقایسه با دیگر فراورده های غذایی از جمله گوشت، تخم مرغ، شیر و... بسیار بیشتر است. تولید سالانه غلات در جهان، بیش از یک میلیارد و هفتصد میلیون تن می باشد. گندم، برنج و ذرت سه محصول مهم هستند که هر کدام تقریباً یک چهارم تولید سالانه غلات را تشکیل می دهند. 
برنج، غذای عمده و روزمره مردم نواحی گرم و مرطوب است. این غله معمولاً در زمین هایی تولید می شود که بتوان آنها را در برخی فصول سال غرقاب یا گل- آب نمود. 
گندم به عنوان غله ای سازگار، عمدتاً در زمین های چمن طبیعی و همچنین در مناطقی که آب و هوا برای کشت ذرت مناسب نیست، به عمل می آید. گندم از غلاتی است که در نواحی سرد هم کشت می شود. این غله در سراسر جهان در فصول مختلفی کشت می شود، به طوریکه در هر ماه از سال، گندم در یکی از نقاط جهان در حال برداشت می باشد. 
ذرت هم به عنوان یک گیاه گرمسیری، در مناطقی که رطوبت و حرارت کافی در فصل زراعت فراهم باشد، رشد می نماید. 
مراحل رشد غلات 
1.جوانه زنی: این مرحله با نفوذ ریشه در پوست دانه و غشای تخمدان آغاز می شود. ریشه ی اولیه چندان پر پشت نیست، اما ریشه های ثانویه که شامل ریشه های نا بجا هم می شود، در مراحل اولیه رشد به وجود خواهند آمد که این ریشه های ثانویه قوی تر بوده و قدرت کافی برای نگه داشتن گیاه در خاک را دارند. 
2.پنجه زنی: پس از آن که اولین برگ های گیاه سطح خاک را شکافت و ساقه اصلی شروع به رشد نمود، مرحله پنجه زنی آغاز می گردد؛ یعنی جوانه های موجود در محل اتصال برگ های پایینی به ساقه، فعال شده و شروع به رشد می کنند. 
3.تشکیل روزت: برگ های گیاه در فاصله ی دو مرحله پنجه زنی و ساقه رفتن رشد نموده و بلند می شوند و مجموعه ای برگ را در ابتدای ساقه ایجاد می کنند. این مرحله را تشکیل روزت می نامند. 
4.ساقه رفتن: در این مرحله ساقه طویل می شود. در اوایل این مرحله، گل آذین هم تشکیل می شود. 
5.تشکیل گل آذین: در این مرحله گل آذین بوته از داخل غلاف خارج می شود. گل کردن غلات معمولاً زمانی که گل آذین داخل غلاف است یا بلافاصله پس از تشکیل گل آذین صورت می گیرد. گل های گیاهان خانواده گرامینه، به صورت گروهی به وجود می آیند. منظور از گل آذین، آرایش گل یا طرز قرار گرفتن گل روی ساقه است. مجموع چند گلچه که روی محور گل آذین است را سنبلچه می گویند. 
6.میوه: زمانی که میوه می رسد، غشای تخمدان نازک شده و به پوست دانه می چسبد. این گونه میوه ها را گندمه گویند، مثل دانه گندم، ذرت و چاودار. دانه بعضی غلات حتی پس از برداشت هم داخل غلاف باقی می ماند، مثل برنج و جو. 
برداشت محصول 
برداشت غلات باید به موقع صورت گیرد. برداشت زودتر یا دیرتر از موقع محصول، موجب کاسته شدن کیفیت آن می شود. تأخیر در برداشت غلات دانه ریز، سبب ریزش دانه، خوابیدگی یا شکستن بوته ها در مزرعه و بالاخره کاهش میزان ماده خشک می گردد. برداشت زود هنگام محصول هم موجب پایین آمدن کیفیت غلات می گردد. 
وزن دانه ها تا زمان رسیدن دانه افزایش می یابد، ولی پس از آن رو به کاهش می گذارد. همچنین دانه های نارسی که زود هنگام برداشت می شوند، چه در مزرعه و چه در انبار بیشتر در معرض آسیب های ناشی از گرما و آفات از جمله کپک زدگی قرار می گیرند. زمان مناسب برای برداشت دانه، موقعی است که آندوسپرم دانه های غلات سفت شده و میزان رطوبت آن هم به 18 درصد رسیده باشد. 
در کشورهای توسعه یافته برای دروی محصول تنها از وسایل مکانیکی همچون کمباین استفاده می شود. اما در کشورهای در حال توسعه از روش های گوناگونی همچون استفاده از داس برای برداشت محصول استفاده می نمایند.

