دانلود پروژه گزارش کارآموزی کارورزی

دانلود پروژه گزارش کارآموزی گزارش کارورزی

دانلود پروژه گزارش کارآموزی کارورزی

دانلود پروژه گزارش کارآموزی گزارش کارورزی

گزارش کارآموزی شرکت لوله گستر

این گزارش کارآموزی با فرمت Word بوده و قابل ویرایش است و همچنین آماده پرینت می باشد.

موضوع : گزارش کارآموزی شرکت لوله گستر

فهرست مطالب

کارآموزی شرکت لوله گستر اسفراین
فصل اول 
تاریخچه شرکت لوله گستر اسفراین ......................................................................................................................... 1
فصل دوم
تست های آب درشرکت لوله گستر  ........................................................................................................................ 5
قلیائیت
- اصول روش ..................................................................................................................................................6
- موارد استفاده تعیین قلیائیت ........................................................................................................................ 7
- قلیائیت پنج گانه آب و نحوه محاسبه آن .................................................................................................... 7
- تعیین قلیائیت آب ....................................................................................................................................... 9
اندازه گیری سختی آب 
- روش اندازه گیری سختی کل ................................................................................................................... 15
- روش اندازه گیری سختی کلسیمی درآب ..................................................................................................17
تعیین مقدار یون کلر به روش مور ......................................................................................................................... 19
روش آزمون محلول کلریت سدیم ......................................................................................................................... 22
فصل سوم 
تصفیه ونگهداری آب درشرکت لوله ذ............................................................................................................ 26
بخش اول : 
- مقدمه ای برآب وفاضلاب ........................................................................................................................ 27
- آب واهمیت آن ..........................................................................................................................................27
- ناخالصی های آب .................................................................................................................................... 27
- آب خالص یاناخالص ............................................................................................................................... 28
- نمک های محلول ..................................................................................................................................... 28
- لزوم تصفیه آب ..........................................................................................................................................29
- اثرات زیان بخش ناخالصی های آب ........................................................................................................ 30
- اصطلاحات مهم وتعاریف ........................................................................................................................ 30
- تصفیه فاضلاب های صنعتی ..................................................................................................................... 31
- فاضلاب کارخانه ها .................................................................................................................................. 33
بخش دوم :
- روند کار درشرکت لوله گستر ....................................................................................................................33
- تصفیه خانه شرکت لوله گستر .................................................................................................................. 33
- تقسیم بندی فضای درونی استخر ته نشینی .............................................................................................. 34
- فیلترها ....................................................................................................................................................... 34
- ارزیابی روش شستشوی فیلترها ............................................................................................................... 37
- اتلاف ذرات بستر فیلترها .......................................................................................................................... 37
- فیلترهادرمواقع تعطیلی .............................................................................................................................. 38
- پساب شستشوی فیلترهاوچگونگی استفاده ازآن ها .................................................................................. 38
- سرویس ونگهداری فیلترها ....................................................................................................................... 39
بخش سوم :
- لوله وتیوب ............................................................................................................................................... 41
- انتخاب اندازه لوله ها .................................................................................................................................42
- اتصالات .................................................................................................................................................... 42
- لقی های مجازبرای انبساط ....................................................................................................................... 43
- جلوگیری ازنشتی درپیرامون قطعات متحرک ............................................................................................ 44
- شیرها ........................................................................................................................................................ 44
- پمپ ها ..................................................................................................................................................... 45
- فن ها ، دمنده ها وکمپرسورها .................................................................................................................. 46
بخش چهارم :
- عملکرد دستگاه هاونحوه استفاده .............................................................................................................. 46
- دستگاه های روغن گیری یا دریافت کننده دینامیکی ................................................................................ 46
- چنگک های پاک کننده ( لجن ) ............................................................................................................... 47
- دریچه های اتوماتیک ................................................................................................................................ 48
فصل چهارم 
روغن هاوگریس ها
- تست نقطه اشتعال واحتراق روغن ها ....................................................................................................... 54
- سختی ، نفوذپذیری واعداد موسسه ملی گریس وروانکار ........................................................................ 55
- آزمایش نفذ پذیری گریس ........................................................................................................................ 58
- آزمایش نقطه قطره ای شدن ..................................................................................................................... 59
- اندازه گیری دانسیته بااستفاده از پیکنومتر ................................................................................................. 61
- اندازه گیری دانسیته بااستفاده از دانسیمتر ................................................................................................. 62
- اندازه گیری دانسیته بااستفاده از ویسکومتر حبابی .................................................................................... 63
- محاسبه ویسکوزیته بادستگاه  Brook Field   ...................................................................................... 66

