دانلود پروژه گزارش کارآموزی کارورزی

دانلود پروژه گزارش کارآموزی گزارش کارورزی

دانلود پروژه گزارش کارآموزی کارورزی

دانلود پروژه گزارش کارآموزی گزارش کارورزی

فرم گزارش کاراموزی

موضوع : فرم خام گزارش کاراموزی




این فرم بصورت فایل Word می باشد و قابل ویرایش است


این فرم شامل:
کارت حضور و غیاب کارآموز در واحد کارآموزی
فرم پایان دوره ی کارآموزی
گزارش هفتگی پیشرفت کارآموزی



بصورت جدول بندی شده و مرتب می باشد

گزارش کارآموزی بانک ملت

این گزارش کارآموزی با فرمت Word بوده و قابل ویرایش است و همچنین آماده پرینت می باشد.

موضوع : گزارش کارآموزی بانک ملت

1.رئیس شعبه : مسئولیت شعبه با رئیس می باشد که مدیریت ونظارت  به کلیه امور است شعبه وارتباط با مشتریان وجذب منابع  وتصویب اعتبار رابه عهده دارد
2.معاون شعبه: در واقع مدیر داخلی بوده که مسئولیت ونظارت برعملکرد سایر پرسنل وامورات داخلی باشد را دارد.
3. رئیس دایره صندوق : مسئولیت کلیه عملیات مربوط به خزانه وصندوق شعبه را بر عهده داشته وکنترل ، تامین وجه نقد مورد نیاز شعبه،تقسیم اسکنا س وایران چک بین تحویلداران با شروع روز کاری ،کنترل وتحویل مانده موجودی صندوق کلیه تحویلداران در پایان روز کاری واعاده آن به خزانه ،  مطابقت مانده خزانه با دفتر کل رابه عهده دارد.

دانلود گزارش کارآموزی بانک ملت


فهرست مطالب

مقدمه

موقعیت جغرافیایی شعبه مرکزی 

چارت سازمانی وتعداد کارکنان شعبه

مختصری از شرح وظایف کارکنان شعبه :

1.رئیس شعبه

2.معاون شعبه

3.رئیس دایره صندوق

 تحویلداران:

دایره حوالجات :

ممیز حساب:

خدمتگزار شعبه :

معرفی انواع محصولات خدمات بانک ملت :

1-حسابهای جاری الکترونیک (جام) : 

2-حسابهای سپرده قرض الحسنه و مدت دار الکترونیک بانک ملت : 

3-خدمات اینترنتی 24 ساعته:

4-همراه بانک ملت:

5-پیامک 20033 و تلفن بانک جام 813200 

6-ملت کارت متمرکز :

7-پایانه پرداخت الکترونیکی فروشگاهی :

8-بن کارت ملت:

9-هدیه کارت ملت:

10- انواع نسهیلات بانکی



دانلود فایل

گزارش کارآموزی بررسی نقش پیاده سازی مدل efqm در گروه خودرو سازی


این گزارش کارآموزی با فرمت Word بوده و قابل ویرایش است و همچنین آماده پرینت می باشد.

موضوع : گزارش کارآموزی بررسی نقش پیاده سازی مدل efqm در گروه خودرو سازی بهمن

فهرست مطالب

فصل اول : طرح تحقیق 

مقدمه 2

تاریخچه 3

اهداف مدل تعالی 7

آشنایی با کلیات مدل 8

مفاهیم بنیادین تعالی 10

معیارهای مدل EFQM 19

معیارهای مدل از دید امتیاز 24

منطق امتیاز دهی RADAR 25

روشهای خود ارزیابی 28

قلمروزمانی و مکانی 32

فرضیه 32

روش تحقیق 32

محدودیت های تحقیق 32


فصل دوم : مروری بر منابع موضوع 

سه فقره از مهمترین جوایز کیفیت 34

تاریخچه تکامل مدل EFQM 36

آمار سازمان های برتر جایزه تعالی 38

مدل تعالی EFQM و معیارها 42

کاربردهای مدل تعالی سازمانی 43

مزایای مدل تعالی سازمانی 43

9 معیار مدل تعالی 46


فصل سوم : روش شناسی تحقیق 

فرضیه و متغیرهای تحقیق 74

روش تحقیق 74

روش های جمع آوری اطلاعات 74

جامعه و نمونه آماری 75


فصل چهارم : بحث و نتیجه گیری 

اظهار نامه آموزشی 77

وضیعت گذشته 79

اعضای کمیته های مدل تعالی 81

طرح جامع IT  شرکت مزدا یدک 84

نتیجه کار 99

نتیجه گیری 100

پیشنهاد 102

فهرست منابع 103



 دانلود گزارش کارآموزی بررسی نقش پیاده سازی مدل efqm در گروه خودرو سازی بهمن
بررسی نقش پیاده سازی مدل EFQM در گروه خودرو سازی بهمن 