دانلود گزارش کارورزی بیسکویت و آدامس
بیسکویت و آدامس(شرکت پارس مینو)


فهرست مطالب

فصل اول
مقدمه5 
تاریخچه محصولات9
تاریخچه کارخانه 10
ظرفیت تولید 11

فصل دوم
مواد اولیه مورد استفاده12
کنترل کیفیت آنها17

فصل سوم
تجهیزات و ماشین آلات و نحوه قرار گیری آنها درخطوط مختلف تولید 31
سیستم شستشو و تصفیه فاضلاب32

فصل جهارم
 تجهیزات آزمایشگاهی33
انواع مختلف آزمایشات63 
استانداردها136

فصل پنجم
نتیجه گیری 166
انتقادات167
پیشنهادات168

فصل ششم
منابع و مراجع 169



دانلود فایل

گزارش کارآموزی سینک ظرفشویی

این گزارش کارآموزی با فرمت Word بوده و قابل ویرایش است همچنین آماده پرینت می باشد

موضوع : دانلود گزارش کارآموزی ساخت سینک ظرفشویی

پیشرفت تکنولوژی در طی قرن گذشته به انسان قرن 21 توانایی و قدرت فراوانی ارزانی داشته است که طی اعصار گذشته هیچ طبقه ای از اجتماع حتی تصور این توا نایی ها و قدرت و آسودگی را هم نمی کرد. اگر کمی در مراحل بشریت در این قرون جدید دقت کنیم خواهیم دید که انسان ها همواره این آسودگی و رفاه را مدیون بزرگانی بودند که آسودگی و آرامش خود را برای تکامل علمی، فرهنگی، سیاسی اجتماعی خود مصرف کرده اند
در واقع اینان با خریدن سختی ها و مشقات بساری آسودگی و زندگی سالمتر را برای همنوعان خود به ارمغان آوردند از میان اندیشمندان و نخبگان جامعه سهم محققان، مخترعان و طراحان صنعت بسیار والا و پراهمیت بوده است نقش تحقیقات در ایجاد و تکامل صنعت امروز از هر عامل دیگری بیشتر خودنمایی می کند
در حال حاضر این موضوع با پیوند خوردن قدرت اقتصادی جوامع بشری مورد توجه قرار گرفته است و رهبران سیاسی که قدرت نفوذ خود را تسلط هرچه بیشتر در اقتصاد دنیا می دیدند خیلی زود به اهمیت قدرت اقتصادی در نفوذ در جوامع پی بردند و برای غلبه در صنایع نفتی لزوم کاربرد تفکرات علمی در صنعت را احساس کردند
لذا با بها دادن به طراحان و محققان و مخترعان و بالابردن مقاوم و درجه اجتماعی آنان زمینه پیشرفت و تقویت هرچه بیشتر صنعت را ایجاد کردند به طوری که در طی مدت نسبتاً کوتاهی که ابتدای آن انقلاب صنعتی در فرانسه و امتداد آن تا به امروز می باشد بشر به چنان تکنولوژی و پیشرفتی دست یافته که به اعتقاد بسیاری این موج هجوم روزافزون بی تفاوت باشد و از تأثیرات و نفوذ پیدا و پنهانی در زندگی خود در امان باشند
شرح و توضیح مسئله
محصول مورد بررسی پروژه سینک ظرفشویی می بادش
سینک کلمه یا لاتین به معنی فرورفتن و غرق کردن است و در اصطلاح به معنی ظرفشویی است:
سینک وسیله ای جهت جمع آوری و شستن ظروف در آن که ابعاد، اندازه و مواد مختلف دارند
انواع ظرفشویی با توجه به فرم و عملکرد
با پیشرفت تکنولوژی و بالا رفتن سطح کیفیت مواد و روش های ساخت اخیراً محصولاتی به بازار عرضه شده است که از لحاظ کیفیت و تنوع در سطح بالایی قرار دارند که این مسئله یعنی تنوع در رنگ، جنس، عملکرد و فرم می تواند پاسخگوی نیازهای متفاوت باشد
امروزه کارخانه هایی چون پلی استیل اخوان به علت بکاربردن تنوع در محصولات و استفاده از طرح های وارداتی به بازار رقابتی بین محصولات وارد شده جایگاه خوبی بین خریداران با توجه به هزینه مناسب و تمام شدن در مقایسه با محصولات وارداتی باز کرده است
تعیین آزردگی و مشکل فعلی محصول:
یکی از مهمترین مسائلی که در مورد سینک های ظرفشویی بدان توجهی شده است، آن است که، زباله های حاصل از مواد اولیه پخت غذا معمولاً در داخل سینک ریخته مس شود (ضایعات سبزیجات، پوست میوه ها و ...). این عمل نه تنها باعث آلودگی محیط شده بلکه به مرور باعث تغییر رنگ سینک می شود.
با توجه به توضیحات به این نتیجه می رسیم مشکل فعلی محصول
نداشتن قسمتی که بتوان زباله های حاصل از مواد اولیه پخت غذا را در آن ریخت