فصل پنجم 
روغن های روان کاری 
- روغن های فلزکاری ...................................................................................................................................72
1 – روان کاری درفرایندهای فلزکاری ............................................................................................................ 72
2 – روان کاری درعملیات برش فلزها ............................................................................................................ 73
3 – دسته بندی ونام گذاری روغن های برش فلزها ....................................................................................... 77
4 – روغن های امتزاج پذیرباآب ( روغن های خنک کننده ) ......................................................................... 80
5 – ساختار شیمیایی روغن های امتزاج پذیر ................................................................................................. 81
- گران روی امولاسیون های روغن درآب ................................................................................................... 93
- غلظت های امولاسیون ها ......................................................................................................................... 97 
- آماده سازی روغن های امتزاج پذیر .......................................................................................................... 98
- روغن های برش بدون آب ..................................................................................................................... 100
فصل ششم 
فسفاتینگ 
- فرایندهای آماده سازی پیش از رنگ ....................................................................................................... 103
- تشریح عملیات فسفاتینگ ...................................................................................................................... 106
- اندازه گیری وزن وضخامت لایه فسفات ................................................................................................ 122
فصل هفتم 
خوردگی 
- عوامل موثر برخوردگی ........................................................................................................................... 128
- آزمون های کنترل خوردگی درکارخانه لوله گستر .................................................................................. 143
- شیوه کاروبررسی خوردگی حاصل از اثر مه نمکی ................................................................................ 146
- تست خوردگی   HIC  ......................................................................................................................... 150
فصل هشتم
ضمائم  

شرکت لوله گستر اسفراین

گزارش کارآموزی کارخانه ماکارونی


این گزارش کارآموزی با فرمت Word بوده و قابل ویرایش است و همچنین آماده پرینت می باشد.

موضوع : گزارش کارآموزی کارخانه ماکارونی

فهرست مطالب

کارآموزی شیمی کاربردی کارخانه ماکارونی زرین گل
فصل 1 : آشنایی کلی با مکان کارآموزی   .....   1  
 تاریخچه    .....   2
خط مشی کیفیت   .....   3
سازماندهی و نمودار سازمانی شرکت صنایع غذایی زرین گل   .....   4
کنترل فرآیند   .....   5

فصل 2 : تاریخچه گندم   .....   6
1-2 . تاریخچه گندم   .....   7
2-2 . گیاه شناسی گندم   .....   8
3-2 . مشخصات فیزیکی دانه گندم   .....   9
4-2 . طبقه بندی گندم از نظر جنبه های صنعتی   .....   10
1-4-2 . گندم قرمز بهاره   .....   10
2-4-2 . گندم دیوروم و دیوروم قرمز   .....   10
3-4-2 . گندم سخت قرمز زمستانه   .....   10
4-4-2 . گندم نرم قرمز زمستانه   .....   10
5-4-2 . گندم سفید ( سخت و نرم)   .....   10
6-4-2 . گندم مخلوط   .....   10
5-2 . عوامل فیزیکی موثر در کیفیت گندم   .....   11
1-5-2 . وزن حجمی یا وزن واحد حجم   .....   11
2-5-2 . وزن دانه   .....   11
3-5-2 . اندازه و شکل دانه   .....   11
4-5-2 . سختی دانه   .....   11
5-5-2 . زجاجیت   .....   11
6-5-2 . رنگ   .....   12
7-5-2 . دانه های سیب دیده   .....   12
8-5-2 . ناخالصی ها   .....   13
6-2 . بیماری های گندم   .....   14
1-6-2 . زنگ گندم   .....   14
2-6-2 . فوزاریوم گندم   .....   14
3-6-2 . سیاهک   .....   14
4-6-2 . ناخنک   .....   14
5-6-2 . نماتد گندم   .....   14
7-2 . عوامل شیمیایی موثر در کیفیت گندم   .....   15  
1-7-2 . رطوبت   .....   15
2-7-2 . مقدار پروتئین   .....   15
3-7-2 . کیفیت پروتئین   .....   16
4-7-2 . اسیدیته چربی   .....   16
8-2 . جنبه های صنعتی ترکیبات گندم   .....17
1-8-2 . کربوهیدرات ها   .....   17
2-8-2 . گلوتن   .....   20 
3-8-2 . چربی ها   .....   21
4-8-2 . پنتوزان ها   ...... 22
5-8-2 . سایر قندها   .....   23
6-8-2 . آنزیم های گندم   .....   23
7-8-2 . مواد معدنی گندم   .....   24
8-8-2 . ارزیابی حسی گندم   .....   24
9-2 . نگه داری گندم   .....   28
1-9-2 . سیلو های نگه داری گندم   .....   28
10-2 . نمونه برداری از گندم برای ارزیابی   .....   30
1-10-2 . آزمون نمونه ها   .....   30