مختصری از گزارش کارآموزی :
مطالعه موردی : شرکت مزدا یدک
1- مقدمه :
بیش از یک دهه از اجرای رویکرد خصوصی سازی سازمانهای دولتی توسط مراجع ذیصلاح تصمیم گیری کشورمی گذرد و امروزه بطور جدی شاهد تغییر فضای کسب و کار سازمانها از محیط حمایتی به رقابتی و حرکت و رشد موسسات در فصل نوین اقتصاد کشور هستیم. در چنین محیطی سازمانها برای بقاء و کسب موفقیت پایدار، نیازمند مدیریت مدبرانه و صحیح با اتکا بر منابع محدود و ارزشمند هستند. از سوی دیگر ظهور روزافزون رقبای کوچک و بزرگ در بخشهای مختلف صنعت و خدمات، خرد شدن بازار به بخشهای کوچکتر، تغییر تعریف مخاطب(هدف) سازمان از مشتریان به ذینفعان، تمرکز بر تامین انتظارات و نیازهای کلیه ذینفعان، تلاشی مضاعف را برای حفظ و توسعه سازمان می طلبد.
در این راستا، طی دهه های اخیر، اندیشمندان علم مدیریت با تکیه بر تجارب سازمانهای موفق و پیشرو، همواره در پی یافتن راه حلهایی برای بهبود وضعیت و حرکت به سوی تعالی بوده اند که نتیجه تحقیق و مطالعات آنها، منجر به خلق ابزارهایی همچون  5S،TQM ،BSC  ،ISO،SIX SIGMA،PM ،CRM  و ... شده است که هر کدام از این ابزارها در صورت به کارگیری صحیح در زمان و مکان مناسب، می تواند منافع مادی و غیر مادی بیشماری را برای سازمانها به همراه داشته باشد. اما با توجه به خواست و انتظار همیشگی مدیران ( بویژه در سازمانهای ایرانی) و نوع نگاه آنها به چنین ابزارهایی که متکی بر نتایج حاصله (نتیجه مداری) است، معمولاً خروجی حاصل از بکارگیری این فنون، در حد انتظار نبوده است. اما به موازات پیدایش تکنیکهای مدیریتی متنوع، مدلهای تعالی سازمانی از دهه 1950 میلادی متولد شدند. مدلهای تعالی سازمانی با الگو برداری از شرکتهای موفق دنیا توانسته اند چارچوب مناسبی را برای مدیریت سازمانها در محیط رقابتی ارایه کنند. ویژگی بارز این مدلها، نوع نگرش به سازمان (کل نگری) است که به مدیریت این امکان را می دهد تا ضمن ارزیابی و مداقه سازمان تحت امر خود، بتواند آن را با سایر سازمانهای مشابه مقایسه کند. از سوی دیگر، مدل ها معمولاً بگونه ای طراحی شده اند که امکان استفاده از تکنیکهای مختلف را برای سازمان فراهم می سازند.

گزارش کارآموزی برنامه نویسی با نرم افزار MXKIOSK


این گزارش کارآموزی با فرمت Word بوده و قابل ویرایش است و همچنین آماده پرینت می باشد.