فهرست مطالب

جمع آوری اطلاعات
فصل 1 
شرح و توضیح مسئله
تعیین احتیاجات
بررسی گروه مخاطب
نیاز استفاده گر 
نیاز تولیدکننده
فصل 2
آنالیز گروه اجتماعی
شناخت استفاده گر محصول
فصل 3
بررسی تاریخچه کار
فصل 4 
بررسی محیط قرارگیری
معرفی محیط مصرف
تاثیرات محیط بر تولید
تاثیرات تولید بر محیط
فصل 5
نمونه های موجود در بازار
معایب ری نس نمونه ها
فصل 6
آنالیز کارکرد عملی
فصل 7
آنالیز فاکتورهای انسانی
آنتروپومتری
ایمنی بهداشت
استانداردها
فصل 8
آنالیز فنی
معرفی فنی محصول
نقشه ها
مواد مصرفی
مراحل تولید و ساخت
بسته بندی
فصل 9
طراحی
پروژه سینک ظرفشویی

فرآیند ساخت سینک ظرفشوئی دانلود گزارش کارآموزی سینک ظرفشویی گزارش کارآموزی سینک ظرفشویی دانلود گزارش کارآموزی سینک ظرفشویی خرید گزارش کارآموزی سینک ظرفشویی گزارش کارورزی سینک ظرفشویی پروژه سینک ظرفشویی کارورزی سینک دانلود کارآموزی سینک ظرفشویی مقاله سینک ظرفشویی سینک ظرفشویی ظرف شویی تحقیق سینک آشپ دانلود گزارش کار آموزی درباره ساخت سینک ظرفشوئی


گزارش کارآموزی پروژه 102 واحدی

این گزارش کارآموزی با فرمت Word بوده و قابل ویرایش است و همچنین آماده پرینت می باشد.