فصل 3 : آسیاب کردن   .....   32
مقدمه   .....   33
1-3 . مواد اولیه خام   .....   33
2-3 . مراحل تهیه   .....   33
3-3 . مراحل مختلف   .....   34
4-3 . شستشوی گندم   .....   36
5-3 .تمیز کردن به روش خشک    .....   36
6-3 . الک جدا کننده   .....   37
7-3 . جدا کردن بذر علف های هرز    .....   37
8-3 . آسپیراتور   ....   38
9-3 . پوست گیری    ....   38
10-3 . آهن گیر   ....   38
11-3 . شن گیر  .....   39 
12-3 . سیکلون ها   .....   39
13-3 . فرآیند آسیاب کردن گندم   .....   40
14-3 . مواد افزودنی به آرد    .....   40
15-3 . مخاطرات و پیشگیری از آن‌ها   ....   41
16-3 . مداوای بیماران خارش ناشی از حبوبات   .....   44

فصل 4 : تکنولوژی تولید ماکارونی   .....   45
مقدمه   .....   46
1-4 . مواد اولیه ماکارونی   .....   48
1-1-4 . سمولینا    .....   48
2-1-4 . آب   .....   49
3-1-4 . تخم مرغ   .....   50
4-1-4 . مواد افزودنی مجاز   .....   51
5-1-4 . نمک    .....   51
6-1-4 . السیتئین هیدروکلراید   .....   51
7-1-4 . منو و دی گلیسرید   .....   52
8-1-4 . بتا کاروتن    .....   52
9-1-4 . ویتامین C   .....   52
10-1-4 . ویتامین های گروه B   .....   52
2-4 . فرآیند تولید ماکارونی    .....   53
1-2-4 . روش غیر پیوسته   .....   53
2-2-4 . مخلوط کردن اجزاء خمیر   .....   53
3-2-4 . ورز دادن خمیر   .....   55
4-2-4 . دستگاه رشته ساز   .....   56
5-2-4 . قالب های ماکارونی   .....   57
تمیز کردن قالب ها و پرس ها   .....   59
6-2-4 . خشک کردن ماکارونی    .....   59
1-6-2-4 . گرمخانه های ماکارونی   .....   59
2-6-2-4 . سیستم گرمایش   .....   60
3-6-2-4 . فن ها   .....   60
4-6-2-4 . سیستم مکش رطوبت   .....  60
3-4 . روش های خشک کردن ماکارونی   .....   61
1-3-4 . تئوری های خشک کردن ماکارونی   .....   62
2-3-4 . نواقص ناشی از روش های خشک کردن   .....   63
4-4 . برش و بسته بندی ماکارونی   .....   65
5-4 . ویژگی های ماکارونی    .....   65
6-4 . ویژگی های پخت ماکارونی   .....   65
7-4 . کنترل کیفیت فرآورده نهایی   .....   67
1-7-4 . ترک خوردگی رشته های ماکارونی طی مرحله خشک کردن ..... 67
2-7-4 . کنترل PH   .....   68
3-7-4 . نشاسته در آب پخت   .....   68   
4-7-4 . آزمون قوام رشته ها   .....    68 
5-7-4 . انحناپذیری یا مقاومت به خمش   .....   69
6-7-4 . وجود لک   .....   69
7-7-4 . رنگ   .....   69
8-7-4 . سایر آزمون ها    .....   70
9-7-4 . ارزیابی حسی محصول نهایی   .....   70