موضوع : گزارش کارآموزی برنامه نویسی با نرم افزار MXKIOSK


فهرست مطالب 
عنوان صفحه 
مقدمه 1
فصل اول
در باره شرکت 4
بخش پشتیبانی 5
بخش مدیر فنی 5
قسمت سخت افزار 6
عملکرد شرکت 7
نیازمندی های مشتریان 9
انواع محصولات موجود در شرکت 12
انواع کیوسک ها 13
تجهیزات جانبی 14
کیوسک مدلs131 15
کیوسک مدلm100 16
کیوسک مدلm200 17
کیوسک مدلw100 18
کیوسک مدلw110 19
کیوسک مدلw120 20
کیوسک مدلw130 21
سیستم تلفن گویا 22
انوای سیستم های صف 23
سیستم صف سخت افزاری 23
سیستم صف نرم افزاری 24
سیستم صف ترکیبی 24
امکانات سیستم صف  سخت افزاری 25
امکانات سیستم صف  سخت نرم افزاری 27
تقویم های دیجیتال 30
تقویم دیجیتال مدل ITD 30
تقویم دیجیتال مدل ITD2 31
طراحی و پیاده سازی   صفحات کیوسک   32
سیستم ارسال در یافت پیام 35
کارت خوان آی تی مکث 37
فصل دوم
اشنای با محیط نرم افزاری شرکت 39
اشنای با محیط نرم افزاری mxkiosk 39
Toolbar 40
صفحات 40
خصوصیات 40
مولفه ها 41
بر چسب 41
جعبه متن چند خطی 42
کلید کنترلی 43
ناحیه حساس 44
صندوق پستی 45
شی مرورگر وب 46
هشدار 47
صفحه اعداد 47
اشنایی با نرم افزار فتوشاپ 47
شروع کار با نرم افزار 47
Marquee 48
ابزار انتخاب محدوده 50
Layer 51
ابزار انتقال 52
navigator 54
hand tool 55
تغییر شکل 58
Brush 59
تغییر اندازه تصویر 61
ابزار متن 62
ماسک 64
فصل سوم
مروری بر پروژه 67
ساخت صفحه کلید 69
کلید راهنمایی طبقات 70
کلید نظرسنجی 71
کلید صندوق پستی 72
نحوه قرار دادن کلید 73
Touch 74
Speaker 74
طریقه     htmlسازی صفحات 74
قراردادن قفل نرم افزاری 75
مراحل نصب پروژه نرم افزاری بر روی کیوسک 76
 
فهرست جداول
جدول نیازمندی ها 10
انواع کیوسک 13
جدول تجهیزات جانبی 14
کیوسک مدل s131 15
کیوسک مدل m100 16
کیوسک مدل m200 17
کیوسک مدل w100 18
کیوسک مدل w110 19
کیوسک مدل w120 20
کیوسک مدل w130 21
سیستم تلفن گویا 22
جدول سیستم صف سخت افزاری 26
جدول سیستم صف نرم  افزاری 28
جدول تقویم دیجیتال itd 30
جدول تقویم دیجیتال2 itd 31
جدول نرم افزاری طراحی صفحات 33
جدول سیستم ارسال دریافت پیام 36
جدول کارت خوان itmax 37
برنامه نویسی با نرم افزار MXKIOSK



دانلود فایل

گزارش کارآموزی محصولات لبنی می ماس

این گزارش کارآموزی با فرمت Word بوده و قابل ویرایش است و همچنین آماده پرینت می باشد.