موضوع : گزارش کارآموزی پروژه 102 واحدی


فهرست مطالب
فصل 1 
1  مقدمه 3
فصل 2
1-2معرفی پروژه 10
2-2 تجهیز کارگاه 12
3-2شرح گزارش 15
  4-2کار انجام شده توسط کار آموز 37
 5-2 عکس هایی از پروژه 40



 
فصل1
1_ مقـد مــه:      
شامل چکیده و خلاصه گزارش
در بحث ساختمان محاسباتی چه اسکلت بتنی و چه اسکلت فلزی هر سازه شامل6 قسمت میشود که به ترتیب عبارتند از:
 1: پی یا فونداسیون
 2: اسکلت (ستون – تیر)
 3: سفت کاری
 4: تاسیسات (مکانیکی- برقی)
 5 : نازک کاری 
 6 : محوطه سازی
 1: مراحل اجرای پی یا فونداسیون
اولین کاری که قبل از قسمت پی انجام میدهیم شناسایی محل با استفاده از نقشه 
که ما موقعیت محل اجرای پروژه را با استفاده از خیابانهای مجاور مشخص می‌کنیم و چهار گوش زمین را میخ کوبی میکنیم  و بعد با استفاده از دوربین نقشه برداری میزان خاکبرداری یا خاک ریزی را با تراکم مورد نظر مشخص مینمائیم.
 

بتن مگر : 
بتنی است که به ارتفاع 10 سانتیمتر و 10 سانتیمتر از هر طرف بتن فونداسیون یشتر می باشد اجرای بتن مگر یا همان بتن تمیز کننده که سطح خاک را از سطح بتن ریزی   جدا می کند:
آرماتورگذاری در فونداسیون :
   برای بالا بردن مقاومت کششی شناز چند ردیف آرماتور در بالا و پایین قرار 
داده می شود این میلگردها را به وسیله میلگردهای عرضی که به آن خاموت می گویند وصل می کنند در ساختمانهای اسکلت فلزی نیرو از طبقه بالا که ناشی از بارهای پیش بینی شده و وزن سقف هر طبقه و نیروی حاصل از وزن دیوارهای خارجی و داخلی می باشد جمعاً بر ستون و پس از ستون به فونداسیون وارد می شود بدیهی است برای پیشگیری از شکست و خرد شدن فونداسیون باید آن را مسلح نمود . آرماتور گذاری در فونداسیون به شکلهای مختلف و بنا به محاسبات فنی انجام می گیرد . در کف بتن شبکه آرماتور مطابق شکل و کمی بالاتر از کف قرار می دهیم .
یک شبکه آرماتور هم در بالای بتن که نیروی فشاری و کششی حاصل را تحمل کند وبا استفاده ازنقشه سازه که نوع میله گرددر آن مشخص گردیده    آرماتور بندی وبعد از آن قالب گذاری که در این پروژه همه فونداسیون از نوع نواری وتیپ میباشند وهمچنین از میله گرد تقویتی هم استفاده گردید و پروژه مد نظر ما اسکلت فلزی میباشد.