فصل 5 : پروسه تولید   .....   72
توزین غلات   .....   73
تخلیه گندم   .....   73
انتقال و حمل غله   .....   73
معایب سیلوهای فلزی   .....   74
سیلو و تجهیزات مورد استفاده در ذخیره سازی   .....   74
سیلوهای فلزی   .....   74
پروسه تولید آرد   .....   75
عملیات بوجاری و تمیز کردن گندم   .....   75
گندم های مصرفی و نا خالصی های آن ها   .....   76
ناخالصی ها و اثرات نامطلوب آنها   .....   76
بوجاری و تمیز کردن گندم از ناخالصی ها   .....   77
دستگاههای بوجاری و اصول کار آ نها   .....   79
عملکرد دستگاههای شن گیر   .....   80
متد کار   .....   81
عملکرد دستگاه پوست گیر   .....   82
عملیات آسیاب گندم   .....   82
الک کروپ   .....   83
والس   .....   83
فیلتراسیون   .....   84
سیستم قسمت الکترونیک فیلتر   .....   84
اختلاط آرد   .....   84
خلاصه پروسه تولید آرد   .....   85
پوستگیر"بوجاری" والس   .....   85
 مواد اولیه ماکارونی   .....   87 
سمولینا   .....   87
ویژگی های گندم دیوروم   .....   88
خط تولید   .....   88
انبار آرد   .....   89
اضافه کردن گلوتن   .....   86
اکسترودر   .....   89
قالب های ماکارونی و تمیز کردن آنها   .....   92
گرمخانه   .....   93
خشک کردن ماکارونی های فرمی   .....   94
آزمون های کنترل کیفی   .....   95
عوامل موثر در کیفیت   .....   96
آزمون های کنترل کیفی مواد اولیه   .....   96
الک کردن آرد   .....   96
اندازه ذرات آرد   .....   97
آزمون کمیت و کیفیت گلوتن   .....   94
آزمون تعیین گلوتن مرطوب   .....   97
آزمون تعیین مقدار گلوتن خشک   .....   98
آزمون رطوبت   .....   98
آزمون خاکستر و خاکستر غیر محلول در اسید   .....   98
آزمون های کنترل کیفی فرآورده نهایی   .....   98
آزمون پخت   .....   99

فصل 6 : آزمایش ها   .....   100
آزمایش اول   .....   101
آزمایش دوم   .....   104
آزمایش سوم   .....   106
آزمایش چهارم   .....   107
آزمایش پنجم   .....   109
آزمایش ششم   .....   110
روش اسپکتروفتومتری آهن   .....   114
فصل 7 : شیمی در خدمت پخت و پز    .....   125
عمل پختن و آزاد شدن دی‌اکسید کربن    .....   126
منوساکاریدها   .....   127
الیگوساکاریدها    .....   128
پلی‌ساکاریدها    .....   128
نشاسته   .....   129
گلیکوژن    .....129   
سلولز   .....   129

فصل 8 : MSDS
پتاسیم تیو سیانات  .....   131
پراکسید هیدروژن   ....  132
اسید کلریدریک  .....   134
کارخانه ماکارونی زرین گل
گزارش کارآموزی کارخانه ماکارونی شیمی کاربردی

 از گندم تا ماکارونی



دانلودفایل

گزارش کارآموزی واحد کنترل هشدار دهنده ACU مکانیک

این گزارش کارآموزی با فرمت Word بوده و قابل ویرایش است و همچنین آماده پرینت می باشد.

موضوع : گزارش کارآموزی واحد کنترل هشدار دهنده ACU مکانیک


فهرست مطالب

گزارش کارآموزی مکانیک گرایش صنایع اتومبیل
نمایندگی مجاز ایران خودرو
واحد کنترل هشدار دهنده ACU
فصل اول: معرفی واحد کنترل هشدار دهنده با A.C.U 
واحد کنترل هشدار دهنده 1
آژیر با باتری پشتیبان 1
واحد کنترل قفل مرکزی 1
قفل خودکار 1
یابنده خودرو 2
یابنده خودرو 2
ورودیها 2
خروجیها 2

فصل دوم: وظایف واحد کنترل هشدار دهنده
مد یا حالت امنیتی خودرو 4
منوها با فهرست عناوین جهت راحتی راننده 4
اعلام خطاهای موجود در حین رانندگی 4

فصل سوم: شرح منوها و فهرستهای موجود در ACU 5
فصل چهارم: جعبه فیوزهای موجود در خودرو سمند 8
فصل پنجم: دسته سیم های موجود در خودرو سمند 12
فصل ششم: رنگ ها و کدهای استاندارد در خودرو سمند 13
فصل هفتم: قطعات تشکیل دهنده مدارهای ACU – کولر- قفل مرکزی و محل نصب آنها 23
فصل هشتم: تست برخی از قطعات تشکیل دهنده مدارهای ACU- کولر- قفل مرکزی 27
فصل نهم: شرح عملکرد مدار الکتریکی ACU 33
فصل دهم: نحوه عیب یابی برخی از عیوب مدارهای ACU- کولر- قفل مرکزی 37
متن لاتین42
 ترجمة متن لاتین44


کارآموزی صنایع اتومبیل واحد کنترل هشدار دهنده ACU



دانلود فایل

گزارش کارآموزی عملکرد مسکن و شهرسازی

این گزارش کارآموزی با فرمت Word بوده و قابل ویرایش است و همچنین آماده پرینت می باشد.