موضوع : گزارش کارآموزی محصولات لبنی می ماس

فهرست مطالب

فصل اول

   مقدمه4

   تاریخچه محصولات16

   تاریخچه کارخانه18

   ظرفیت تولید20


فصل دوم

   مواد اولیه مورد استفاده21

   کنترل کیفیت آنها27


فصل سوم

   خطوط تجهیزات و ماشین آلات و نحوه قرار گیری آنها در 

     مختلف تولید 29

   سیستم شستشو و تصفیه فاضلاب36

فصل جهارم

   تجهیزات آزمایشگاهی51

   انواع مختلف آزمایشات64

   استانداردها66

فصل پنجم

   نتیجه گیری68

   انتقادات69

   پیشنهادات70

فصل ششم 

  منابع و مراجع71

دانلود گزارش کارآموزی محصولات لبنی می ماس
محصولات لبنی می ماس

مختصری از کارآموزی :
شیر ماده غذایی با ارزشی است که از بدو تولد انسان مورد استفاده قرار گرفته است ودر تغذیه کودکان غذایی کامل و برای بزرگسالان دارای نقش مهم و اساسی است .در بین انواع غذاهای مصرفی روزانه شیر متعادل ترین ترکیبات را دارد شیر حاوی مواد لازم برای تولید انرژی و رشد بوده و بعلت دارا بودن آنتی بادی های لازم نوزاد را از ابتلا به بیماریها محفوظ می دارد شیر یکی از منابع مهم تأمین کننده کلسیم و فسفر مورد نیاز انسان است در هر لیتر شیر گاو 1 تا 2/1 گرم کلسیم و 1 گرم فسفر وجود دارد . نسبت کلسیم به فسفر در شیر 1 تا 4/1 است که با توجه به نحوه جذب هر یک از این دو عنصر در بدن انسان از نظر تغذیه حائز اهمیت است . 
مصرف شیر و فراورده های آن باعث افزایش طول عمر افزایش کارآیی جسمی و فکری ، کاهش بیماریهای عفونی کاهش پوکی استخوان و رشد مطلوب در کودکان و نوجوانان می شود از نظر تغذیهای مصرف یک لیوان شیر معادل مصرف یک لیوان ماست یادو لیوان دوغ است شیر مایعی مغذی است که از ترشح غدد پستان در پستانداران ماده بدست می آید هدف از پرورش گاو شیری تولید شیر با کیفیت بسیار خوب است که تا حد امکان با استفاده از غذا و نیروی کارگر کمتری صورت می گیرد . در حال حاضر در خوشبینانه ترین حالت سرانه مصرف شیر و لبنیات در کشور 95 کیلوگرم می باشدکه میزان توصیهشده توسط متخصصین تغذیه 165 کیلوگرم می باشد این در حالی است  که سرانه مصرف در برخی کشورهای توسعه یافته اروپایی به مقادیر بالاتر از 300 میرسد . سهم اشتغالزایی مستقیم صنعت شیر شامل گاوداریها، مراکز جمع اوری شیر و کارخانه های فرآوری شیر حدود 20  درصد از کل اشتغال بخش کشاورزی و 8/2 درصد از کل اشتغال کشور است

پروتئین شیر 
 بعد از آب مواد پروتئینی قسمت اعظم بافتهار نرم و 18 درصد وزن بدن را تشکیل می دهند . پروتئین ها مسئول ساخت ، نگهداری و ترمیم بافتهای بدن هستند و لازم است همیشه به مقدار لازم در رژیم غذایی استفاده شوند . پروتئینی که با خوردن غذا به بدن انسان می رسد در سیستم گوارشی و کبد به ترکیبات ساده تری شکسته شده و جذب سلولها می شود . واحدهای سازنده پروتئین به نام اسید امینه معروف است تاکنون 120 اسیدآمینه شناخته شده که 18 نوع آن در شیر موجود است از نظر علم تغذیه ، 8 نوع اسید آمینه از مجموع 20 نوع آن از اسیدهای آمینه  ضروری بدن هستند که بدن قادر به ساخت آن نبوده و باید با غذا تأمین شوند . شیر دارای کلیه  اسیدهای آمینه ضروری است وشیر و فراورده های شیری منبع بسیار خوبی برای تأمین مواد مورد نیاز بدن است . در کشورهای آمریکا ، کانادا و اروپای غربی 20 تا 30 درصد پروتئین از شیر تأمین می شود . این رقم در کشورهای آسیایی کمتر از 10 درصد است مصرف روزانه 5/0 لیتر شیر 50 درصد پروتئین مورد نیاز افراد بالغ را تأمین می کند . 
کربو هیدرات ها 
   کربوهیدرات ها منابع مهم انرژی در غذا را تشکیل می دهند . کربو هیدرات ها بهمواد پر انرژی تجزیه شده و انرزی لازم را در بدن ایجاد می کنند . قند شیر لاکتوز نام دارد و شیرینی آن 30 برابر از قند و نیشکر کمتر است . همچنین لاکتوز مانند سایر قندها چاق کننده نیست و مصرف آن برای بیماران مبتلا به دیابت ، مضر نیست . 
چربی 
  چربی شیر بسیار آسان هضم می شود و نقش عمده ای در تولید انرژی دارد . سایر مواد مانند قندها و مواد پروتئینی ، نمی توانند به میزان چربی ، مولد انرژی باشند  . انرژی حاصل از چربی تقریبا دو برابر مقدار انرژی مواد قندی یا پروتئینی است . 50 درصد انرژی شیر کامل از مواد چربی موجود در آن تأمین می شود



دانلود فایل