پی پیوسته یا نواری :
این نوع فنداسیون در واقع یک نوار پیوسته بوده و احتیاجی به شناژ ندارد در پی های نواری :
شفته ریزی                                                        
کرسی چینی 
شناز                                      
ملات ماسه سیمان 
قیرگونی          
ملات ماسه سیمان روی قیرگونی 
دیوارچینی
بولت گذاری در فونداسیون :
 اتصال ستون به فونداسین بوسیله صفحه و بولت انجام می گیرد بولت به اشکال مختلف ساخته می شود و فرم ( ال ) بیشتر معمول است جنس بلت از نوع فولاد سخت و معمولا از آرماتور آجدار انتخاب می گردد . قطر و طول بولت بنا به محاسبات فنی تعیین می شود ( و حداقل قطر بلت 20 میلی متراست ) ارتفاع بلت تا کف فونداسیون نمی رسد و معمولا 10 تا 15 سانتیمتر از ارتفاع فونداسیون کمتر انتخاب می شود این بدان علت است که در موقع حرکت ستون در مقابل زلزله و موارد دیگر بولت به کف فونداسیون باعث اهرم کردن ستون نمی شود بولتها تک تک در محل خود در فونداسیون قرار داده می شوند . 
استقرار صفحات فلزی :   یا همان صفحه ستون 
     این صفحات که به عنوان صفحه تقسیم فشار در زیر ستون و روی فونداسیون قرار می گیرد عامل اصلی هستند و نیروی وارده از طبقات به ستون توسط این صفحات به فونداسیون منتقل و سپس به زمین اعمال می شود . برای اتصال ستون به فونداسیون از صفحه ستون استفاده مکنیم که این صفحه ستون با پایه بولت به آرماتورهای قرار گرفته در پی متصل مشود 
بتن فونداسیون :
اجرای مرحله بتن ریزی میباشد که خود ساخت بتن مرغوب یا همان اسلامپ مورد نظرخود نیز یکی ازبحث ها ی خیلی مهم در ساختمان سازی میباشد که1- جنس مصالح ما چه باشد  2- مقدار سیمان  3 – مقدار آب به چه میزان باشد تا به اسلامپ مورد نظر دست پیدا کنیم نکته خیلی مهم اینکه اسلامپ بتن فونداسیون با سقف متفاوت میباشد که در اینجا مقدار بسنده مییکنیم و در قسمت های بعدی اشاره به این مطلب مینمائیمدر مرحله بعد از بتن ریزی بحث حفاظت و نگه داری از بتن میباشد 
2: مراحل اجرای اسکلت (ستون – تیر)
در اجرای اسکلت فلزی با استفاده از نقشه سازه نوع ستون  و با استفاده از نقشه معماری محل قرار گیری ستون را مشخص می کنیم 
چگونگی تعیین محل ستونها :
برای تعیین محل ستونها در ساختمانهای اسکلت فلزی با توجه به پلان معماری طبقات ساختمان و بر اساس بارهای وارده محل ستونها تعیین و در پلان معماری مشخص می شود برای تعیین محل ستونها لازم است نکات زیر در نظر گرفته شود . 
محل ستونها به صورتی تعیین شود که پلها با مقطع مناسب توسط حداقل تعداد ستون کل بارهای ساختمان به زمین انتقال داده شود . 
ستونها حدالامکان با فاصله مساوی از یکدیگر قرار بگیرد .
جهت تیرریزی سقف و تیرهای باربر نیز مورد توجه قرار بگیرد .
محل ستونها از زیبایی ساختمان و جنبه های طراحی فضاها و ارتباط بین آنها نکاهد .
ستونها حدالامکان در درون دیوارها جرزها و شکافها ( کمدهای دیواری ) مخفی شود .
در تعیین محل ستونها به محل قسمتهای اساسی ساختمان ( مثل دستگاه پله،آسانسور،نورگیر ) توجه شود .
ستون را با استفاده ازجر ثقیل علم کرده و آن را شاقول کرده و یک تک خال جوش میزنیم وبعد از اینکه همه ستونها را در سر جای خود قرار داده جوش کامل کرده وتیر ها را به صورت افق بر سر ستونها قرار داده و جوش کرده البته نوع جوش و بعد جوش در نقشه سازه میباشد که همه اینها باید به دقت انجام.
3 :مرحله سفت کاری
که شامل اجرای سقف و دیوار چینی می باشد که نوع سقف و دیوار در نقشه سازه آمده است که نوع سقف تیرچه – پلاستفوم و نوع دیوار آجر سفال میباشد که در قسمت3-2 در این مورد به طور کامل توضیح خواهد داده شد و بعد از دیوار چینی  چارچوپ گذاری درب و پنجره و همچنین پر کردن چاله ها باشن و خاک و کرسی چینی در این قسمت انجام می گیرد.
کرسی چینی :
 معمولا در طبقه همکف سطح اطاق ها را چند سانتیمتر از کف حیات با کوچه بلندتر می سازند این اختلاف ارتفاع را کرسی چینی می گویند که به سه دلیل این کار انجام می شود :
1) احساس امنیت بیشتر  ( رطوبت و حشرات و ... )
2) اختلاف ارتفاع طبقه همکف با سطح زمین مانع از ورود برف و باران و خاشاک و غیره شود .
3) اغلب زمین ها کاملا مسطح نبوده و دارای شیب می باشند و برای اینکه اطاق ها و سالن ها در یک تراز باشند از کرسی چینی استفاده می شود.