موضوع : گزارش کارآموزی عملکرد مسکن و شهرسازی

فهرست مطالب

عملکرد مسکن و شهر سازی
کارآموزی عمران
عنوان صفحه 
ارزیابی بخشهای مختلف با رشته علمی کارآموز 3
مقدمه 4
پیرامون بتن 5
اختلاط بتن 6
خصوصیات مخلوط بتن 7
آرماتوربندی ستونها 7
قالب بندی ستونها 8
ویبره زدن بتن 9
عمل آوری ستونهای بتنی 9
کله وراسته 10
بلوکاژ 10
تیرچه 10
بلوک 10
مزایای سقف تیرچه بلوک 11
پله های بتن مسلح 12
- انواع پله های بتن مسلح 13
دالها 14
دیوارها 16
- دیوارهای حایل 16
- دیوارهای باربر 17
- دیوارهای  زیرزمین 17
- دیوارهای غیرباربر 18
- دیوارهای برشی 18
ستون 20
خاموتهای موازی 20
فولادهای بکاررفته در ساخت 22
میلگرد (آرماتور) 22
شبکه ها یا توری های جوش شده 22
مفتول وکابل 22
میلیگردهای حرارتی وجمع شدگی 23
فواصل آرماتور ها 24
خاموت 25

کارآموزی عمران



دانلود فایل

گزارش کارآموزی عمران شن و ماسه

این گزارش کارآموزی با فرمت Word بوده و قابل ویرایش است و همچنین آماده پرینت می باشد.

موضوع : گزارش کارآموزی عمران شن و ماسه


فهرست مطالب 

کارآموزی شن و ماسه شرکت خانمان 
عنوان
فصل اول 1
فصل دوم 4
فصل سوم 18
شن و ماسه 20
محل‌های مصرف شن و ماسه در ساخت آن 21
ابعاد شن و ماسه 22
منابع تهیه شن و ماسه 23
1- شن و ماسه طبیعی 23
2- شن و ماسه شکسته 23
تفاوت شن و ماسه طبیعی و شکسته 24
شکل هندسی دانه‌ها 28
جنس شن و ماسه 28
بزرگی دانه‌های شن و ماسه 31
مواردی که نباید در ماسه و شن باشد 32
سیمان 35
سیمان پرتلند نوع 1 35
سیمان پرتلند نوع 2 36
سیمان پرتلند نوع 3 36
سیمان پرتلند نوع 4 37
سیمان پرتلند نوع 5 37
آب 38
آب مورد مصرف در بتن از نظر مقدار و کیفیت 38
استاندارد ماسه برای ملات ماسه سیمانی 39
طبقه بندی ماسه 39
انواع ماسه 40
بلوکهای سیمانی توخالی 41
مراجع الزامی 41
ویژگی‌های مصالح مصرفی در بلوک سیمانی 42
1-1 سیمان 43
1-2 سنگدانه بتن 43
1-3 سیمان پرتلند پوزولانی 44
1-4 سیمان پرتلند سرباره‌ای 45
2- سنگدانه‌ها 45
3- آب 46
4- مواد افزودنی 46
ویژگیهای بلوک سیمانی 46
1- ابعاد 46
2- تاب فشاری 48
3- وزن مخصوص توده‌ای 48
4- جذب آب 49
ویژگیهای ظاهری 49
روش ساخت بلوک‌های سیمانی توخالی 50
تیر پیش تنیده 51
مزایا و نواقص بتن پیش تنیده 54
مزایا 54
نواقص 55
مصالح بکار رفته برای بتن پیش تنیده 57
تیرچه 60
انواع تیرچه 61
1- تیرچه خرپایی 61
2- تیرچه پیش تنیده 62
محدودیت‌های اجرای تیرچه پیش تنیده و بلوک 65
روش ساخت تیرچه پیش تنیده 67
شکل‌های مربوط به ساخت انواع بلوک 70
شکل‌های مربوط به ساخت تیرچه پیش تنیده 73

کارآموزی عمران