4 : مرحله تاسیسات ( مکانیکی – برقی )
که شامل مشخص کردن فضا های داکت یا همان لوله های آب سرد و گرم وکانال کولرو لوله های فاضلاب با استفاده از نقشه  قسمت برقی یعنی فراهم آوردن برق کل ساختمان نظیر آسانسور پارکینگ و...
5 : مرحله نازک کاری
شامل گچ و خاک داخل ساختمان سنگ و موزائیک یا سرامیک کاری سفید کاری ویا همان بحث نمای داخل وخارج ساختمانو گذاشتن درب وپنجره وکمد ساختمان و ...
6 : محوطه سازی
بعد از اینکه کا ساختمان به اتمام رسید شروع به محوطه سازی مکنیم که شامل فضای سبز و چراغانی سنگ یا آسفالت و... برای رفاه حال بیشتر ساکنین که از مجتمع و محل سکونت خود راضی وخوشنود باشند

پروژه کار آموزی - پروژه 102 واحدی مریم

گزارش کارآموزی سنسور

این گزارش کارآموزی با فرمت Word بوده و قابل ویرایش است و همچنین آماده پرینت می باشد.


موضوع : گزارش کارآموزی سنسور



فهرست

مقدمه
2
سنسورهای اثر هال             Hall effect sensors
6
سنسورهای مگنتو استریکتیو  Magnetostrictive sensors
20
سنسورهای مگنتو رزیستیو   Magnetoresistive sensors
26
جمع بندی
47

پروژه کارآموزی - سنسور
مقدمه 
بطور کلی موقعیت سنجی از روش های مختلف زیر قابل حصول است : 
خازنی، جریان یورشی،  نوری،  مقاومتی، سونار، لیزری،  پیزوالکتریک، القایی،  مغناطیسی.
سنسور های مغناطیسی برای بیش از 2000سال است که در حال استفاده می باشند. کاربرد اخیر سنسورهای مغناطیسی در رهیابی یاناوبری(Navigation) می باشد.
سنسورهای  مغناطیسی از آهنربای دائمی و یا آهنربای الکتریکیِ تولید شده از جریان ac و dc استفاده می کند. سنسورهای مغناطیسی ، بطور کلی ، بر میدان مغناطیسی عمل می کنند و ویژگیهای آنها تحت تاثیر میدان مغناطیسی تغییر می کند. از ویژگیهای این سنسورها غیر تماسی بودن (Noncontact) آنهاست. در آنها هیچ اتصال مکانیکی میان قسمت های متحرک و قسمت های ثابت وجود ندارد. این خاصیت منجر به افزایش طول عمر آنها شده است. علاوه بر این لغزش قسمت های متحرک بر هم، در دیگر سنسورها مثل پتانسیومتر باعث ایجاد نویز می شود، که این مشکل در سنسورهای مغناطیسی رفع شده است.
سنسورهای مغناطیسی به سبب ساختار مناسبی که دارند در محیط های آلوده، چرب و روغنی بخوبی عمل می کنند و به همین علت در اتومبیل و کاربرد های این چنینی بسیار مفید هستند.
سنسورهای مغناطیسی بر مبنای رنج میدان اعمالی بصورت زیر تقسیم بندی می شوند: